Audi - Diensten en functies
Audi connect Dienste und Funktionen: Naviagtion und Infotainment bringt WLAN in Ihr Auto; Interieur mit MMI
Audi België Audi connect
Diensten en functies

Audi connect verlegt de grenzen

Met een breedbandinternettoegang stopt uw digitale leven niet wanneer u in uw Audi stapt. Tal van digitale diensten en functies verhogen niet alleen uw rijcomfort maar verzekeren u ook van extra veiligheid. Ontdek de Audi connect-diensten in de volgende pakketten:

Download alle
00:00 | 00:00
Audi_connect_in_Verbindung.jpg
Audi_connect_in_Verbindung.jpg
Audi connect vertelt u welke route het best is en houdt u op de hoogte van de recentste informatie.

Audi connect navigatie & infotainment

Het Audi connect-pakket navigatie & infotainment geeft u realtime-informatie voor de navigatie- en infotainmentsystemen. Tal van innovatieve functies en diensten nemen u alle zorgen uit handen, zowel voor, tijdens als na uw reis. Een veelzijdig dienstenpakket ondersteunt u in complexe verkeerssituaties en verhoogt uw comfort en veiligheid. Afhankelijk van uw model en de geselecteerde opties zijn er verschillende functies beschikbaar.

 • Gebruik van zwermintelligentie voor gevarenwaarschuwingen
 • Verbeterde spraakherkenning dankzij onlinecorrelatie
 • Bijkomende informatie over nuttige plaatsen zoals tankstations en parkeergarages
Meer weten
Met het Audi connect-pakket navigatie & infotainment plus plant u uw route al van bij u thuis.

Audi connect navigatie & infotainment plus

Het pakket omvat alle diensten van Audi connect navigatie & infotainment, aangevuld met bijkomende innovatieve diensten zoals:

 • Navigatie met satellietkaart (vanaf MJ 2019)
 • Spraakbediening met online herkenning
 • Geavanceerde 3D-stadsmodellen
Meer weten
De digitale diensten van het Audi connect-pakket emergency call & service bieden tal van voordelen zodat u en uw gezin steeds zorgeloos onderweg zijn.

Audi connect emergency call & service

De diensten in het Audi connect-pakket emergency call & service geven u uw hele rit lang een veilig gevoel – wat er ook gebeurt en waar de weg ook heen gaat. Met dit pakket geniet u van tal van diensten die u helpen in geval van nood. Dankzij de automatisch doorgestuurde voertuiginformatie kan er bij een ernstig ongeval onmiddellijk hulp worden gestuurd. Maar ook bij een panne of kleiner ongeluk staan de Audi connect-diensten u terzijde. Bovendien bevat dit Audi connect-pakket een heleboel innovatieve diensten en voordelen.

 • Hulp in geval van schade
 • Audi onderhoudsaanvraag
Meer weten
Audi connect-diensten remote & control: de status van uw voertuig checken? Uw auto op afstand vergrendelen? Open de myAudi-app op uw smartphone en klaar is kees.

Audi connect-diensten remote & control

De Audi connect-diensten voor uw wagen (afhankelijk van het model) omvatten tal van functies die u op uw smartphone kunt gebruiken. Als u zich vooraf registreert op myAudi, is uw wagen bovendien beschermd tegen toegang door derden. Dat betekent dat u bepaalde functies gemakkelijk en veilig vanop afstand kunt bedienen via de myAudi-app op uw smartphone en dat u alle belangrijke informatie over uw Audi kunt ophalen. Enkele voorbeelden:

 • Op afstand vergrendelen / ontgrendelen
 • Voertuigstatusrapport: bijvoorbeeld olie- of brandstofpeil via de myAudi-app
 • Meldingen wanneer het optionele diefstalalarm afgaat
Audi connect-diensten remote & control in één oogopslag
Audi connect voor uw Audi Q8 e-tron: de diensten remote & control zijn specifiek op de behoeften van elektrisch rijden afgestemd.

Audi connect remote & control in de Audi Q8 e-tron

De Audi connect-diensten remote & control bieden Audi connect-diensten op maat van uw Audi Q8 e-tron. Als bestuurder van een e-tron kunt u een heleboel functies via de myAudi-app oproepen en bedienen, zoals:

 • Informatie over de laadstatus
 • Informatie over het elektrische rijbereik
 • Routes plannen, met inbegrip van laadstops
De Audi connect-diensten remote & control voor de Audi Q8 e-tron in één oogopslag

Audi connect: optionele uitrusting

De Audi connect-diensten: Audi connect key en Audi connect diefstalalarm zijn optioneel verkrijgbaar boven op het Audi connect-pakket emergency call & service.

 • 883x496_audi_connect_0428-1_bearb_NEU.jpg
  Audi connect key*

  Maak van uw smartphone uw digitale autosleutel: u hebt geen fysieke autosleutel meer nodig. U hoeft andere gebruikers ook uw fysieke autosleutel niet meer te geven. Ook als de batterij van uw smartphone (bijna) leeg is, blijft de Audi connect key werken.

*
Meer informatie over de beschikbaarheid van de dienst in bepaalde voertuigen en regio's krijgt u bij uw Audi partner of in de informatiebrochure over de specifieke uitrusting van uw auto.

Audi connect – beschikbaarheid controleren

Audi biedt in zijn modellen heel wat verschillende Audi connect-diensten aan. In het overzicht ontdekt u welke opties beschikbaar zijn voor welke modellen. Lees meer over de digitale connect-diensten in de Audi van uw dromen.

Kies uw wagen