Een Audi RS e-tron GT kopen? | Audi België
Audi RS e-tron GT

RS e-tron GT

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 20,2–19,3 kWh/100 km

Elektrisch vermogen tot

440

kW

Elektrisch koppel: 830 Nm

Acceleratie (0 tot 100 km/u) tot

3.3

Bereik (WLTP) tot

495

km

Elektrisch. En nog zoveel meer.

Design buitenkant

De ambitie om een wagen te herdefiniëren komt ook tot uiting in het pure design, geïnspireerd door aerodynamische prestaties. De vooruitstrevende luxe maakt dat de emotierijke rijervaring nóg intenser wordt. Opvallend kenmerk: de RS-emblemen met de rode ruit.

Sportzetel met contraststiksel in rood

Design binnenkant

Het RS designpack rood⁷ voegt met zijn contrasterende rode stiksels opvallende accenten toe aan het interieur.

Het RS designpack grijs⁷ accentueert het design van het interieur met de combinatie van kwalitatieve interieurmaterialen en subtiele contrasterende staalgrijze stiksels.

Cockpit Audi RS e-tron GT

Perfect overzicht: De vereenvoudigde cockpit met een volledig digitaal 12,3” kleurendisplay en de middenconsole zijn ergonomisch 100% op de bestuurder gericht.

Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁸: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁸. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi e-tron GT quattro.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁹ onder Thema's⁷,¹⁰ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁷ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi A6 Avant binnenruimteAudi A6 Avant binnenruimte

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi exclusive⁴

Word uw eigen ontwerper en creëer een look voor uw Audi RS e-tron GT² die hem net zo uniek maakt als uzelf.

Audi RS e-tron GT met Audi exclusive finishing

Audi exclusive⁴ koetswerkkleur: Individualiteit uit zich in vele facetten. Een daarvan is de Audi RS e-tron GT ² in de koetswerkkleur op maat vegasgeel, Audi exclusive⁴. Dit benadrukt niet alleen het vooruitstrevende, dynamische ontwerp, maar oogt ook stijlvol en creatief.

Batterij opgeladen van 5 tot 80% in ong.

22,5

min

(bij maximaal gelijkstroom laadvermogen tot 270 kW en onder ideale omstandigheden⁵)

Oplaadsysteem

800

volt

Maximaal laadvermogen tot 270 kW

Batterijcapaciteit (netto) tot

83,7

kWh

Stroomverbruik¹: 22,1–19,8 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Vlot opladen, thuis en onderweg

De lithium-ionbatterij van 800 V die in het vlakke onderstel verwerkt is, biedt absolute topprestaties — zowel bij het opladen als tijdens het rijden. In combinatie met het recuperatiesysteem biedt ze een bereik tot 501 km volgens de WLTP-meetprocedure (Stroomverbruik¹: 21,6–19,6 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

Charging situation Audi RS e-tron GT

Snel opladen⁵: De grootse prestaties van de Audi e-tron GT² zijn ook duidelijk bij het opladen: standaard tot 270 kW bij laadstations met 800 volt. Voldoende opladen voor de volgende 100 km duurt een vijftal minuten. In ongeveer 22,5 minuten laadt de batterij van 5% weer op tot ongeveer 80%.

Dynamisch rijden

Het geleverde vermogen van de Audi RS e-tron GT² met zijn volledig elektrische quattro-vierwielaandrijving is bijzonder indrukwekkend. Met zijn elektrische aandrijving op zowel de voor- als de achteras levert hij tot 440 kW vermogen (Stroomverbruik¹: 22,1–19,8 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

 • RSeGT_2021_2378.jpg
  Start configuratie

  Personaliseer een Audi e-tron GT ² met uw eigen ideeën.

  Start hier
 • egt_2021_2336_previewImage.jpg
  Audi News - altijd een stapje voor

  Schrijf u in op de Audi nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Al het nieuws uit het Audi universum en de beste aanbiedingen in het gamma.

  Schrijf u in op de nieuwsbrief
Audi RS e-tron GT

Gebouwd met karakter

Deze elektrisch aangedreven Gran Turismo wordt gemaakt in de Böllinger Höfe-fabriek dicht bij Neckarsulm, waar oog voor detail hand in hand gaat met precisie en kwaliteit.

Audi e-tron GT

Audi e-tron GT

Gemiddeld brandstofverbruik*: 19,6–18,8 kWh/100 kmGemiddelde CO₂ emissie*: 0 g/km

Stroomverbruik¹: 21,6–19,6 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²RS e-tron GT: Stroomverbruik¹: 22,1–19,8 kWh/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP). Informatie over brandstof/stroomverbruik en CO₂-emissies is afhankelijk van de geselecteerde uitrusting van het voertuig. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.
³ Door fysieke beperkingen kan de maximale output voor de gegeven versnellingscijfers meerdere keren, maar niet onbeperkt, na elkaar herhaald worden.
⁴Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁵De oplaadtijd van de batterij kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder omgevingstemperatuur, het gebruik van andere landspecifieke connectoren en het gebruik van de voorconditioneringsfunctie (b.v. op afstand bedienbare airconditioning van het voertuig). Bij het gebruik van huishoudelijke connectoren beperkt het e-tron-oplaadsysteem de laadcapaciteit.
⁶Voor AC-laden raadt Audi aan om de hoogspanningsbatterij op te laden bij industriële stopcontacten, bij laadstations of bij een wandlader. Dit is efficiënter en aanzienlijk sneller dan opladen via een stopcontact. Het voertuig mag niet regelmatig opgeladen worden via stopcontacten met behulp van het mobiele e-tron-oplaadsysteem ( compact and connect) als er toegang is tot een industrieel stopcontact met wisselstroom (AC) of een openbaar AC- of DC-laadstation. Het laadvermogen is afhankelijk van het type gebruikte netconnector, courante netspanning van het land en het aantal beschikbare fasen van het elektriciteitsnet, evenals de eigen binnenlandse installatie van de klant. Het laadvermogen kan daarom in sommige gevallen lager zijn.
⁷De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁸Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹¹De getoonde laadtarieven en de laadpas zijn afkomstig van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). De tarieven gelden met een myAudi-account en de myAudi-app. In de myAudi-app moeten de volledig elektrische Audi (op basis van voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker zijn vastgelegd. Het abonnement heeft een vaste looptijd van 12 maanden en zal automatisch verlopen na deze periode. Het verbreken van het contract tijdens de looptijd van het abonnement is niet mogelijk.
Afhankelijk van het mobiele telefoonabonnement kunnen extra kosten afgerekend worden.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Deze webpagina is gebaseerd op informatie voor de Duitse markt. Voor de juiste prijzen in België en andere landen raadpleegt u de myAudi-app. Om uw auto in de myAudi-app aan te melden, heeft u het voertuigidentificatienummer nodig. Abonnementen kunnen afgesloten worden vanaf 01/01/2023.