De MMI navigatie plus met MMI touch voor uw Audi
Audi België Functions on Demand
De MMI navigatie plus met MMI touch voor uw Audi

De MMI navigatie plus met MMI touch voor uw Audi

Profiteer van de geïndividualiseerde activering en gebruik Functions on Demand om de toevoeging van hoogwaardige MMI navigatie plus met MMI touch-functies inclusief Audi connect navigatie- en infotainment¹ voor uw voertuigconfiguratie te boeken. Naast innovatieve navigatietechnologie kunt u maximaal gebruikerscomfort en tal van extra's verwachten.

Uw gebruiksperiodes in één oogopslag

U kunt kiezen uit verschillende contractlooptijden om ervoor te zorgen dat uw Audi meegroeit met uw veranderende behoeften.

1 testmaand²

1 maand

6 maanden

1 jaar

3 jaar

4 jaar

Levenslang
€ 1

Vanaf € 69³

Vanaf € 349³

Vanaf € 643 ³

Vanaf € 1.765³

Vanaf € 2.380³

Vanaf € 3.343³
This is how the MMI Navigation plus works

Hoe werkt de MMI navigatie plus met MMI touch

Het grote MMI-aanraakscherm met 10,1-inch kleurenscherm met hoge resolutie (1.540 x 720) biedt u dezelfde ervaring als op uw smartphone. De gereduceerde grafische weergave en gebruikersgerichte menustructuur zijn gericht op een intuïtieve bediening. De MMI-zoekfunctie is gebaseerd op vrije tekstinvoer en leidt zeer snel tot treffers. De spreektaalbediening, een andere functie, begrijpt heel wat zinnen uit het alledaagse taalgebruik.

 • Persoonlijke routegeleiding: monitort de verkeerssituatie op regelmatig afgelegde trajecten wanneer de functie is geactiveerd
 • Online traffiekinformatie⁴
 • MMI touch voor snelle, intuïtieve bediening, bijv. bestemmingsinvoer via handschriftherkenning en vrij bewegen en inzoomen op de kaart
 • Eenvoudige bediening van het infotainment via spreektaalinteractie⁵
 • Gedetailleerde route-informatie: kaartpreview, keuze van alternatieve routes, POI's, rijstrookaanbevelingen, snelweguitritten, gedetailleerde kaarten van kruispunten en nog veel meer
 • Snelheidsbeperkingen en hellingen helpen u anticiperend en efficiënter rijden
 • Geavanceerde 3D-stadsmodellen voor geselecteerde steden
 • Landinformatie: weergave van landspecifieke informatie
 • Bevat het volledige Audi connect navigatie- en infotainment-portfolio⁶
Download de myAudi-app en selecteer de gewenste looptijd voor de MMI navigatie plus met MMI touch
Comfortabel

Flexibel boeken op aanvraag

Efficiënt

Gebruik van navigatiegegevens voor voorspellend en efficiënt rijden

Gemakkelijk

Gemakkelijkere oriëntatie door gedetailleerde kaartweergave met hoge resolutie

Booking of MMI navigation plus via functions on demand

Boekingsvoorwaarden

U hebt een Audi A4 (vanaf modeljaar 2020) nodig als u de MMI navigatie plus met MMI touch inclusief Audi connect navigatie & infotainment plus wil gebruiken en via Functions on Demand wil toevoegen en daarnaast:

 • een geverifieerd myAudi-account als primaire of secundaire gebruiker
 • Functions on Demand-optie in het voertuig
Juridische info
1
Navigatiegegevens voor ondersteunde landen zijn beschikbaar op een geïntegreerd SSD-geheugen. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi-partner.
2
De functie mag één keer gedurende een maand worden getest per aangewezen hoofdgebruiker voor 1 euro exclusief BTW. Dat geldt voor max. 2 hoofdgebruikers per jaar en per voertuig.
3
Alle prijzen zijn inclusief btw.
De op het moment van aankoop in de myAudi-app weergegeven prijzen zijn juridisch bindend.
4
De bijgeleverde kaartversie kan kosteloos worden geüpdatet met driemaandelijkse intervallen tot maximaal vijf jaar nadat de productie van de gemonteerde generatie van het infotainmentapparaat is gestopt. De recentste navigatiegegevens kunnen worden gedownload vanop het myAudi-platform op www.audi.com/myaudi en kunnen worden geïnstalleerd in het voertuig via een USB-opslagmedium. Samen met Audi connect kunnen de kaarten voor de thuisregio ook rechtstreeks in het voertuig worden gedownload en geüpdatet. Bovendien is het mogelijk om de nieuwe navigatiegegevens te laten installeren door een Audi-partner, mogelijk tegen een extra kost.
5
De Audi connect-dienst ‘verkeersinformatie online’ is in veel landen beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi-partner.
6
Juridische informatie over Audi connect vindt u onder de beschrijving van de individuele kenmerken.