Audi Q4 e-tron

The next level in de elektrische revolutie

Twee compacte SUV's, 100% elektrisch

De Audi e-tron GT quattro

Audi e-tron GT quattro: elektrische revolutie op alle niveaus

Audi streeft altijd naar excellentie. En het innovatieve design van de Audi e-tron GT quattro is daar de perfecte weerspiegeling van. In het interieur is luxe koning, met tal van functies die uw dagelijkse ritten een pak aangenamer maken. Dit model is bovendien een en al dynamiek: de Audi e-tron GT quattro verrast vanaf de eerste seconde, met prestaties op topniveau.

Ontdek dit model
Audi plug-in hybrides: actieradius en prestaties

Audi plug-in hybrides: actieradius en prestaties

Op weg naar duurzamere mobiliteit breidt Audi zijn plug-in hybride gamma verder uit. Deze wagens hebben een minimumbereik van 40 km bij 100% elektrisch rijden: ideaal voor dagelijkse ritten. En dankzij de benzinemotor verlopen ook lange afstanden moeiteloos. En dan hadden we het nog niet over de vele fiscale voordelen.

Ontdek alle modellen
Zoef door de stad met de Audi electric kick scooter powered by Segway

Zoef door de stad met de Audi electric kick scooter powered by Segway

Om het laatste deel van uw traject vlotjes te overbruggen, is er de Audi electric kick scooter powered by Segway. Deze elektrische step scoorde al hoge punten voor veiligheid en is makkelijk in te klappen. Dankzij zijn rijbereik van 65 km en z'n talrijke innovatieve technologieën bent u mobieler dan ooit.

Lees het artikel
Geen toekomst zonder verleden

Geen toekomst zonder verleden

Ontdek het aanbod van Audi Approved :plus. Premium tweedehandswagens van Audi, met tot 5 jaar garantie en grondig gecontroleerd op 111 punten.

Vind uw Audi Approved :plus
 • Andiamo_1920x1080.jpg
  Holiday check-up

  Hoort u de lokroep van de weg? Vooral in dit bijzonder jaar snakt u meer dan ooit naar mooie dagen, ver weg van alles. Om uw voertuig goed voor te bereiden is een vakantie check-up daarom essentieel voor een zorgeloze reis.

  Maak nu een afspraak met uw verdeler
 • assistance_161015_rgb.jpg
  Interesse in één van onze modellen?

  Maak een afspraak met uw Audi verdeler voor een online chat, een telefoongesprek, of een bezoek aan de showroom.

  Meer weten
 • 1920x1080_ea189-customer-information_pro.jpg
  Dieselcampagne EA189

  235.000 succesvolle interventies en 80% van de klanten tot nu toe geholpen: Audi doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de software van de door Dieselgate getroffen motoren wordt geüpdatet. Is uw Audi getroffen? Neem contact op met uw verdeler en maak een afspraak

  Meer weten