Audi voor professionals > Audi België
Why Audi?
Audi België
Audi voor professionals

Audi, een evidente keuze

Kiezen voor Audi is een standpunt innemen. Het is kiezen voor een premium wagen met een exclusieve afwerking en intelligente technologieën, dat aan al uw zakelijke behoeften voldoet. En dankzij onze allroundservice hoeft u niets meer te doen. Behalve dan genieten van gegarandeerd rijplezier tijdens al uw trajecten – persoonlijk of professioneel.

 • Why_Audi_-_Bloc_1.jpg
  Top over de hele lijn

  Een onberispelijke kwaliteit, uitzonderlijke motoren en economische prestaties met respect voor het milieu. In een Audi zoeft u in alle veiligheid over de weg en geniet u van een onnavolgbaar rijplezier. U ontdekt de wereld op een andere manier ... en onderweg verschaft u uw onderneming een dynamisch en positief imago.

  Duurzaam rijplezier. Dat wil Audi voor al zijn klanten. De resultaten bewijzen het: het merk met de vier ringen staat symbool voor sportiviteit, emotioneel design, kwaliteit en milieubewustzijn.

 • Why_Audi_-_bloc_2.jpg
  Audi verleidt professionals

  Audi Import is een afdeling van de n.v. D'Ieteren, die al meer dan 25  aar marktleider is. D'Ieteren is de voornaamste verdeler van Audi voertuigen in België, met een marktaandeel van meer dan 23,05% in 2020.

  Een zeer sterke positie die even duidelijk tot uiting komt op de Fleet-markt.

  Dankzij ons klantgerichte Fleet-beleid en de gekende topkwaliteit van onze voertuigen, is Audi goed voor een marktaandeel van 8,35 %.

  Bijna 72% van de Audi's die in België zijn ingeschreven, zijn van professionele klanten (aankopen onder BTW-nummer).

 • Why_Audi_-_Bloc_3.jpg
  Voordelen voor fleet managers

  Stel u een compleet gamma van producten en diensten voor. Een formule met competitieve financieringsoplossingen en ondersteuning voor uw onderhoud, verzekeringen en garantie. Maak uw keuze uit het volledige Audi-assortiment en beantwoord al uw zakelijke behoeften met Audi Fleet.

  Alle voordelen
 • zelfstandigen_1920x1080.jpg
  Voordelen voor zelfstandigen

  Geniet van interessante fiscale voordelen en van een VAA dat tot de meest aantrekkelijke van de markt behoort.

  Al uw voordelen
Audi fleet team

Het Audi Fleet team blijft beschikbaar

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit. Wij volgen het advies van gezondheidsexperten om mogelijk contact met het virus te minimaliseren. Ons team zal vanop afstand al uw vragen beantwoorden.

En uw vertrouwde Audi verdeler kunt u ook altijd bereiken via telefoon of e-mail.

Philip COPMANS - Fleet Manager Audi Belgium

Tel: + 32 (0)2 260 20 52
philip.copmans@dieteren.be

Neem contact op met het Audi fleet team