Audi voor professionals | Audi België
Why Audi?
Audi België
Audi voor professionals

Audi, een evidente keuze

Kiezen voor Audi is een standpunt innemen. Het is kiezen voor een premium wagen met een exclusieve afwerking en intelligente technologieën, dat aan al uw zakelijke behoeften voldoet. En dankzij onze allroundservice hoeft u niets meer te doen. Behalve dan genieten van gegarandeerd rijplezier tijdens al uw trajecten – persoonlijk of professioneel.

 • q4_2021_3611_1920x1080.jpg
  Top over de hele lijn

  Een onberispelijke kwaliteit, uitzonderlijke motoren en economische prestaties met respect voor het milieu. In een Audi zoeft u in alle veiligheid over de weg en geniet u van een onnavolgbaar rijplezier. U ontdekt de wereld op een andere manier ... en onderweg verschaft u uw onderneming een dynamisch en positief imago.

  Duurzaam rijplezier. Dat wil Audi voor al zijn klanten. De resultaten bewijzen het: het merk met de vier ringen staat symbool voor sportiviteit, emotioneel design, kwaliteit en milieubewustzijn.

 • Header_bridge-lease-1920x1080.jpg
  Wacht niet langer op uw Audi

  De Audi Q4 e-tron is vandaag leider in de fleetverkoop van Audi. Zijn sterke troeven spreken bedrijven aan die op zoek zijn naar premium elektrische mobiliteit in het middensegment. Bent u op zoek naar nieuwe wagens en geïnteresseerd in dit model? Audi lanceerde zonet een nieuwe leaseformule die een uitstekende oplossing biedt voor de toegenomen levertijden.

  Ontdek Bridge lease
 • Why_Audi_-_Bloc_3.jpg
  Voordelen voor fleet managers

  Stel u een compleet gamma van producten en diensten voor. Een formule met competitieve financieringsoplossingen en ondersteuning voor uw onderhoud, verzekeringen en garantie. Maak uw keuze uit het volledige Audi-assortiment en beantwoord al uw zakelijke behoeften met Audi Fleet.

  Alle voordelen
 • zelfstandigen_1920x1080.jpg
  Voordelen voor zelfstandigen

  Geniet van interessante fiscale voordelen en van een VAA dat tot de meest aantrekkelijke van de markt behoort.

  Al uw voordelen
 • Why_Audi_-_bloc_2.jpg
  Audi verleidt professionals

  Audi Import is een afdeling van de n.v. D'Ieteren, die al meer dan 25 jaar marktleider is. D'Ieteren is de voornaamste verdeler van Audi voertuigen in België, met een marktaandeel van meer dan 23,7% in 2021. Bovendien is D'Ieteren marktleider in het BEV-segment, met een marktaandeel van 29,4%.

  Een zeer sterke positie die even duidelijk tot uiting komt op de Fleet-markt.

  Dankzij ons klantgerichte Fleet-beleid en de gekende topkwaliteit van onze voertuigen, is Audi goed voor een marktaandeel van 8,35 %.

  Bijna 72% van de Audi's die in België zijn ingeschreven, zijn van professionele klanten (aankopen onder BTW-nummer).

Audi Q3 TFSI e

Over fiscaliteit, TCO en elektrificatie.

Door het regeringsbesluit uit 2021 om de wagenparken te vergroenen, wordt de TCO van wagens belangrijker dan ooit bij de samenstelling van uw vloot. Ontdek een overzicht van de aankomende fiscale veranderingen, met een vergelijking van de TCO van 3 verschillende Audi modellen, besteld voor en na 30 juni 2023.

Meer weten over TCO
Audi Q4 e-tron aan het laden

Versneld richting een groenere vloot

Voor fleetmanagers en zelfstandigen is dit het moment om na te denken over het vernieuwen van hun vloot. Maar hoe pakt u de elektrische transitie van uw wagenpark best aan? Audi vertelt het u.

Ontdek onze tips
Audi fleet team

Audi fleet team

Wenst u een analyse van uw vloot? Bent u klaar voor de veranderende fiscaliteit? Heeft u vragen over onze modellen en fleet diensten?

Bij ons kan u terecht voor een advies op maat.

Neem contact op met het Audi fleet team