Audi Approved :plus > Tweedehands- & stockwagens > Audi België

Premium tweedehandswagens
1400x438_NL AAP header_without_text.jpg
 • audi_A4avant (1).jpg
  De beloften van het label Audi Approved :plus

  De aangeboden voertuigen voldoen aan de volgende criteria:
  + uitsluitend van het merk Audi
  + minder dan 72 maanden oud en minder dan 130.000 km
  + grondig gecontroleerd op 111 punten
  + voorzien van een up-to-date Audi-onderhoudsboekje en een bekende voorgeschiedenis
  + in perfecte cosmetische en technische toestand (geen enkel defect en klaar om weg te rijden)
  + met een garantie van minstens 24 maanden aangeboden door uw Audi Approved :plus verdeler
  + met levenslange bijstand

  Vind uw Audi Approved  :plus
Geen compromis.
Een label dat staat voor sereniteit!
Profiteer van de hoogwaardige service van het Audi Approved :plus-netwerk voor een aankoop in alle sereniteit !

Wanneer u een wagen koopt in het « Audi Approved :plus »-netwerk kunt u er zeker van zijn dat uw wagen al de vereiste onderhoudsbeurten heeft ondergaan. Uw rijklare, storingsvrije Audi geniet van dezelfde levenslange bijstand als een nieuwe wagen en van een quasi identieke garantie.


Een uitgebreide garantie
home-aap-1277X718.png
Op voertuigen van minder dan 72 maanden en met minder dan 130.000 km biedt elke Audi Approved :plus verdeler een garantie die praktisch identiek is aan de garantie voor nieuwe voertuigen. Deze garantie is overdraagbaar van particulier naar particulier: wanneer u uw wagen doorverkoopt vóór het verstrijken van de garantieperiode, blijft de garantie gelden voor de nieuwe eigenaar. Voor meer informatie over de Audi Approved :plus-reparatiebelofte, kunt u terecht bij uw erkend Audi Approved :plus verdeler.
 • Reprise_4.jpg
  Overnameaanbod

  Rijkelijk aanbod, een onberispelijke staat, foutloze garanties… Er zijn voldoende redenen om u te laten verleiden door de argumenten van het Audi Approved :plus label.

  Maar wat doet u met uw oude wagen ? Of het nu om een Audi gaat of om een wagen van om het even welk ander merk. Ook op dat vlak kunt u op uw beide oren slapen: uw Audi partner zal met plezier uw huidige wagen overnemen wanneer u een Audi Approved :plus aankoopt.

  Specialisten ter zake zullen het voertuig dat u wenst over te laten grondig onderzoeken op technisch vlak en u zult het beste aanbod krijgen, in alle transparantie.

  Bereken uw overnameprijsLevenslange bijstand
audi_A3sportback (1).jpgIeder Audi Approved :plus-voertuig wordt onderworpen aan een technische controle. Al de organen van het voertuig worden onderworpen aan nauwkeurige metingen en een grondige visuele, elektrische, elektronische en mechanische diagnose. Op basis van die diagnose wordt het voertuig volledig gereviseerd en onderhouden.
111 controlepunten Audi Approved :plus-voertuigen worden systematisch gecontroleerd op 111 punten, met bijzondere aandacht voor al de mechanische organen. De door de Audi-technicus ondertekende controlelijst wordt u bij de aankoop overhandigd. Zo zijn onze voertuigen altijd rijklaar.

Wat u ook moet weten ...

 • 883x496-newsletter_2.jpg
  Audi nieuwsbrief

  Een nieuwe lancering, evenementen, commerciële acties ... Wilt u altijd als één van de eersten op de hoogte zijn van al het Audi-nieuws?


  Schrijf u in
 • 1920x1080_ARS4_A_10004.jpg
  Andere tweedehandswagens

  Bekijk snel het grote aanbod van kwaliteitsvolle tweedehandse Audi's. Overname van uw voertuig, car-pass gegarandeerd. Types: Berline, Avant, Cabrio, SUV...

  Ontdek ze nu
 • Reprise_883x496.jpg
  Uw wagen laten overnemen?

  Audi biedt u heel voordelige overnamevoorwaarden. Om de optimale waarde te kennen, vult u gewoon het formulier in. Wij doen een complete gratis expertise en bepalen samen met u de prijs.

  Meer info