Ontdek uw nieuwe plug-in hybride bij Audi
Audi TFSI e gamma

Het Audi plug-in hybride gamma

Plug-in hybride wagens met verbeterde autonomie en prestaties

Gecombineerd brandstofverbruik*: WLTP : 1,7–3,0 l/100 km
Gecombineerd stroomverbruik*: WLTP : 12,2–21,1 kWh/100 km
Gecombineerde CO₂-uitstoot*: WLTP : 38-67 g/km

Audi zet zijn zoektocht verder naar een meer duurzame mobiliteit. De afgelopen maanden zagen heel wat plug-in hybride wagens het levenslicht. Dit diverse gamma heeft een minimale autonomie van 40 kilometer in zuiver elektrische modus. Rij elektrisch op dagelijkse trajecten, gebruik de benzinemotor voor verre afstanden en geniet tegelijk van vele fiscale voordelen.

 • TEASER1_1920x1080_a3_2020_2614.jpg
  De Audi A3 Sportback TFSI e: compacte wagen, groot elektrisch bereik

  Dankzij z'n handige combinatie van verbrandings- en elektromotor biedt de Audi A3 Sportback krachtige prestaties voor elk type rit. Deze compacte plug-in hybride is ideaal om uw dagelijkse uitstoot zo laag mogelijk te houden. En met zijn dynamische lijnen en functionele, digitale interieur wordt elke rit een plezier.

  Ontdek de Audi A3 Sportback TFSI e
 • TEASER3_1920x1080_AA6_TFSIe_191007_1.jpg
  Audi A6 Berline TFSI e: hybride en innovatief

  Wees ambitieus op vlak van duurzame mobiliteit aan het stuur van de Audi A6 Berline TFSI e. De definitie van luxe volgens Audi. Met ontelbare opties, innovaties en talloze mogelijkheden om uw wagen te personaliseren, wordt elke rit nog aangenamer.

  Ontdek de Audi A6 Berline TFSI e
 • TEASER2_1920x1080_AA6_TFSIe_191004.jpg
  Audi A6 Avant TFSI e: de professionele hybride

  Dankzij zijn innovatieve plug-in hybride aandrijving biedt de Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro¹ het complete spectrum van rijplezier, zowel in de stad als op het platteland. Zoals je mag verwachten van een Avant is hij uiterst geschikt voor dagelijks gebruik en biedt hij voldoende ruimte voor vijf personen.

  Ontdek de Audi A6 Avant TFSI e
 • 1920x1080_A7_Sportback_TFSIe.jpg
  Audi A7 Sportback TFSI e: luxueuze hybride

  De Audi A7 Sportback TFSI e is een elegante luxecoupé en een innovatieve plug-in hybride. Dankzij zijn elektrische motor en een batterij met sterke prestaties, stoot de wagen lokaal geen CO₂ uit. De krachtige 2.0 liter TFSI motor geeft de wagen een gecombineerd vermogen van 270 kW (367 pk). Het gaat van 0 naar 100 km/h in 5,7 seconden.

  Ontdek de Audi A7 Sportback TFSI e
 • 1920x1080_a8_tfsie.jpg
  Audi A8 TFSI e: hybride intelligentie

  Uitgerust met de meest innoverende technologie, maakt de Audi A8 TFSI e optimaal gebruik van plug-in hybride technologie. Dankzij de anticiperende strategie worden routegegevens proactief geanalyseerd en wordt de aandrijflijn efficiënt onafhankelijk aangestuurd. Het luxueuze interieur zal uw rijervaring onvergetelijk maken.

  Ontdek de Audi A8 TFSI e
 • 1920x1080_a8l_tfsie.jpg
  Audi A8 L TFSI e: hybride limousine

  Klaar voor een nieuwe definitie van luxe, comfort en technologie uit het hoogste segment? Laat u verleiden door de atletische lijnen van de Audi A8 L 60 TFSI e quattro. Met een lengte van 5,3 meter biedt hij u alle ruimte die u nodig hebt voor nieuwe ervaringen, voortgestuwd door een innovatieve plug-inhbyride aandrijving met een efficiënte elektromotor en een krachtige verbandingsmotor.

  Ontdek de Audi A8 L TFSI e
 • TEASER7_1920x1080_q3_2020_1426_v2.jpg
  Audi Q3 TFSI e: elektrisch en veelzijdig

  Aan talent heeft de Audi Q3 TFSI e geen gebrek. Naast zijn veelzijdigheid, royale binnenruimte en gesofistikeerde technologieën, biedt deze plug-in hybride ook een performante elektrische motor, met een vermogen van 180 kW en tot 50 km elektrische autonomie.

  Ontdek de Audi Q3 TFSI e
 • TEASER8_q3_2020_1407_v1.jpg
  Audi Q3 Sportback TFSI e: geëlektrificeerde charme

  De sportieve silhouet van de Audi Q3 Sportback TFSI e zal u in één oogopslag verleiden. Ook onderweg toont hij z'n charmes dankzij zijn tweede elektrische motor, ideaal om uw dagelijkse ritten volledig CO2-vrij af te leggen.

  Ontdek de Audi Q3 Sportback TFSI e
 • 1920x1080_Q5_TFSIe.jpg
  Audi Q5 TFSI e: kracht en efficiëntie

  Dankzij de kracht en precisie van zijn elektrische motoren biedt de Audi Q5 TFSI e een aandrijving die geschikt is voor alle situaties. Zijn 7-traps S tronic-versnellingsbak met quattro vierwielaandrijving vormt het perfecte huwelijk tussen sportiviteit en efficiëntie.

  Ontdek de Audi Q5 TFSI e
 • 1920x1080_Q5_Sportback_TFSIe.jpg
  Audi Q5 Sportback TFSI e: veelzijdig, krachtig, efficiënt

  De Audi Q5 Sportback TFSI e is ideaal voor alle ritten en legt het accent op sportiviteit en dynamiek. Dat karakter wordt verder benadrukt door zijn daklijn in coupéstijl en zijn twee elektrische en thermische motoren, die een vermogen van 270 kW kunnen leveren. Voor permanent rijplezier.

  Ontdek de Audi Q5 Sportback TFSI e
 • 1920x1080_Q7_TFSIe.jpg
  De Audi Q7 TFSI e: elektrische grandeur

  Het leven zit vol uitdagingen. En met de Audi Q7 TFSI e bent u klaar om ze één voor één aan te gaan. In deze indrukwekkende gezins-SUV – met de looks van een terreinwagen –beleeft u elke rit in ultiem comfort. Zijn innovatieve plug-in hybride technologie is ideaal voor de stad, zijn krachtige verbrandingsmotor neemt het vlotjes over op langere trajecten.

  Ontdek de Audi Q7 TFSI e
 • 1920x1080_Q8_TFSIe.jpg
  Audi Q8 TFSI e: hybride vooruitgang

  Maak meteen een grote sprong voorwaarts. Want de Audi Q8 TFSI e is Audi's meest vooruitstrevende coupé-SUV tot nu toe. Zijn troeven? Zijn krachtige hybride motorisatie met herlaadbare technologie ... en zijn fascinerende design. Geniet van sensationeel rijplezier en slimme laadoplossingen, thuis of onderweg.

  Ontdek de Audi Q8 TFSI e
Audi A6 Avant TFSI e en Audi A7 Sportback TFSI e aan laadpaal

Over fiscaliteit, TCO en elektrificatie.

Met de huidige elektrische transitie wordt de TCO van wagens belangrijker dan ooit bij de samenstelling van uw vloot. Een overzicht van de aankomende fiscale veranderingen, met een vergelijking van de TCO van 3 verschillende Audi modellen.

Meer weten over TCO
EDI

EDI maakt elektrisch rijden met uw Audi makkelijk

Vandaag zet u de stap naar elektrische mobiliteit. Daarom is Electric by D’Ieteren (EDI) er om u te helpen. Welkom in een nieuw tijdperk. EDI is een volledig ecosysteem van laadoplossingen voor de overgang naar de nieuwe vorm van mobiliteit. Thuis, op het werk of onderweg: met de EDI-oplossingen haalt u het maximum uit uw elektrische auto of plug-in hybride.

 • Laadstations geschikt voor alle elektrische wagens en plug-in hybrides van Audi.
 • Automatische terugbetaling (split billing) van de thuislaadkosten met de geconnecteerde laadstations.
 • Een totaaloplossing van de audit van uw elektriciteitsaansluiting tot de keuring van uw installatie.
 • Gratis toegang tot een van de grootste laadpuntennetwerken in Europa met de EDI laadkaart.
Ontdek het complete ecosysteem
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.