Een Audi RS Q3 kopen? | Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Audi RS Q3

Audi RS Q3

Doelgericht. Nog voordat u de sleutel omdraait.
De Audi RS Q3.De nieuwe, compacte high-performance Audi RS Q3² SUV. Atletisch ontwerp ontmoet uitstekende dagelijkse bruikbaarheid. De legendarische 2,5-liter TFSI-motor zorgt in combinatie met quattro-vierwielaandrijving voor ultiem plezier aan het stuur.

Performance is an attitude.

High performance in pictures

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs-q3-driving-RSQ3_2020_1480.jpg
1920x1080-audi-rs-q3-driving-RSQ3_2020_1480.jpg
  • De Audi RS Q3² heeft een indrukwekkend sportief silhouet.

  • De optionele lichtmetalen velgen, 5-V-spaaks polygoon, antracietzwart, glanzend afgewerkt³, benadrukken het sportieve karakter van de Audi RS Q3².

  • Krachtig postuur in Kyalamigroen – de Audi RS Q3².

  • De 2,5-liter TFSI-motor (brandstofverbruik gecombineerd¹: 9,0-8,8 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 205–201 g/km) met vijf cilinders genereert 294 kW.

  • De RS-specifieke bumper en de RS-specifieke dakrandspoiler vormen de achterkant van de Audi RS Q3².

  • Neem plaats in de optionele RS-sportzetels voorin in fijn nappaleder met honingraatpatroon in zwart.

  • De Audi RS Q3² biedt plaats aan tot vijf personen en beschikt over 1525 liter opbergruimte met neergeklapte rugleuningen.

  • De optionele MMI navigation plus met MMI touch display is speciaal voor u ontworpen.

  • Bedien de standaard Audi virtual cockpit met het onderaan afgeplatte lederen multifunctiesport in 3- spaaks design met schakelpeddels.

Bepaalt zijn eigen regels

Het onderscheidende design van de nieuwe Audi RS Q3² biedt indrukwekkende en zichtbare prestaties: De achterkant van de Audi RS Q3² beschikt over een krachtige afwerking, dankzij de RS-specifieke bumper met achterdiffusor en het optionele RS-sportuitlaatsysteem met grote ovale uitlaatpijpen en glanzend zwarte sierlijsten, en de RS-specifieke dakrandspoiler. De RS-bumper in combinatie met het glanzend zwarte Singleframe verleent de voorkant zijn dynamische uitstraling. De combinatie van uitlopende wielkasten en de optionele 21” lichtmetalen velgen is ongezien in deze modelklasse.

Achteraanzicht van de Audi RS Q3
High performance in cijfers

Vermogen

294

kW*

(400 pk)

Acceleratie

4.5

s*

0 tot 100 km/u

Koppel

480

Nm*

Maximum

*Brandstofverbruik gecombineerd¹: 9,0-8,8 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 205-201 g/km.

Gedaan met de verveling

Dankzij de legendarische 2,5-liter TFSI-motor (brandstofverbruik gecombineerd¹): 9,0-8,8 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 205–201 g/km) met vijf cilinders en het RS-sportonderstel plus met demperregeling, verandert elke rit in een avontuur en worden de rijdynamiek en stabiliteit verbeterd. Ook aan remkracht heeft Audi gedacht: met het stalen RS-remsysteem met remklauwen in zwart of optioneel in rood.

Soundcheck Audi RS Q3² - ontdek het geluid van de krachtige motor

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakkleuren en velgen met elkaar om uw eigen Audi RS Q3² te ontwerpen.
7R7R_42W_AVP2D_A_2_000.jpg
Kyalamigroen Kyalamigroen
Pulsoranje Pulsoranje
Turboblauw Turboblauw
Mythzwart metallic Mythzwart metallic
Daytonagrijs pareleffect Daytonagrijs pareleffect
21” lichtmetalen velgen, 5 V-spaaks polygoon, titaangrijs, glanzende afwerking 21” lichtmetalen velgen, 5 V-spaaks polygoon, titaangrijs, glanzende afwerking
21” lichtmetalen velgen, 5 V-spaaks polygoon, antracietzwart, glanzende afwerking 21” lichtmetalen velgen, 5 V-spaaks polygoon, antracietzwart, glanzende afwerking
21” lichtmetalen velgen, 5-arm-trigon design, titaniumgrijs, glanzende afwerking 21” lichtmetalen velgen, 5-arm-trigon design, titaniumgrijs, glanzende afwerking
21” lichtmetalen velgen, 5 V-spaaks polygoon, zwart 21” lichtmetalen velgen, 5 V-spaaks polygoon, zwart
21” lichtmetalen velgen, 5-arm-trigon design 21” lichtmetalen velgen, 5-arm-trigon design
Configureren

Compromis sluiten is geen optie

Het dynamische en atletische karakter zet zich voort in het interieur van de Audi RS Q3². Van het lederen, aan de onderkant het onderaan afgeplatte lederen multifunctiesport in 3- spaaks design met schakelpeddels, de inlays in aluminium Race, antraciet, in pianolook, zwart of in carbon twill, tot de optionele sportzetels voorin plus in fijn nappaleder met honingraatpatroon, geïntegreerde hoofdsteunen en RS-reliëf op de rugleuningen. Indien gewenst kunt u het sportieve karakter nog meer benadrukken met de RS-designpakketten in rood of blauw, voor extra accenten.

Seats in the Audi RS Q3
Kijk eens rond in het interieur

Ruimte voor vanalles en nog wat

Ruimte voor tot vijf personen. De achterbank kan tot 150 mm naar voren en naar achteren worden verplaatst en de hoek kan in zeven standen worden versteld. Klap bij het vervoeren van grote voorwerpen de rugleuningen neer om van 530 liter bagageruimte tot 1525 liter te gaan.

Achterbank van de Audi RS Q3

Kijk nog eens goed naar de nieuwe Audi RS Q3²

RS Q3
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Brandstofverbruik gecombineerd¹: 9,0-8,8 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 205-201 g/km.
3
Glanzend gefreesde lichtmetalen velgen alsook geheel of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen zijn niet bestand tegen winterse omstandigheden. Het oppervlak van de velg heeft om productieredenen onvoldoende corrosiebescherming en kan worden aangetast door strooizout of equivalente producten.