Audi Approved :plus > Tweedehands- & stockwagens > Audi België

Audi Approved :plus

Premium tweedehandswagens

Geen Compromis

Een label dat staat voor sereniteit!

Profiteer van de hoogwaardige service van het Audi Approved :plus-netwerk voor een aankoop in alle sereniteit !

Wanneer u een wagen koopt in het « Audi Approved :plus »-netwerk kunt u er zeker van zijn dat uw wagen al de vereiste onderhoudsbeurten heeft ondergaan. Uw rijklare, storingsvrije Audi geniet van dezelfde levenslange bijstand als een nieuwe wagen en van een quasi identieke garantie.
De beloften van het label Audi Approved :plus

De aangeboden voertuigen voldoen aan de volgende criteria:

  • uitsluitend van het merk Audi
  • minder dan 72 maanden oud en minder dan 130.000 km
  • grondig gecontroleerd op 111 punten
  • voorzien van een up-to-date Audi-onderhoudsboekje en een bekende voorgeschiedenis
  • in perfecte cosmetische en technische toestand (geen enkel defect en klaar om weg te rijden)
  • met een garantie van minstens 24 maanden aangeboden door uw Audi Approved: plus verdeler
  • met levenslange bijstand
Een uitgebreide garantie
256x144_1car_x2.jpg
Op voertuigen van minder dan 72 maanden en met minder dan 130.000 km biedt elke Audi Approved :plus verdeler een garantie die praktisch identiek is aan de garantie voor nieuwe voertuigen. Deze garantie is overdraagbaar van particulier naar particulier: wanneer u uw wagen doorverkoopt vóór het verstrijken van de garantieperiode, blijft de garantie gelden voor de nieuwe eigenaar. Voor meer informatie over de Audi Approved:plus-reparatiebelofte, kunt u terecht bij uw erkend Audi Approved :plus verdeler.
Levenslange bijstand
256x144_2car_x2.jpg
Ieder Audi Approved:plus-voertuig wordt onderworpen aan een technische controle. Al de organen van het voertuig worden onderworpen aan nauwkeurige metingen en een grondige visuele, elektrische, elektronische en mechanische diagnose. Op basis van die diagnose wordt het voertuig volledig gereviseerd en onderhouden.
111 controlepunten Audi Approved :plus-voertuigen worden systematisch gecontroleerd op 111 punten, met bijzondere aandacht voor al de mechanische organen. De door de Audi-technicus ondertekende controlelijst wordt u bij de aankoop overhandigd. Zo zijn onze voertuigen altijd rijklaar.
Overnameaanbod Rijkelijk aanbod, een onberispelijke staat, foutloze garanties… Er zijn voldoende redenen om u te laten verleiden door de argumenten van het Audi Approved: plus label.

Maar wat doet u met uw oude wagen ? Of het nu om een Audi gaat of om een wagen van om het even welk ander merk. Ook op dat vlak kunt u op uw beide oren slapen: uw Audi partner zal met plezier uw huidige wagen overnemen wanneer u een Audi Approved: plus aankoopt.

Specialisten ter zake zullen het voertuig dat u wenst over te laten grondig onderzoeken op technisch vlak en u zult het beste aanbod krijgen, in alle transparantie.
320x160_AS5_D_10074.jpg

Vind uw Audi Approved :plus,
uw premium tweedenhandswagen