Alle hybride wagens
Les modeles TFSI e

Hybride wagens met verbeterde autonomie en prestaties

Audi zet zijn zoektocht verder naar een meer duurzame mobiliteit. De afgelopen maanden zagen heel wat plug-in hybride wagens het levenslicht. Dit diverse gamma heeft een minimale autonomie van 40 kilometer in zuiver elektrische modus. Rij elektrisch op dagelijkse trajecten, gebruik de benzinemotor voor verre afstanden en geniet tegelijk van vele fiscale voordelen.

 • 1920x1080_A3_2020_1768.jpg
  De Audi A3 Sportback TFSI e: compacte wagen, groot elektrisch bereik

  Dankzij z'n handige combinatie van verbrandings- en elektromotor biedt de Audi A3 Sportback krachtige prestaties voor elk type rit. Deze compacte plug-inhybride is ideaal om uw dagelijkse uitstoot zo laag mogelijk te houden. En met zijn dynamische lijnen en functionele, digitale interieur wordt elke rit een plezier.

  Ontdek de Audi A3 Sportback TFSI e
 • 1920x1080-audi-a6-avant-tfsi-e-sideview-AA6_TFSIe_191002_1.jpg
  Audi A6 Avant TFSI e

  Dankzij zijn innovatieve plug-in hybride aandrijving biedt de Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro¹ het complete spectrum van rijplezier, zowel in de stad als op het platteland. Zoals je mag verwachten van een Avant is hij uiterst geschikt voor dagelijks gebruik en biedt hij voldoende ruimte voor vijf personen.

  Ontdek de plug-in hybride Audi A6 Avant TFSI e
 • Plug-in_hybride_auto_Audi_A6_Berline_TFSI_e.jpg
  Audi A6 Berline TFSI e: hybride en innovatief

  Wees ambitieus op vlak van duurzame mobiliteit aan het stuur van de Audi A6 Berline TFSI e. De definitie van luxe volgens Audi. Met ontelbare opties, innovaties en talloze mogelijkheden om uw wagen te personaliseren, wordt elke rit nog aangenamer.

  Ontdek de plug-in hybride Audi A6 Berline TFSI e
 • Plug-in_hybride_auto_Audi_A7_Sportback_TFSI_e.jpg
  Audi A7 Sportback TFSI e: luxueuze hybride

  De Audi A7 Sportback TFSI e is een elegante luxecoupé en een innovatieve plug-in hybride. Dankzij zijn elektrische motor en een batterij met sterke prestaties, stoot de wagen lokaal geen CO₂ uit. De krachtige 2.0 liter TFSI motor geeft de wagen een gecombineerd vermogen van 270 kW (367 pk). Het gaat van 0 naar 100 km/h in 5,7 seconden.

  Ontdek de plug-in hybride Audi A7 Sportback TFSI e
 • Plug-in_hybride_auto_Audi_A8_L_TFSI_e.jpg
  Audi A8 L TFSI e: hybride limousine

  Klaar voor een nieuwe definitie van luxe, comfort en technologie uit het hoogste segment? Laat u verleiden door de atletische lijnen van de Audi A8 L 60 TFSI e quattro. Met een lengte van 5,3 meter biedt hij u alle ruimte die u nodig hebt voor nieuwe ervaringen, voortgestuwd door een innovatieve plug-inhbyride aandrijving met een efficiënte elektromotor en een krachtige verbandingsmotor.

  Ontdek de plug-in hybride Audi A8 L TFSI e
 • Plug-in_hybride_auto_Audi_A8_TFSI_e.jpg
  Audi A8 TFSI e: hybride intelligentie

  Uitgerust met de meest innoverende technologie, maakt de Audi A8 TFSI e optimaal gebruik van plug-in hybride technologie. Dankzij de anticiperende strategie worden routegegevens proactief geanalyseerd en wordt de aandrijflijn efficiënt onafhankelijk aangestuurd. Het luxueuze interieur zal uw rijervaring onvergetelijk maken.

  Ontdek de plug-in hybride Audi A8 TFSI e
 • Plug-in_hybride_auto_Audi_Q3_TFSI_e.jpg
  De Audi Q3 en Q3 Sportback TFSI e: hybride en polyvalent

  Hebt u het graag voor het uitkiezen? Even voorstellen: enerzijds de Audi Q3 TFSI e met zijn royale ruimte en geavanceerde technologieën. Anderzijds dezelfde kwaliteiten, met het sportieve coupésilhouet van de Audi Q3 Sportback. In beide gevallen geniet u van een uitstekende elektrische actieradius tot 50 km voor al uw dagelijkse ritten.

  Ontdek de Audi Q3 TFSI e
 • 1920x1920-audi-q5-tfsi-e-stage-desktop-my2021-0372.jpg
  Audi Q5 TFSI e: kracht en efficiëntie

  Dankzij de kracht en precisie van zijn elektrische motoren biedt de Audi Q5 TFSI e een aandrijving die geschikt is voor alle situaties. Zijn 7-traps S tronic-versnellingsbak met quattro vierwielaandrijving vormt het perfecte huwelijk tussen sportiviteit en efficiëntie.

  Ontdek de Audi Q5 TFSI e
 • 1920x1920-audi-q5-sportback-tfsi-e-my2021-1362.jpg
  Audi Q5 Sportback TFSI e: veelzijdig, krachtig, efficiënt

  De Audi Q5 Sportback TFSI e is ideaal voor alle ritten en legt het accent op sportiviteit en dynamiek. Dat karakter wordt verder benadrukt door zijn daklijn in coupéstijl en zijn twee elektrische en thermische motoren, die een vermogen van 270 kW kunnen leveren. Voor permanent rijplezier.

  Ontdek de Audi Q5 Sportback TFSI e
 • 1920x1080_AQ7_TFSIe_191007.jpg
  De Audi Q7 TFSI e: elektrische grandeur

  Het leven zit vol uitdagingen. En met de Audi Q7 TFSI e bent u klaar om ze één voor één aan te gaan. In deze indrukwekkende gezins-SUV – met de looks van een terreinwagen –beleeft u elke rit in ultiem comfort. Zijn innovatieve plug-inhybride technologie is ideaal voor de stad, zijn krachtige verbrandingsmotor neemt het vlotjes over op langere trajecten.

  Ontdek de Audi Q7 TFSI e
 • 1920x1080_Q8_2020_1447.jpg
  Audi Q8 TFSI e: hybride vooruitgang

  Maak meteen een grote sprong voorwaarts. Want de Audi Q8 TFSI e is Audi's meest vooruitstrevende coupé-SUV tot nu toe. Zijn troeven? Zijn krachtige hybride motorisatie met herlaadbare technologie ... en zijn fascinerende design. Geniet van sensationeel rijplezier en slimme laadoplossingen, thuis of onderweg.

  Ontdek de Audi Q8 TFSI e