Audi Sport: kalender 2022
Race experiences

Audi experiences

Audi België Audi Sport
Audi experiences

Beleef de autosport intenser met Audi

Audi deelt zijn passie voor sport graag met u. In alle vormen. Op alle terreinen. Ontdek onze unieke ervaringen speciaal voor u. En mis de gelegenheid niet om een onvergetelijk avontuur te beleven.

Omwille van de huidige coronapandemie zijn de geplande Audi experiences altijd onder voorbehoud. Afhankelijk van de huidige situatie en de maatregelen van de overheid, zou het kunnen dat data wijzigen of dat events worden afgelast.

SAVE THE DATE

 • r8_2022_3694.jpg
  Audi R8 Spyder Tour Experience Südtirol: sportieve escapade in de bergen

  Het prachtige decor van de Tiroolse bergen, adembenemende vergezichten en de sportiefste Audi in handen: drie dagen lang neemt de Audi R8 Spyder Tour Experience u mee op een droomachtige reis.

  Verwen uzelf
 • r8_2021_3402_1.jpg
  Audi Sportscar experience 2022: de ontdekking van sportiviteit

  Het mooiste circuit ter wereld om het rijplezier van drie uitzonderlijke Audi's te ervaren: hebt u nog meer argumenten nodig om deel te nemen aan de Audi Sportscar Experience 2022? Maak je klaar voor een opwindende ervaring!

  Schrijf u in
 • r8_2022_3691.jpg
  Audi Sportscar experience PRO 2022: racepiloot voor 1 dag

  De viersterrenovernachting in het "Hotel de la Source" is de perfecte omgeving om de Audi Sportscar experience PRO 2022 voor te bereiden. Zo staat u de dag erna scherp aan de startgrid op het circuit van Spa-Francorchamps.

  Schrijf u in