Audi connect navigatie & infotainment plus | Alle functies
Audi connect navigatie en infotainment plus
Audi België Diensten en functies
Navigatie & infotainment plus

Audi connect navigatie en infotainment plus

Geniet van nog meer comfort onderweg. Het Audi connect plus-pakket omvat alle diensten van Audi connect, aangevuld met bijkomende innovatieve functies zoals:

- Navigatie met satellietkaart (vanaf mid-2019)
- Spraakbediening voor sms'en en e-mails
- Geavanceerde 3D-stadsmodellen

 • 563x317_Google-3D-City-Map_02.jpg
  Gedetailleerd 3D-stadszicht*

  Gedetailleerde 3D-afbeeldingen van gebouwen maken het gemakkelijker om u te oriënteren.

 • A1711504_online-Radio_plus-Screens_563x317.jpg
  Internetradio*

  Krijg via de MMI rechtstreeks toegang tot tal van online radiozenders – even eenvoudig als via een gewoon radiotoestel. Zo luistert u ook buiten hun ontvangstbereik naar uw favoriete radiozenders.

 • A185081_large_563x317.jpg
  Navigatie met satellietkaart (vanaf MJ 2019)*

  De satellietkaart met gedetailleerde texturen zorgt voor een uiterst realistische weergave op de MMI. Die grotere herkenbaarheid vergemakkelijkt de oriëntatie en de navigatie ziet er nog beter uit.

 • 563x317_Google-DE_02.jpg
  Online search van navigatiebestemmingen*

  Dankzij de toegang tot uitgebreide internetdatabanken krijgt u geschikte navigatiebestemmingen voor uw zoekopdracht. Of zoek bestemmingen via spraakbediening, zodat u uw ogen niet van de weg hoeft te halen. Naast adresgegevens, die meteen kunnen worden ingegeven als navigatiebestemming, krijgt u via uw online zoekopdracht ook handige informatie zoals foto's, openingsuren en bezoekersbeoordelingen te zien.

 • A190162_large_563x317.jpg
  Spraakbediening met online herkenning*

  De online herkenning van het spraakbedieningssysteem verbetert de kwaliteit van de resultaten. Op dezelfde manier kunt u ook in uw auto sms'en en e-mails dicteren. U bent dus niet langer gebonden aan vooraf ingestelde teksten.

*
Meer informatie over de beschikbaarheid van de dienst in bepaalde voertuigen en regio's krijgt u bij uw Audi verdeler of in de informatiebrochure over de specifieke uitrusting van uw auto.