Audi connect navigatie & infotainment | Alle functies
Navigatie & infotainment
Audi België Diensten en functies
Navigatie & infotainment

Navigatie & infotainment

Het pakket navigatie & infotainment garandeert u een vlekkeloze rit. Tal van innovatieve functies en diensten nemen u alle zorgen uit handen, zowel voor, tijdens als na uw reis. En een veelzijdig dienstenpakket ondersteunt u in complexe verkeerssituaties en verhoogt uw comfort en veiligheid.

 • 563x317_A1711504_1920x1080_plus-Screens.jpg
  Gevarenwaarschuwingen*

  Het systeem waarschuwt voor ongevallen en pannes en voor gevaarlijke weersomstandigheden zoals mist of ijzel. Tegelijk worden ook risico's voor voertuigen met gelijkaardige voertuigsensoren opgespoord en online doorgegeven aan andere bestuurders. De geïdentificeerde potentiële risico's worden in het navigatiesysteem en op het instrumentenbord weergegeven.

 • erweiterte-POI-Anzeige_563x317.jpg
  Online points of interest*

  Directe toegang vanaf het navigatiesysteem tot POI's (bijvoorbeeld tankstations en parkeergarages) van derden. Wanneer mogelijk wordt bijkomende dynamische informatie weergegeven, zoals beoordelingen van andere gebruikers, openingsuren, huidige brandstofprijzen en de beschikbaarheid van vrije parkeerplaatsen.

 • AOZ_D_181026_rgb_563x317.jpg
  Online updates navigatiekaarten*

  Snelle updates van de navigatiedata via het infotainmentsysteem, optioneel ook landspecifieke en regionale updates, meldingen over nieuw beschikbare data en bestandsgrootte.

 • A184965_large_563x317.jpg
  myAudi-navigatie*

  Zoek uw bestemming en laat u ernaartoe leiden, rechtstreeks vanaf uw smartphone. De routebeschrijvingen worden doorgestuurd naar het navigatiesysteem van de auto wanneer het voertuig wordt gestart en lopen in de auto gewoon verder. Wanneer u uit de auto stapt, neemt uw smartphone de routebeschrijving gewoon over om u het laatste stuk tot uw bestemming te tonen.

 • 1920x1080-AQ3_D_181018_563x317.jpg
  Online verkeersinformatie*

  Geeft u duidelijke, recente informatie over de verkeerssituatie, files, obstakels en opgeloste files. Stelt verkeersinformatie beschikbaar in nagenoeg real time en optimaliseert dynamische navigatie, de route en de duur op basis van de verkeersomstandigheden.

 • AOZ_D_181009_rgb_563x317.jpg
  Bestemmingen ingeven via myAudi*

  Plan uw navigatiebestemmingen eenvoudig via uw pc of smartphone en gebruik daarna myAudi en de myAudi-app om uw bestemmingen naar uw auto te sturen. Wanneer u instapt, kunt u ze eenvoudig instellen als bestemming.

 • A1711504_plus-Screens_News_563x317.jpg
  Online nieuws*

  Met de functie online nieuws kunnen recente verslagen en nieuwsberichten van over de hele wereld rechtstreeks in uw auto worden getoond en gelezen. Indien nodig kan uw persoonlijke nieuwsoverzicht worden aangepast via myAudi en met behulp van een RSS-feed. Op die manier kunt u nieuwsberichten over specifieke onderwerpen, zoals voetbaluitslagen, politiek of zakelijk nieuws, tijdens het rijden steeds in de gaten houden.

 • 563x317_Online_Media_Streaming_01.jpg
  Online mediastreaming*

  Met de myAudi-app voor uw smartphone kunt uw bepaalde streamingcontent afspelen via de MMI. Koppel gewoon via wifi uw smartphone met het MMI-navigatiesysteem en krijg toegang tot een brede waaier aan wereldwijde radiostations en content van derde partijen (bv. Amazon Music of Napster). De stations kiest u per muziekgenre of via een zoekopdracht met vrije tekst.

 • A1711504_plus-Screens_Weather_563x317.jpg
  Weerbericht*

  Blijf steeds op de hoogte van de weersomstandigheden, waar u ook heen gaat. Audi connect geeft u nauwkeurige informatie op maat: weerberichten en waarschuwingen voor noodweer worden weergegeven via levendige infografieken en weerkaarten. Het weer voor de komende dagen wordt uur per uur voorspeld of weergegeven met behulp van de regenradar.

 • A185081_large_563x317.jpg
  Online informatie over verkeersborden*

  Met de verkeersbordeninformatie van Audi connect toont het MMI-navigatiesysteem altijd de huidige snelheidslimiet. In combinatie met de optionele verkeersbordenherkenningsfunctie op basis van de camera worden snelheidsaanduidingen automatisch gedetecteerd door de voertuigsensoren en anoniem doorgestuurd naar een Audi-server zodat de kaarten kunnen worden geüpdatet.

 • 563x317_Shutterstock-571563565.jpg
  Toegang tot Twitter*

  De integratie van Twitter maakt het mogelijk om nieuwsfeeds, trends en tweets van gelinkte Twitteraccounts weer te geven of voor te lezen. Dankzij vooraf ingestelde tekstmodules kunt u zelf ook onderweg tweets versturen.

 • screen_myaudi_563x317.jpg
  Toegang tot de agenda*

  Blijf ook onderweg op de hoogte van al uw afspraken. Laat de MMI uw afspraken weergeven en gebruik ze meteen als navigatiebestemming.

*
Meer informatie over de beschikbaarheid van de dienst in bepaalde voertuigen en regio's krijgt u bij uw Audi verdeler of in de informatiebrochure over de specifieke uitrusting van uw auto.