Al onze stadswagens | Audi
De stadswagens van Audi

De stadswagens van Audi

Maak van de stad uw speelterrein

De stadswagens van Audi zijn gemaakt voor de stad van vandaag ... en die van morgen. Hun kleine formaat omhult heel wat troeven: met hun unieke design, robuuste looks, en hoge connectiviteit beantwoorden ze perfect aan de behoeften van bestuurders in de stad. De stadswagen die u op het lijf geschreven is, vindt u dus bij Audi. Beslis vandaag nog: vraag uw offerte bij uw verdeler.

 • TEASER1_1920x1080_AUDI A1 SSMM-1083_1.jpg
  De Audi A1 Sportback: sportieve stadswagen

  De sportiefste stadswagen in het Audi gamma. Zijn design zet u helemaal naar uw hand. En dankzij zijn hoge connectiviteit staat u als bestuurder altijd centraal.

  Ontdek hem nu
 • TEASER2_1920x1080_aa1_191006_2.jpg
  De Audi A1 citycarver: crossover stadswagen

  Flexibele uitrustingsopties en een uitzonderlijke wendbaarheid. Laat u verleiden door de vele voordelen van deze crossover.

  Ontdek hem nu
Audi A3 Sportback: voel de vooruitgang

Audi A3 Sportback: voel de vooruitgang

Innovatieve technologieën, vooruitstrevend design, sportief en dynamisch: de Audi A3 Sportback is uw ideale partner om de uitdagingen van elke dag aan te pakken. Laat u meteen opmerken.

Ontdek hem nu
De Audi Q2: dynamisch design, massa’s plezier

De Audi Q2: dynamisch design, massa’s plezier

Met deze compacte SUV met zijn typische, krachtig design en tal van infotainmentopties komt u steeds goed voor de dag. De ideale match voor rijplezier in de stad en ver daarbuiten.

Ontdek hem nu