Onderhoud en reparatie van uw Audi > Klantenportaal > Audi België
Onderhoud en reparatie

Maak uw Audi
vakantieklaar

Wees voorbereid op warmer weer

De zomer is weer in het land. Tijd om uw wagen klaar te maken voor zonnige dagen.

 • Overview_block_de_beste_zorg.jpg
  De beste zorg voor uw Audi? Die krijgt u bij uw Audi verdeler

  Bij uw officiële Audi verdeler bent u aan het enige juiste adres voor onderhoud of herstelling van uw Audi. Hij garandeert u een uitgebreide inspectie, een flexibele planning en een perfecte nazorg. U merkt het: alleen hier is uw Audi in de beste handen.

 • origineleonderdelen_1920.png
  Audi Originele Onderdelen

  Uw Audi verdeler gebruikt alleen Audi Originele Onderdelen. De beste waarborg dat uw wagen altijd perfect in orde is. Audi Originele Onderdelen worden ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw Audi en passen dan ook als gegoten in uw wagen. Het is dus geen toeval dat u twee jaar garantie geniet op Audi Originele Onderdelen én de montagewerkzaamheden.

 • auditechnieker_1920.png
  Gespecialiseerde Audi techniekers

  Audi verdelers werken uitsluitend met gespecialiseerde techniekers, die zich continu bijscholen via Audi AG. Ze zijn mee met alle technische ontwikkelingen in het Audi gamma. Daardoor zijn ze prima geplaatst om uw Audi in topconditie te houden.

 • uitmuntendeservice_1920.png
  Uitmuntende service

  Als u langskomt voor een onderhoud gaat onze aandacht niet alleen naar uw Audi. Terwijl u even wacht, geniet u van een warme kop koffie of een frisdrank in de Audi Lounge. Geen tijd te verliezen? Werk dan verder in de Audi Business Lounge, met gratis wifi.

 • hogereherverkoop_1920.png
  Hogere herverkoopwaarde

  U wilt uw Audi verkopen? Dan is een compleet onderhoudsboekje van een officiële Audi verdeler belangrijk. Zo is uw koper zeker dat uw Audi alleen door gespecialiseerde techniekers én met originele onderdelen van Audi werd onderhouden. Wat bijna altijd leidt tot een hogere herverkoopwaarde.

 • gratisassistance_1920.png
  Gratis Audi Assistance

  Door te kiezen voor een onderhoud bij een officiële Audi verdeler, bent u zeker dat u probleemloos naar de volgende onderhoudsbeurt rijdt. Dat noemen we met trots de Audi mobiliteitsgarantie. Elke nieuwe wagen geniet van gratis Audi Assistance, die we automatisch verlengen na elke onderhoudsbeurt. Zo geniet u 7 dagen per week, de klok rond van bijstand bij mechanische pech, elektrische storing of immobilisatie in heel Europa, en dat zonder kilometerbeperking. U bent dus altijd gerust.

U bent misschien ook geïnteresseerd in...

 • Overview_Zomerbanden_Block.jpg
  Zomerbanden

  Veilig onderweg: blijf genieten van de prestaties van uw Audi met uw zomerbanden.

  Meer weten
 • Overview_block_airco.jpg
  Vergeet de airco niet

  Goede luchtkwaliteit en aangename temperaturen. Zo haalt u het maximum uit uw autoritten.

  Meer weten
 • Overview_service_block.jpg
  Service

  Houd uw Audi in topconditie. Geef hem de nodige zorgen met de onderhouds- en servicediensten bij uw verdeler.

  Meer weten
 • Overview_herstelling_block.jpg
  Herstelling

  Als u uw Audi dagelijks gebruikt, zijn kleine beschadigingen van de carrosserie onvermijdelijk. Met Audi Clever Repair laat u ze onzichtbaar wegwerken.

  Meer weten