Ontdek uw nieuwe berline wagen bij Audi
Het berline gamma van Audi

Het berline gamma van Audi

Een en al persoonlijkheid

Wilt u een wagen met een sterke uitstraling? Met hun unieke design, royale uitrusting en dynamische prestaties zijn de berlines van Audi onweerstaanbaar. Of u nu op zoek bent naar een compact model, een familieauto of een luxewagen, u vindt gegarandeerd het berlinemodel van uw dromen in het Audi gamma. Ontdek alle prijzen en opties in de configurator of bij uw verdeler.

Adrenalineshot

Adrenalineshot

Sommige berlines van Audi pakken graag uit met hun sportieve prestaties. Bent u een liefhebber van snelheid en kracht? Dan zijn deze modellen op het snijpunt van prestaties en plezier echt iets voor u.

Ontdek onze modellen

 • audi-a3-berline.jpg
  De Audi A3 Berline

  Dit model houdt stijl en sportiviteit in evenwicht. Een klassieker die qua design vooruitgang en ambitie ademt, met innovatieve technologieën achter het stuur. U verdient de Audi A3 Berline.

  Ontdek hem nu
 • audi-s3-berline.jpg
  De Audi S3 Berline

  Krachtig, sportief en fascinerend: de nieuwe Audi S3 Berline combineert dynamische rijprestaties met de elegante lijnen van een coupé. Voel de vooruitgang en de kracht achter het stuur van deze wagen tijdens uw dagelijkse trajecten.

  Ontdek hem nu
 • audi-a4-berline.jpg
  De Audi A4 Berline

  De Audi A4 Berline is de ideale reisgezel, zowel voor zaken als plezier. Met zijn vele exclusieve uitrustingspakketten biedt hij eersteklas rijcomfort.

  Ontdek hem nu
 • audi-s4-berline.jpg
  De Audi S4 Berline

  De sportiviteit van de Audi S4 Berline is zijn unieke kracht. De talrijke S-specifieke exterieur- en interieurelementen benadrukken dat nog. Hij is uitgerust met een motor die zowel krachtig als efficiënt is en trekt in amper 4,8 seconden op van 0 naar 100 km / u.

  Ontdek hem nu
 • audi-a6-berline.jpg
  De Audi A6 Berline

  Leun achterover en geniet van de vele rijhulpsystemen van de Audi A6 Berline. Omdat elke seconde telt.

  Ontdek hem nu
 • audi-a6-berline-tfsi-e.jpg
  De Audi A6 Berline TFSI e

  Bevestig uw ambities voor duurzame mobiliteit aan het stuur van de Audi A6 Berline TFSI e. De nieuwe definitie van luxe volgens Audi, met veel personaliseringsmogelijkheden en een veelvoud aan technologische innovaties die van elke rit een plezierrit maken.

  Ontdek hem nu
 • audi-s6-berline.jpg
  De Audi S6 Berline

  De Audi S6 Berline is zowel veelzijdig als sportief. Hij wordt standaard geleverd met een volledig pakket aan infotainmenttechnologie en rijhulpsystemen. Installeer uzelf comfortabel in zijn oogverblindende interieur en voel de kracht van zijn motor ...

  Ontdek hem nu
 • audi-a8.jpg
  De Audi A8

  De Audi A8 luidt een volgend tijdperk van luxe in. Zijn ontwerp zet een nieuwe standaard en biedt een ongekend niveau van slimme technologiën. Zo bent u altijd de koning van de weg.

  Ontdek hem nu
 • audi-a8-l.jpg
  Audi A8 L

  De Audi A8 L belichaamt vooruitgang. Een innovatief design, een ongekend kwaliteitsniveau en vooral: ruimte op overschot.

  Ontdek hem nu