Audi Originele Accessoires® > Klantenportaal > Audi België

Maak u klaar voor de winter

De winterkou trotseren doet u best goed voorbereid. Trek uw handschoenen aan, sla een sjaal om en vergeet ook uw wagen niet winterklaar te maken. Audi heeft alle accessoires in huis om die donkere maanden moeiteloos voorbij te laten glijden.

 • onderhoudsproducten_1920x1080.jpg
  Audi onderhoudsproducten voor de winter

  Kou, ijzel, sneeuw, dát is de winter ... Gelukkig bent u met de handige accessoirekits van Audi goed voorbereid, zoals de onderhoudsset met vijf essentiële basisproducten. Die bevat onder meer een ijskrabber en antivries – zo kan uw Audi er weer even tegen. Ontdek het volledige gamma.

  Bestel ze nu
 • populairstewinteraccessoires_1920x1080.jpg
  De populairste winteraccessoires van Audi

  Sommige accessoires bewijzen elke winter opnieuw hun nut. De parkeerhulp helpt u om altijd zorgeloos te parkeren, weer of geen weer. Met het Protection Pack houdt u het interieur van uw Audi stralend, zelfs als u met sneeuwlaarzen in uw wagen stapt. En met de winterkettingen biedt u de meest extreme omstandigheden het hoofd. Gaat u met vakantie? Dan komen de dakkoffer of de skidrager zeker van pas. Ontdek het volledige assortiment.

  Meer info
 • eindejaarscadeaus_1920x1080.jpg
  Vind uw eindejaarscadeaus in de Audi Shop

  Passende eindejaarscadeaus uitkiezen, het is telkens weer een moeilijke opdracht. Gelukkig barst de Audi Shop van de cadeau-ideeën waarmee u uw hele familie- en vriendenkring een plezier doet. Miniatuurauto’s, horloges, sleutelhangers, portefeuilles, handbagage, handschoenen, ... Er is voor ieder wat wils.

  Laat u inspireren
 • wintercheckup_1920x1080.jpg
  Winter check-up

  Wapen u tegen de winter en laat uw Audi van A tot Z controleren vanaf €43, nu met gratis thermos.

  Meer weten