Audi Q7 TFSI e prijzen & condities | Audi België

De Audi Q7 TFSI e

Voucher Audi

Voucher t.w.v. € 3.000

Geldig van 21 juni 2024 tot en met 12 september 2024. Aanbod geldig voor particuliere en professionele klanten zonder fleetconventie en enkel van toepassing op specifieke motorisaties. Contacteer uw verdeler voor meer details.

Download uw voucher om van de uitzonderlijke voordelen op onze packs en opties te profiteren. Hiermee kan u uw Audi Q7 TFSI e uitrusten zoals u er altijd al van hebt gedroomd.

Download uw voucher
Q7 TFSI e

Q7 TFSI e - Pack Platinum
S line 55 TFSI e quattro 280(381) kW(pk) tiptronic

 • Catalogusprijs*: € 102.040
 • Packvoordeel**: € 3.400
 • Zomeractie***: € 8.500
 • Totaal klantenvoordeel: € 11.900
 • Prijs Zomeractie: € 90.140
Kies dit model
Meer informatie over de bovenstaande configuratie :
- Metaalkleur (behalve à la carte kleuren)
- Matrix ledkoplampen, dynamische richtingaanwijzers
- Panoramisch glazen dak
- Bedieningstoetsen glaslook zwart met haptische feedback incl. alulook
- Zetels vooraan elektrisch regelbaar
- Verwarmbare voorzetels
- Cricketleder
- Centrale comfortarmsteun
- Head-up display
- Verlichtingsmodule pack 1
- Servovergrendeling voor de deuren
- Audi Smartphone Interface
Audi Q4 e-tron en Audi Q4 Sportback e-tron

Zomeractie.
Tot en met 12 september 2024

Een korting op een EDI laadstation¹,² of een Audi Electric Bonus¹?

U kiest voor een 100% elektrische Audi? Uitstekende keuze! Om u te belonen, schenkt Audi u een extra voordeel: € 1.300 korting (excl. btw) op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI of een Audi Electric Bonus t.w.v. € 750 (incl. btw).

 • BMS_private-lease_1920x1080.jpg
  Private Lease

  Met Private Lease van Volkswagen D'Ieteren Finance genieten alle particuliere Audi klanten van de voordelen die gewoonlijk voorbehouden zijn aan professionals.
  - Een vast bedrag per maand inclusief diensten à la carte.
  - Geen administratieve verplichtingen meer die gepaard gaan met de aankoop, het onderhoud of de wederverkoop van een voertuig.
  - Een nieuw voertuig bij elke contractverlenging

  Geniet van dit aanbod
 • Financial_service_2020.jpg
  Audi Financial Services
  Voor particulieren

  Private Lease, klassieke financiering of verzekering? Bekijk alle financiële diensten voor particulieren.

  Ontdek onze services
 • DIE00057_BMSLP_1920x1080_financialprofessionals_1920x1080.jpg
  Audi Financial Services
  Voor professionals

  Leasing, renting, of verhuur op lange termijn. Kies voor de financieringsformule die het best past bij uw bedrijf.

  Ontdek onze services
*
Aanbevolen catalogusprijs, incl. prijs van individuele opties en waarden van extra uitrusting. Geïllustreerd voertuig met optionele uitrusting als optie voor supplement.
**
Het voordeel van de packs of edities is het verschil in de som tussen de aanbevolen catalogusprijs van de opties die het pack/editie vormen en de prijs van het pack of editie.
***
De zomeractie is geldig voor elk nieuw contract tussen 21 juni en 12 september 2024 opgenomen en bestaat uit de volgende acties (indien van toepassing): de voucher en de terugnamebonus. Het verlenen van de terugnamebonus is onderworpen aan strikte voorwaarden. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
1
Bij aankoop van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi heeft u de keuze tussen een korting op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI of de Audi Electric Bonus. Beide opties zijn onderling niet combineerbaar. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting.

De Audi Electric Bonus bedraagt € 500 incl. btw voor Audi TFSI e (plug-in hybride) modellen en € 750 incl. btw voor Audi e-tron (100% elektrische) modellen.
2
Het aanbod voor een korting op een intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 excl. btw), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is. Slechts één gratis laadstation en één gratis certificatie per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis certificaties per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van € 1.300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet-geconnecteerd laadstation. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Aanbod geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 21/06/2024. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België. Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 21 juni en 12 september 2024 (inbegrepen). Enkel geldig voor klantencontracten in Audi plug-in hybride modellen (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e, Audi Q5 TFSI e, Audi Q5 Sportback TFSI e, Audi A6 Berline TFSI e, Audi A6 Avant TFSI e, Audi A7 Sportback TFSI e, Audi A8 TFSI e, Audi Q7 TFSI e en Audi Q8 TFSI e) en volledig elektrische Audi modellen (Audi Q4 e-tron, Audi Q4 Sportback e-tron, Audi Q6 e-tron, Audi SQ6 e-tron, Audi (Q8) e-tron, Audi (Q8) Sportback e-tron, Audi e-tron GT, Audi RS e-tron GT). Zowel van toepassing op stockwagens als op nieuwe bestellingen, met uitzondering van de Q3 TFSI e, de Q3 Sportback TFSI e, de e-tron GT quattro en de RS e-tron GT (enkel stock). Bij deze modellen is het aanbod enkel van toepassing op stockmodellen. Combineerbaar met alle lopende commerciële acties. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting. Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Audi België behoudt zich het recht voor controles uit te voeren op de aanwezigheid van de (correcte) incentives op ondertekende bestelbonnen en het respecteren van het maximum aantal EDI laadstation per natuurlijke persoon/rechtspersoon.