Uw Audi Verdeler | De beste zorgen voor u en uw Audi
Audi verdelers

Audi verdelers

Uw Audi verdeler: antwoord op al uw vragen

Hebt u een vraag of probleem in verband met uw Audi? Contacteer dan uw Audi verdeler. Die weet het antwoord op al uw vragen over uw wagen en helpt u verder als u op zoek bent naar specifieke diensten.

Waarvoor kan ik bij mijn verdeler terecht?

Waarvoor kan ik bij mijn verdeler terecht?

Wat er ook is met uw Audi, uw verdeler staat voor u klaar met alle diensten die u nodig hebt, en advies op maat. Zo beschikt uw verdeler over de nodige uitrusting om alle onderhoudswerkzaamheden aan uw wagen kwaliteitsvol uit te voeren – zowel op het vlak van mechanica als voor het koetswerk.

Elke herstelling gebeurt bovendien met originele onderdelen: dat betekent dat u 2 jaar garantie krijgt op alle herstellingen die u laat uitvoeren bij uw erkende Audi verdeler.

Hebt u professioneel en persoonlijk advies nodig? Ook daarvoor mag u een beroep doen op uw verdeler. Want alle personeel van elke Audi verdeler in België volgt permanent opleidingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u op al uw vragen het juiste antwoord krijgt.

Kortom: dankzij uw Audi verdeler bent u nooit alleen op de weg.

Alle diensten

 • AUDI_Onderhoud_1920x1080.jpg
  Onderhoud & reparatie: uw Audi in topconditie

  Winter of zomer: hou uw Audi in topconditie en rij zorgeloos door elk seizoen dankzij de diensten van Audi. Een grondige check-up, een nieuwe bandenset, een kleine herstelling, ... Audi brengt het voor u in orde.

  Ontdek alle diensten
 • 1920x1080_q3_aod_2020_1944.jpg
  Audi Zomerklaar: voorbereid op warme dagen

  Is uw Audi klaar voor warmer weer? Verhoog uw veiligheid en comfort met een set zomerbanden en boek tijdig uw airco-onderhoud. Zo voorkomt u allergieën door pollen en vermijdt u slechte geurtjes in de wagen.

  Maak uw Audi zomerklaar
 • header_1920x1080.jpg
  Technische controle: moeiteloos door de keuring

  Zorg ervoor dat u wagen moeiteloos door de keuring raakt: ga op voorhand langs bij uw Audi verdeler voor een technische controle. Zo vermijdt u dat u een nieuwe afspraak moet maken voor een herkeuring, of een extra dag verlof moet opnemen.

  Maak een afspraak
 • assistance_161040_rgb.jpg
  Audi technici: een vlekkeloze herstelling

  Alleen het beste is goed genoeg voor u, en voor uw Audi. Daarom werken de Audi verdelers uitsluitend met gespecialiseerde technici. Zij scholen zich voortdurend bij via Audi AG, waardoor ze mee zijn met alle technische ontwikkelingen in het Audi gamma. En dat betekent dat u ervan op aankunt dat elke herstelling vlekkeloos verloopt, zodat u in geen tijd weer de baan op kunt.

 • assistance_161012_rgb.jpg
  Audi Assistance: wees gerust

  Autopech, een ongeval, een technische storing ... Ondanks de beste zorgen voor uw Audi kan het toch gebeuren dat u uw wagen even dienst weigert. Voor die onverwachte momenten is er Audi Assistance: 24/7 bijstand voor uw Audi, overal in België en West-Europa.

  Ontdek Audi Assistance
 • 1920x1080_Header.jpg
  Garantie: 5 waarborgen

  Op uw Audi kunt u rekenen. Dat is onze belofte aan u. Om die waar te maken, ontwikkelt Audi toptechnologie voor elke wagen, en verloopt elk onderhoud volgens hoge kwaliteitsnormen. En daarom kunnen we u met gerust hart een pakket met 5 waarborgen bieden.

  Ontdek de 5 waarborgen
Carrosserie: herstellingen met extra service

Carrosserie: herstellingen met extra service

Een kras in de lak van uw wagen of een bluts in de bumper? Laat een herstelling aan uw carrosserie altijd bij een erkende Audi verdeler uitvoeren. Want die beschikt over een volledige werkplaats die aan de strengste normen voldoet. En u geniet bovendien van de volgende voordelen:

 • U behoudt de garantievoorwaarden van de constructeur (12 jaar)
 • U ontvangt een nauwkeurige en geautomatiseerde offerte, die erkend is door experts en de verzekeringsmaatschappijen
 • Uw herstelling gebeurt met uitsluitend originele onderdelen
 • U krijgt een vervangwagen tijdens de duur van de herstelling
 • U kunt uw wagen afhalen zonder voorschot (als de verzekering de herstelling betaalt)