Audi Assistance: mobiliteit en gemoedsrust, gegarandeerd
Assistance
Audi België Klantenportaal
Audi Assistance: wees gerust

Audi Assistance:
Audi begeleidt u op al uw reizen

Pech onderweg? Het overkomt de besten. Gelukkig staat Audi altijd voor u klaar, ook bij onverwachte gebeurtenissen. Want liet u uw Audi altijd onderhouden en herstellen door een van onze erkende verdelers? Dan profiteert u te allen tijde van Audi Assistance, zonder beperking in termen van duur of kilometerstand. Waar u ook bent, waar dan ook in West-Europa, Audi kan u 24 uur per dag helpen of adviseren op het nummer +32 2756 86 81.

 • assistance_161041_rgb.jpg
  Mobiliteitsgarantie: bijstand in geval van een technisch defect

  Een technisch defect kan altijd voorkomen. Maar als u uw Audi volgens de voorschriften van de constructeur goed liet onderhouden door een erkend verdeler, geniet u ongeacht de leeftijd van uw wagen van de mobiliteitsgarantie.

  Meer weten
 • assistance_161007_rgb.jpg
  Bijstand in andere gevallen

  Bent u het slachtoffer geworden van een incident of ongeval dat niet onder de voorwaarden van Audi Assistance valt? U mag ons gerust contacteren voor hulp of advies – of om pechverhelping te organiseren binnen België, voor uw eigen rekening.

  Meer weten
 • assistance_161049_rgb.jpg
  Andere Audi Garanties: 2 jaar, 3 jaar, 12 jaar

  Audi helpt u niet alleen bij pech. U geniet van heel wat garanties, in het bijzonder voor herstellingen aan de carrosserie, tegen roest of zelfs voor gewone reparaties. Ontdek ze allemaal.

  Meer weten
 • assistance_161015_rgb.jpg
  Wat zijn de algemene voorwaarden van Audi Assistance?

  Om tijdens de garantieperiode (conventionele garantie) recht te hebben op bijstand, hoeft u alleen het onderhoudsplan van de constructeur te volgen. Wilt u ook daarna nog recht hebben op bijstand? Laat dan elke 24 maanden of 30.000 kilometer (naargelang wat het eerst wordt bereikt) een onderhoudsbeurt uitvoeren bij uw Audi verdeler.

  Meer weten