Het matrix-ledpakket voor uw Audi
Audi België Functions on Demand
Het matrix-ledpakket voor uw Audi

Het matrix-ledpakket
voor uw Audi

De matrix-ledtechnologie combineert een camerasysteem met ledlichtbronnen en precisieoptiek voor uiterst adaptieve lichtverdeling. Als andere voertuigen worden gedetecteerd, verbergt het systeem selectief alleen het gebied van het gedetecteerde voertuig, in de overige segmenten blijft het grootlicht actief.

Uw gebruiksperiodes in één oogopslag

Bij het boeken van het matrix-ledpakket kunt u uit verschillende termijnen kiezen om ervoor te zorgen dat uw Audi ook meegroeit met uw veranderende behoeften.

1 testmaand²

1 maand

6 maanden

1 jaar

3 jaar

4 jaar

Levenslang
€ 1

Vanaf € 30²

Vanaf € 147²

Vanaf € 285²

Vanaf € 763²

Vanaf € 1.028²

Vanaf € 1.469²

Hoe werkt het matrix-ledpakket

Naast hun hoge efficiëntie bieden led-koplampen grote voordelen op het gebied van veiligheid en comfort. Met een kleurtemperatuur van ongeveer 5500 Kelvin is hun licht vergelijkbaar met daglicht, waardoor het uw ogen nauwelijks vermoeit – vooral in het donker en bij slecht weer. Naast de matrix-ledfunctie hebben de koplampen ook de volgende functies: dagrijverlichting, dimlicht, grootlicht, positielicht, dynamisch knipperlicht, licht voor elke weersgesteldheid (om verblinding bij slecht zicht te verminderen) en automatisch-dynamische lichtbundelregeling. De markeerlichten zijn verkrijgbaar in combinatie met de optionele nachtzichtassistent. Afzonderlijke leds knipperen driemaal snel achter elkaar, waardoor de omgeving van de voetganger duidelijk wordt gemarkeerd om gedetecteerde voetgangers te markeren. Het dynamische knipperlicht wordt segment per segment geactiveerd met een snelheid van enkele milliseconden en loopt bij het knipperen altijd in de draairichting naar buiten.

Voeg eenvoudig Functions on Demand toe om uw Audi te configureren en ontdek hoe goed de matrix-ledtechnologie bij uw behoeften past.

Download nu de myAudi-app en selecteer de gewenste periode voor het matrix-ledpakket
Comfortabel

Flexibel boeken op aanvraag

Efficiënt

Pas uw voertuig snel aan nieuwe omstandigheden aan

Veilig

Beter nachtzicht door aanpassing van licht aan de wegomstandigheden en markering van gedetecteerde voetgangers.

Boekingsvoorwaarden

U hebt het volgende nodig om de matrix-ledtechnologie via Functions on Demand te gebruiken:

  • een geverifieerd myAudi-account als primaire of secundaire gebruiker
  • een voertuig compatibel met Functions on Demand
Juridische info
1
De functie mag één keer gedurende een maand worden getest per aangewezen hoofdgebruiker voor 1 euro exclusief BTW. Dat geldt voor max. 2 hoofdgebruikers per jaar en per voertuig.
2
Alle prijzen zijn inclusief btw.
De op het moment van aankoop in de myAudi-app weergegeven prijzen zijn juridisch bindend.
3
Houd rekening met het volgende: De systemen werken slechts binnen systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder alleen. De bestuurder blijft verantwoordelijk en dient nog steeds de aandacht op het verkeer te vestigen.