Ontdek Audi connect: Blijf verbonden | Audi België
Ontdek alle voordelen van Audi connect. De digitale diensten van Audi brengen comfort en veiligheid in uw dagelijkse leven.

Audi connect

Audi België
Audi connect

Verken de wereld met Audi connect

Audi connect verbindt u, uw auto, uw smartphone en de wereld met elkaar en maakt op die manier uw dagelijkse leven nog boeiender. Ontdek de vele mogelijkheden en voordelen die Audi u biedt met de verschillende Audi connect-diensten en het digitale myAudi-ecosysteem.

Let op

De meest actuele informatie over de diensten van Google Earth vindt u hier:
Meer weten
 • block1_1920x1080.jpg
  Voordelen:

  - Audi connect neemt barrières weg dankzij een intelligente communicatie tussen technologie, bestuurder, voertuig en omgeving. Het zorgt voor optimale condities en comfortabele ritten.

  - Onze technische innovaties geven de bestuurder kostbare tijdswinst en zorgen voor een relaxe en veilige rijervaring.

  - Audi connect heeft een brede waaier aan diensten die de bestuurder bijstaan vóór, tijdens en na de rit. Het voertuig wordt een intelligente compagnon.

 • block2_1920x1080.jpg
  Wat u moet weten:

  - Audi connect is een technologie die bij alle nieuwe Audi voertuigen optioneel wordt aangeboden.
  - De beschikbaarheid van Audi connect hangt af van het land en het model
  - De nodige SIM-kaarten worden in vele voertuigen geïnstalleerd
  - De beschikbaarheid van de individuele Audi connect diensten hangt af van de geïnstalleerde MMI versie.
  - Sommige diensten zijn in licentie en kunnen verlengd worden na afloop van de gebruikstermijn.
  - Diensten worden gebundeld in packs

Ontdek Audi connect

Nauw verbonden met uw Audi en de rest van de wereld dankzij de veelzijdige digitale diensten en functies van de Audi connect-pakketten. Op vakantie, onderweg naar een vergadering of gezellig een weekendje weg – de diensten van Audi connect helpen u bij zowat iedere stap: van het plannen van uw trip en route en bij aankomst zelf. Zo bereikt u uw bestemming comfortabel, efficiënt en veilig.

Geniet van optimaal comfort in uw dagelijkse leven met de digitale diensten van Audi. Ontdek alle voordelen van Audi connect.
Hoe Audi connect uw dagelijkse leven vereenvoudigt

Ga op ontdekkingsreis met de Audi e-tron

Audi lanceerde met de Audi e-tron zijn eerste volledig elektrische SUV. Tal van rijhulpsystemen en Audi connect-diensten maken van het rijden met de e-tron een efficiënte en zorgeloze ervaring. Met de nieuwe Audi connect e-tron-routeplanner plant u uw verplaatsingen met uw smartphone comfortabel bij u thuis in de myAudi-app, die de recentste informatie over laadstations langs uw route rechtstreeks in de planning opneemt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u onderweg met een lege batterij komt te staan voor u uw bestemming hebt bereikt. Audi connect helpt u bij het plannen van uw trip en ondersteunt u onderweg.

Ontdek de mogelijkheden van Audi connect voor uw Audi e-tron
 • A185081_large_563x317.jpg
  Google Earth map view

  De meest actuele informatie over de diensten van Google Earth vindt u hier:

  Naar de FAQ-pagina
 • L1005485_v01_1277x718.jpg
  De myAudi-app

  De myAudi-app verbindt uw Audi met uw dagelijkse leven en maakt het comfortabeler dankzij tal van innovatieve Audi connect-diensten en -functies. Naast persoonlijke diensten, zoals het vergrendelen en ontgrendelen van uw wagen met uw smartphone, kunt u ook op ieder moment informatie over uw voertuig ophalen zodat u steeds op de hoogte bent van het brandstofpeil, het resterende rijbereik, onderhoudsafspraken en nog veel meer.

  Ontdek meer
 • screen_myaudi_563x317.jpg
  Snel aan de slag met myAudi

  Het myAudi-portaal is het hart van Audi connect. Hier configureert, beheert en bewerkt u de instellingen van uw Audi connect-diensten. Registreer u en uw auto op myAudi en beheer al uw connect-diensten via myAudi of in de myAudi-app op uw smartphone. U kunt uw diensten eenvoudig personaliseren in het met een wachtwoord beveiligde deel en belangrijke informatie over uw auto bekijken.

  Registreer nu