Audi's vooruitstrevende technologieën en ecologische wagens
De Audi activesphere concept.

De toekomst krijgt vorm.

De Audi activesphere concept.

Een nieuwe blik op de wereld

Met zijn wonderbaarlijke elektrische quattro-prestaties, zijn off-road karakter, zijn futuristische modulaire lijnen en zijn panoramisch dak met 360° zicht, zal deze nieuwe Audi conceptcar een revolutie teweegbrengen in uw dagelijks leven. De Audi activesphere concept gaat nog verder met zijn innovatieve nieuwe besturingssysteem: Audi dimensions. Een unieke mixed reality rijervaring met real-time weergave van digitale content in het gezichtsveld van de passagiers. Op weg naar een nog fascinerendere levensstijl.

Zijaanzicht Audi activesphere concept

De Audi activesphere concept¹ belichaamt een eersteklas voertuigconcept - buitengewoon elegant, maar ook krachtig dankzij zijn uitgebreide functies en een visionaire gebruikersinterface.

 • activesphere_2023_.jpg
  De Audi activesphere concept¹

  De Audi activesphere concept¹ voegt heel wat toe aan uw actieve levensstijl. Dit bijzonder elegante model heeft veel te bieden dankzij de uitgebreide functionaliteiten en een vooruitstrevende gebruikersinterface.

  Lees verder
 • urbansphere_2022_4071.jpg
  De Audi urbansphere concept¹

  Van binnen naar buiten ontworpen. Deze conceptcar combineert digitale features met een ruim en luxueus interieur.

  Lees verder
 • grandsphere_2021_3385.jpg
  De Audi grandsphere concept¹

  Zo ziet Audi de ultieme reisbolide van de toekomst voor zich: volledig elektrisch, autonoom rijdend en boordevol beleving.

  Lees verder
 • skysphere_2021_3370.jpg
  De Audi skysphere concept¹

  In de eerste sphere-concept komen techniek en design perfect samen. Uniek: twee verschillende rijbelevingen.

  Lees verder
 • 1920x1080_a6e_2022_3910.jpg
  Audi A6 Avant e-tron concept: de Avant van morgen

  Een voorproefje van de nabije toekomst. Audi onthult de Audi A6 Avant e-tron concept, een synthese van vorm en functie met een dynamisch design. Deze concept car maakt deel uit van de toekomstige 100% elektrische Audi A6 gamma.

  Ontdek de Audi A6 Avant e-tron concept
 • A6 e-tron concept.jpg
  Audi A6 e-tron concept : het nieuwe elektrische prototype

  100% elektrisch, 700 km autonomie, snelladen aan 270 kW, verbeterde lichttechnologie en een elegant design. De Audi A6 e-tron concept past perfect in de indrukwekkende e-tronfamilie.

  Ontdek de Audi A6 e-tron concept

Vier maal vooruitgang

Wie vooruit wil, moet grenzen verleggen, een deel van de wereld veranderen - en daarbij mensen inspireren. Om dit te bereiken, definiëren we bij Audi vooruitgang volgens 4 pijlers: duurzaamheid, design, digitalisering en prestaties.
 • 1920x1080-sustainability-900143.jpg
  Neem verantwoordelijkheid

  Aan duurzaamheid werken door out-of-the-box te denken. Buiten de deur, bijvoorbeeld in overleg met leveranciers, en binnen ons eigen bedrijf, bijvoorbeeld door inclusief te zijn. Duurzaamheid is veelomvattend.

  Meer informatie
 • 1920x1080-design-10821B01.jpg
  Geef de toekomst vorm

  Een mooi ontwerp siert onze wagens. Maar design betekent ook ruimte scheppen voor nieuwe ervaringen. En dan het liefst op een vanzelfsprekende manier.

  Meer informatie
 • 1920x1080-digitalization-06221B01.jpg
  Digitale mobiliteit

  Digitalisering is de sleutel tot toekomstige mobiliteit. De mogelijkheden zijn ongekend en dat levert mooie uitdagingen op.

  Meer informatie
 • 1920x1080-performance-06721B01.jpg
  Verleg grenzen

  Iets kan pas niet als bewezen is dat het niet kan. Denk buiten de geijkte kaders en sla nieuwe richtingen in.

  Meer informatie
1
Het getoonde voertuig is een conceptwagen die niet als productievoertuig beschikbaar is.
2
Het getoonde voertuig is een conceptwagen die niet als productievoertuig beschikbaar is. De getoonde augmented reality bril is niet te koop. De getoonde geautomatiseerde rijfuncties en de augmented reality bril zijn technologieën die momenteel worden ontwikkeld, niet beschikbaar zijn voor productievoertuigen en alleen binnen de grenzen van het systeem werken. Alle mogelijke toepassingen van de afgebeelde technische systemen en functies zijn slechts mogelijke concepten en hangen af van de respectieve wettelijke voorschriften van het betrokken land.
3
De getoonde geautomatiseerde rijfuncties zijn technologieën die momenteel worden ontwikkeld, zijn niet beschikbaar voor productievoertuigen en werken alleen binnen de grenzen van het systeem. Alle mogelijke toepassingen van de afgebeelde technische systemen en functies zijn slechts mogelijke concepten en hangen af van de wettelijke voorschriften van het betrokken land.