Audi RS Q3 | Audi België

Verwelkom alles wat op uw pad komt.
De Audi RS Q3.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,1–9,5 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 228–217 g/km (NEDC: 205–201 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De geknipte partner: de nieuwe, compacte high-performance-SUV Audi RS Q3². Een atletisch design gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid. In combinatie met de quattro vierwielaandrijving staat de legendarische TFSI-motor van 2.5 liter voor maximum rijplezier.

Performance is an attitude.

High-performance in beeld

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs-q3-driving-RSQ3_2020_1480.jpg
1920x1080-audi-rs-q3-driving-RSQ3_2020_1480.jpg
  • De Audi RS Q3² overtuigt met het silhouet van een coupé.

  • De RS-specifieke bumper en RS-specifieke dakrandspoiler geven de achterkant van de Audi RS Q3² vorm.

  • Krachtige verschijning in kyalamigroen – de Audi RS Q3².

  • De TFSI-motor van 2,5 liter (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,1–9,5 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 228–217 g/km (NEDC: 205–201 g/km)).

  • De optionele 21'' lichtmetalen velgen in 5-V-spaken-polygoondesign beklemtonen het sportieve karakter van de Audi RS Q3².

  • Maak een proefrit in de sportzetels plus met RS-specifiek honingraatpatroon in zwart.

  • De Audi RS Q3² biedt plaats aan vijf personen en 1.525 liter bagageruimtevolume met neergeklapte rugleuningen.

  • Het standaard MMI-aanraakscherm is perfect op u afgestemd.

  • Via het onderaan afgevlakte multifunctionele RS-sportstuur bedient u de standaard Audi virtual cockpit.

Bepaalt zijn eigen regels

Het opmerkelijke design van de nieuwe Audi RS Q3² staat voor een indrukwekkend en zichtbaar prestatievermogen: De achterpartij van de Audi RS Q3² oogt uitgesproken krachtig dankzij de RS-specifieke bumper met achterdiffusor en grote ovale uitlaatpijpen met zwarte afdekkingen en de RS-specifieke dakrandspoiler. De voorpartij dankt haar dynamische look aan de combinatie van de RS-bumper met de glanzend zwarte Singleframe. Zijn combinatie van verbrede wielkasten met optionele 21'' lichtmetalen velgen is ongebruikelijk binnen zijn modelklasse.

De Audi RS Q3 in vooraanzicht
High-performance in cijfers

Vermogen

294

kW*

(400 pk)

Acceleratie

4.5

s*

0 tot 100 km/u

Koppel

480

Nm*

Maximaal

* Gemiddeld brandstofverbruik* 10,1–9,5 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie : WLTP: 228–217 g/km (NEDC: 205–201 g/km)

Zeg vaarwel tegen verveling

Met de legendarische TFSI-motor van 2.5 liter ({eec}) met vijf cilinders wordt elke rit een avontuur en elke bocht een ware sensatie – daarvoor zorgt het standaard RS-sportchassis dat tien millimeter lager ligt dan het chassis van het basismodel. Bovendien verhoogt de optionele demperregeling de rijdynamiek en stabiliteit en zorgt ze voor een betere wegligging en een groter comfort. Voor een optimale wendbaarheid beschikt de Audi RS Q3² over een RS-specifieke, aangepaste progressieve stuurinrichting. Audi heeft ook aan remkracht gedacht: met het RS stalen remsysteem met remklauwen in zwart of rood, of het optionele RS keramische remsysteem met remklauwen in antracietgrijs, rood of blauw.

Geen kans op compromissen

Het dynamische atletische karakter zet zich voort in het interieur van de Audi RS Q3². Van het standaard, onderaan afgevlakte multifunctionele lederen RS-sportstuur, de standaard inzetstukken in Aluminium Race antraciet – optioneel in pianolak zwart of carbon – tot de optionele RS-sportzetels in fijn nappaleder met RS-specifieke honingraatstructuur en geïntegreerde hoofdsteunen. Horizontale elementen zorgen bovendien voor een royaal ruimtegevoel. Naar wens kan de sportiviteit nog worden verhoogd met de optionele RS-designpakketten rood of blauw, die bijkomende accenten leggen.

Vrouw zit op passagierszetel in de Audi RS Q3

Plaats voor van alles en nog wat

De Audi RS Q3² biedt naast zijn adembenemende prestaties een hoge gebruiksvriendelijkheid en plaats voor maximaal vijf personen. De achterbank kan u standaard 150 millimeter in de lengte verschuiven en de rugleuning is instelbaar in zeven posities. Voor het transport van grotere voorwerpen kan het koffervolume worden uitgebreid van 530 liter tot maximaal 1.525 liter met neergeklapte rugleuningen.

Een vrouw en een man zitten op de achterbank van de Audi RS Q3
1
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
* Gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,1–9,5 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 228–217 g/km (NEDC: 205–201 g/km)