Audi's vooruitstrevende technologieën en ecologische wagens
Duurzaamheid en innovatie

Duurzaamheid en innovatie

Audi België
Duurzaamheid volgens Audi

Passie voor vooruitgang

Audi ontwerpt vandaag al de wereld van morgen. Met progressieve technologieën, gepassioneerde creativiteit en nieuwe ideeën die een invloed hebben op de maatschappij. We zijn er immers van overtuigd dat duurzame vooruitgang de wereld positief verandert, in het belang van elke mens. Laat u hier inspireren door wat ons drijft.

Duurzaam uit overtuiging

Duurzaam uit overtuiging

Audi handelt consequent duurzaam. Niet alleen om een pioniersrol te spelen bij de transformatie naar schone mobiliteit, maar ook om een impuls te geven aan talloze maatschappelijke veranderingen. Zo leveren wij een cruciale bijdrage aan het oplossen van de uitdagingen waarmee de wereld vandaag geconfronteerd wordt.

Ontdek meer
 • 1920x1080_a6e_2022_3910.jpg
  Audi A6 Avant e-tron concept: de Avant van morgen

  Een voorproefje van de nabije toekomst. Audi onthult de Audi A6 Avant e-tron concept, een synthese van vorm en functie met een dynamisch design. Deze concept car maakt deel uit van de toekomstige 100% elektrische Audi A6 gamma.

  Ontdek de Audi A6 Avant e-tron concept
 • A6 e-tron concept.jpg
  Audi A6 e-tron concept : het nieuwe elektrische prototype

  100% elektrisch, 700 km autonomie, snelladen aan 270 kW, verbeterde lichttechnologie en een elegant design. De Audi A6 e-tron concept past perfect in de indrukwekkende e-tronfamilie. Verrassende extra? Wanneer de Audi A6 e-tron concept oplaadt voor een muur, kunnen de passagiers een game spelen die geprojecteerd wordt via de koplampen van dit technologische prototype.

  Ontdek de Audi A6 e-tron concept
 • Hero1_urbansphere_2022_4071_RGB_1920x1080.jpg
  Audi urbansphere concept: reis mee naar de toekomst

  Een oase van rust in de drukke spits: in de Audi urbansphere concept wordt het hightech-interieur een belevingsruimte. Met technologieën voor geautomatiseerd rijden is de derde Sphere-conceptcar een rijdende lounge of een mobiel kantoor – individueel ingesteld voor elke inzittende.

  Ontdek de Audi urbansphere concept
 • HEADER.jpg
  Audi grandsphere concept: privéjet op de weg

  De Audi grandsphere concept combineert de luxe van een privévlucht met een uitgebreid aanbod ervaringen aan boord. Niveau 4 geautomatiseerd rijden maakt hierbij een nieuwe dimensie van vrijheid mogelijk: in deze modus verandert het interieur in een eersteklas lounge zonder stuur, pedalen of displays. Een bijzondere ruimte waarin u kunt genieten van extra tijd voor ontspanning, werk, uw gezin ...

  Ontdek de Audi grandsphere concept
 • Skysphere.jpg
  Audi skysphere concept : de ervaring van vervoerd worden

  De toekomst? Die is volgens Audi elektrisch en luxueus. Dat bewijst het merk met de vier ringen met de Audi skysphere concept. Twee rijmodi, aanpasbare lengte, een openbaring van ruimte en luxe, én de keuze om vervoerd te worden via autonoom rijden. Maak kennis met de Audi skysphere concept. En met de toekomst.

  Ontdek de Audi skysphere concept
Audi RS Q e-tron: de geëlektrificeerde weg naar de eindzege

Audi RS Q e-tron: de geëlektrificeerde weg naar de eindzege

Met de Audi RS Q e-tron stelt Audi zich de ultieme uitdaging: voor de overwinning gaan in extreme rally's, met een grotendeels elektrisch aangedreven wagen. Iets waaraan geen enkele andere autoconstructeur zich tot nu toe durfde wagen. Maak kennis met dit rijdende high-tech labo voor nieuwe elektrische technologieën.

Ontdek de Audi RS Q e-tron

Innovatieve diensten

 • 1920x1080_AA6_D_181002_1.jpg
  Audi connect: navigeer vlot door uw dag

  Audi connect verbindt u, uw wagen, uw smartphone en de wereld met elkaar. Zo navigeert u moeiteloos en in alle veiligheid door uw dag en wint u heel wat tijd. Ontdek alle mogelijkheden van de verschillende Audi connect-diensten.

  Ontdek meer
 • 1920x1080_A_E-TRON_D_181017_V1.jpg
  Functions on demand: stem uw wagen af op uw behoeften

  Een parkeerassistent, exta verlichting, ... met functions on demand voegt u flexibel extra opties toe, ook na de aankoop van uw wagen. Kies uw looptijd en koop ze eenvoudig aan via myAudi. Zo geniet u altijd van de perfecte uitrusting, in alle omstandigheden.

  Ontdek meer
 • MyAudi.jpg
  myAudi app: alles binnen handbereik

  Via de myAudi-app verbindt u uw Audi eenvoudig met uw dagelijkse leven: tal van innovatieve diensten en functies verhogen uw comfort. Krijg op ieder gewenst moment realtime-informatie over uw auto te zien en houd uw brandstofpeil, resterende rijbereik, onderhoudsafspraken, waarschuwingen en nog veel meer in het oog.

  Ontdek meer
 • 1920x1080_Aftersales_Onderhoud_Header.jpeg
  Audi on demand: de perfecte Audi voor elk moment

  Dankzij Audi on demand kunt u op elk moment beschikken over de Audi die het best past bij uw plannen. Bijvoorbeeld een weekendje fietsen of skiën met vrienden, een lange autoreis met het gezin, of een belangrijke meeting bij een potentiële klant. U reserveert de wagen makkelijk via de app, waarna u onmiddellijk of in de toekomst kunt vertrekken.

  Ontdek meer