Audi connect emergency call & service | Hulp onderweg
Audi connect emergency call & service
Audi België Diensten en functies
Audi connect emergency call & service

Audi connect emergency call & service

De hele rit lang een veilig gevoel – wat er ook gebeurt en waar de weg ook heen gaat. Met het pakket Audi connect emergency call & service geniet u van tal van diensten die u helpen in geval van nood. Zo laat de automatisch doorgestuurde voertuiginformatie toe om bij een ernstig ongeval onmiddellijk hulp te sturen. En ook bij een panne of kleiner ongeluk zorgt Audi snel voor de nodige bijstand.

Automatische serviceherinneringen*

U krijgt van ons automatisch een seintje voor uw jaarlijks onderhoud. Enkele weken voor de uiterlijke datum ontvangt u een uitnodiging van uw verdeler. Gedaan met kilometers te tellen of zelf afspraken te plannen. Als u het onderhoud om de 30.000 kilometer (maximum 2 jaar) strikt opvolgt, behoudt u bovendien uw garantie.

Automatische serviceherinneringen
 • audi_connect_0710-1_bearb_NEU_563x317.jpg
  Noodoproep*

  Bij een zwaar ongeval wordt de noodoproep automatisch verstuurd. Totdat de hulpdiensten ter plaatse zijn, blijft een spraakverbinding in stand in de landstaal van de bestuurder. Kan in geval van ongevallen bij andere weggebruikers of medische noodgevallen ook manueel worden geactiveerd.

 • AA1_141010_563x317.jpg
  Online pechverhelping*

  Snelle, competente bijstand in geval van pech, eenvoudige activering via de service call-knop in de dakmodule.

 • ASER_P_161012_rgb_563x317.jpg
  Audi-schadebijstand*

  Bij schade aan uw voertuig helpt de Audi-schadebijstand u om uw claim in orde te brengen. Speciaal opgeleid personeel staat u daarin bij.

*
Meer informatie over de beschikbaarheid van de dienst in bepaalde voertuigen en regio's krijgt u bij uw Audi verdeler of in de informatiebrochure over de specifieke uitrusting van uw auto.