Ontdek uw nieuwe break wagen bij Audi
Het gamma breaks van Audi

Het gamma breaks van Audi

Ruimte voor al uw wensen met de breaks van Audi

Ziet u het groots? Dan biedt Audi u een heel gamma breaks, beter bekend als Avant. Hun voordelen? Een ruime kofferbak, 5 genereuze zetels, een verwelkomend interieur en talrijke opties. Zo maakt u van elke reis een avontuur. Kom ze ontdekken bij uw Audi verdeler.

Meer plezier aan het stuur van de sportieve varianten

En omdat sommige Audi-rijders het ook groots zien op het vlak van prestaties, biedt Audi u verschillende sportieve varianten van zijn breaks aan. Met heel wat dynamiek en power, in verhouding tot hun afmetingen. U hoeft nog maar één vraag om te beantwoorden: S of RS? Aan u de keuze ...

Meer plezier aan het stuur van de sportieve varianten

Ontdek onze modellen

 • audi_a4_avant.jpg
  De Audi A4 Avant: dynamische break

  De Audi A4 fascineert met zijn vooruitstrevende design en zijn spectaculaire dynamiek. Het royale, gemoderniseerde interieur van deze break biedt u slimme aanraakschermen en talrijke technologieën, die gegarandeerd alle gezinsleden aanspreken.

  Ontdek hem nu
 • audi-a4-avant-g-tron.jpg
  Audi A4 Avant g-tron: natuurlijk imposant

  De elegante Audi A4 Avant g-tron zal vanuit alle hoeken indruk op u maken: een opvallend design, scherpe technologie en ruimte voor al uw behoeften. Alles met het grootste respect voor het milieu.

  Ontdek hem nu
 • audi-s4-avant.jpg
  Audi S4 Avant : Athletische break

  De stijlvolle en veelzijdige Audi S4 Avant is het dynamische broertje van de A4 Avant. S-specifieke elementen belichamen zijn atletische DNA, zowel in het interieur als aan de buitenkant. En onderweg kunt u dankzij zijn krachtige motor van 251 kW (341 pk) al uw dagelijkse uitdagingen het hoofd bieden.

  Ontdek hem nu
 • audi-rs4-avant.jpg
  De Audi RS 4 Avant: ultrasportieve break

  De uitzonderlijke prestaties van een sportwagen en de functionaliteit van een gezinswagen zijn perfect te combineren. De Audi RS 4 Avant is het bewijs.

  Ontdek hem nu
 • audi-a6-avant.jpg
  De Audi A6 Avant: luxueuze break

  De nieuwe definitie van luxe volgens Audi: de Audi A6 Avant valt op door een fascinerend ontwerp met heel wat personaliseringsmogelijkheden. Deze break pakt verder uit met een onfeilbare functionaliteit en almaar slimmere technologieën. Zo wordt elke rit een oprecht plezier.

  Ontdek hem nu
 • audi-a6-avant-tfsi-e.jpg
  De Audi A6 Avant TFSI e: hybride break

  De Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro¹ biedt dankzij zijn innovatieve plug-inhybridemotor een breed scala aan rijsensaties, zowel in de stad als op landelijke wegen. Bovendien deze break perfect geschikt voor dagelijks gebruik en biedt hij royaal plaats aan maximaal vijf passagiers.

  Ontdek hem nu
 • audi-s6-avant.jpg
  De Audi S6 Avant: veelzijdige break

  De Audi S6 Avant blinkt uit door zijn veelzijdigheid, of u hem nu gebruikt als ​​bedrijfswagen of als vrijetijdswagen. Zijn brede waaier aan optionele infotainment- en assistentie-technologieën, sportieve prestaties en dynamisch design ronden zijn indrukwekkende aanbod af.

  Ontdek hem nu
 • audi-rs6-avant.jpg
  De Audi RS 6 Avant: high-performance break

  Deze high-performance sportwagen belooft een compromisloos design gecombineerd met een sterke persoonlijkheid en geweldige functionaliteit. Ontdek liefde in de eerste ronde.

  Ontdek hem nu