Op zoek naar een stadswagen of compacte auto? | Audi
De stadswagens van Audi

Het gamma stadswagens & compacte wagens van Audi

De stad wordt uw speelterrein met een compacte Audi

De stadswagens en compacte wagens van Audi zijn gemaakt voor de stad van vandaag ... en die van morgen. Hun kleine formaat omhult heel wat troeven: met hun unieke design, robuuste looks, en hoge connectiviteit beantwoorden ze perfect aan de behoeften van bestuurders in de stad. De stadswagen die u op het lijf geschreven is, vindt u dus bij Audi. Beslis vandaag nog: vraag uw offerte bij uw verdeler.

 • TEASER1_1920x1080_AUDI A1 SSMM-1083_1.jpg
  De Audi A1 Sportback: sportieve stadswagen

  De sportiefste compacte wagen in het Audi gamma. Zijn design zet u helemaal naar uw hand. En dankzij zijn hoge connectiviteit staat u als bestuurder altijd centraal.

  Ontdek hem nu
 • A1_2021_2882_1-L.jpg
  De Audi A1 allstreet: crossover stadswagen

  Flexibele uitrustingsopties en een uitzonderlijke wendbaarheid. Laat u verleiden door de vele voordelen van deze compacte crossover.

  Ontdek hem nu
Audi A3 Sportback: voel de vooruitgang

Audi A3 Sportback: voel de vooruitgang

Innovatieve technologieën, vooruitstrevend design, sportief en dynamisch: de Audi A3 Sportback is uw ideale partner om de uitdagingen van elke dag aan te pakken. Laat u meteen opmerken.

Ontdek hem nu
De Audi Q2: dynamisch design, massa’s plezier

De Audi Q2: dynamisch design, massa’s plezier

Met deze compacte SUV met zijn typische, krachtig design en tal van infotainmentopties komt u steeds goed voor de dag. De ideale match voor rijplezier in de stad en ver daarbuiten.

Ontdek hem nu

Beschikbare modellen met een alternatieve brandstof

Audi A3 Sportback TFSI e

Audi A3 Sportback TFSI e: compacte wagen, groot rijbereik

Als plug-in hybride combineert de Audi A3 Sportback TFSI e de voordelen van een verbrandingsmotor en een elektromotor. Deze compacte wagen biedt ook een dynamisch design en een functioneel interieur.

Ontdek hem nu