Rijden in de Audi van uw dromen? Huur ‘m via MyPop
Assistance
Audi België
Huur de Audi van uw dromen via MyPop

Huur de Audi van uw dromen via MyPop

Een huurwagen die u op het lijf geschreven is? Die kan u voortaan vinden via MyPop, de nieuwe service van D’Ieteren. Daarmee huurt u het voertuig dat u leuk vindt simpelweg voor onbepaalde tijd. En er is nog meer goed nieuws: via de nieuwe service kan u namelijk ook enkele mooie Audi-modellen huren.

Een all-inclusive huurwagen

Een all-inclusive huurwagen

Overweeg je een huurwagen? Dan is MyPop de juiste keuze. In het aanbod van perfect onderhouden premiumwagens vindt u namelijk zeker een wagen die aan uw smaak en wensen voldoet. Keuze gemaakt? Dan staat uw voertuig binnen de vijf werkdagen al voor uw deur te blinken.

Wanneer u uw auto reserveert, betaalt u een waarborgsom. Die wordt aan het einde van uw huurperiode automatisch teruggestort op dezelfde bankrekening. Vervolgens betaalt u maandelijks voor uw auto, houdt u het voertuig zo lang u wilt en kan u op elk moment weer opzeggen. En ja: ook verzekering, onderhoud en assistentie zitten in de prijs inbegrepen.

Schitterende Audi-modellen

Klaar voor uw Audi-avontuur? Ontdek hieronder in welk huurmodel u straks de weg op kan.

 • q2_1920x1080.jpg
  Audi Q2, de compacte SUV

  De Audi Q2 heeft een indrukwekkend, krachtig design, een breed scala aan infotainmentopties en dynamische ophangingstechnologie. De standaard progressieve besturing en elektronische dempingsregeling staan garant voor comfort en plezier achter het stuur. Deze compacte SUV heeft bovendien een bagageruimte van 405 liter, wat oploopt tot een indrukwekkende 1050 liter met neergeklapte achterbankleuningen.

  Rijdt u mee in de Audi Q2?
 • a3_1920x1080.jpg
  Audi A3 Berline, op maat van uw rijstijl

  Innovatieve technologieën, vooruitstrevend design, sportief en dynamisch: de Audi A3 Berline is uw ideale partner om de uitdagingen van elke dag aan te gaan. Met de Audi virtual cockpit, het navigatiepakket met MMI navigation plus, achteruitrijcamera en Audi smartphone interface beantwoordt deze compacte wagen perfect aan de behoeften van elke bestuurder.

  Ga aan boord van de Audi A3 Berline
 • A4_1920x1080.jpg
  Audi A4 Avant, uw sportieve metgezel

  De Audi A4 Avant combineert een dynamisch, sportief uiterlijk met royale ruimte en innovatieve technologieën. Het ruime, gemoderniseerde interieur van deze break biedt u slimme aanraakschermen en talrijke technologieën voor de meest comfortabele rit. De Acoustic Parking System (APS) achteraan en vooraan met 360° camera’s en achteruitrijcamera, MMI navigation plus met MMI Touch HD kleurendisplay van 10,1” en S-line interieur maken van deze break de perfecte metgezel.

  Ontdek alles over de Audi A4 Avant
Nog vragen?

Nog vragen?

Die beantwoorden we natuurlijk graag. Bekijk zeker de veelgestelde vragen op de MyPop site.
U kan ook rechtstreeks contact opnemen met het MyPop-team via +32 2 586 20 44 of mypop@poppy.be.

Contacteer MyPop