Elektrisch volgens Audi: neem voorsprong
Audi België
Elektrisch volgens Audi

Elektrisch volgens Audi

Duurzame premium wagens die opwindend elektrisch rijplezier garanderen. Dat is de elektrische revolutie volgens Audi. Een ruim gamma geëlektrificeerde modellen waarmee u altijd uw tijd vooruit bent.

Audi Electric Days

Audi Electric Days

Bovendien wordt geëlektrificeerd rijden aantrekkelijker dan ooit tijdens de Audi Electric Days t.e.m. 16 oktober. Bestel uw plug-in hybride of 100% elektrische Audi, en kies uw extra voordeel tot € 3.500.

Bent u klaar om voorsprong te nemen met Audi?

Alles over de Audi Electric Days
 • 1920x1080_bloc1-tfsie.jpg
  Audi TFSI e: krachtige, efficiente plug-in hybrides

  De kracht van een verbrandingsmotor gecombineerd met de efficiëntie van een elektrische motor: de plug-in hybride modellen van Audi combineren vermogen en dynamiek met een sterk verminderd verbruik en emissies. Geniet van maximaal fiscaal voordeel en bestel uw Audi plug-in hybride t.e.m. 30 juni.

  Ontdek de Audi TFSI e modellen
 • 1920x1080_e-tron.jpg
  Audi e-tron: 100 % elektrisch rijden zonder compromissen

  De lancering van de Audi e-tron in november 2018 luidde de elektrische revolutie bij Audi in. Met een lange autonomie, een buitengewoon vermogen en spitstechnologie, kreeg de mobiliteit van morgen een stevige basis bij Audi. in 2021, omvat het Audi gamma al meer dan acht volledig elektrische wagens. Vanaf 2025 zullen er meer dan 20 volledig elektrische Audi modellen zijn.

  Ontdek de Audi e-tron modellen
 • 1920x1080_AlternatieveBrandstof.jpg
  Welke alternatieve brandstof past bij u?

  Bent u klaar om met een 100% elektrische wagen te rijden? Of twijfelt u er nog aan of die wel geschikt is voor uw verplaatsingen? Audi heeft talloze alternatieven, van plug-in hybride technologie tot de allernieuwste benzine- en dieselmotoren. Welke brandstof sluit het best aan op uw behoeften?

  Maak de juiste keuze met Audi
 • 1920x1080_FiscaleVoordelen.jpg
  Van welke fiscale voordelen kan u genieten?

  Bent u particulier of professioneel ? Woont u in Vlaanderen of in Wallonië? Kiezen voor een alternatieve brandstof kan fiscaal erg interessant zijn. Kijk of u in aanmerking komt.

  Ontdek hier de voordelen