Audi electric days

Audi Electric Days
Van 16 september t.e.m. 17 oktober
bij uw Audi verdeler

Bestel tijdens de Audi Electric Days uw plug-in hybride of 100% elektrische Audi en geniet van een aantrekkelijk voordeel.

Update over de levering van Audi wagens

Update over de levering van Audi wagens

De gebeurtenissen van de afgelopen maanden hebben geleid tot problemen bij de levering van halfgeleiders over de hele wereld, vooral voor elektronische chips. Hoe wordt Audi beïnvloed en hoe gaan we om met deze uitdaging?

Meer weten
Wacht niet langer op uw Audi dankzij Bridge lease

Wacht niet langer op uw Audi dankzij Bridge lease

Met Bridge lease hoeft u niet langer op uw Audi te wachten. Ontdek deze nieuwe leaseformule die een oplossing biedt voor de toegenomen levertijden.

Meer weten
De Audi Q7 TFSI e: nu met CO2-uitstoot van 46 g/km

De Audi Q7 TFSI e: nu met CO2‑uitstoot vanaf 46 g/km

De Audi Q7 TFSI e combineert kracht, efficiëntie en comfort. Dit model heeft nu gunstigere verbruikscijfers waardoor de CO2‑uitstoot daalt tot 46 g/km en zo onder de fiscaal aantrekkelijke grens van 50 g/km komt.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: Benzine : 2,2–2,0 l/100km | Stroomverbruik: 23,9–23,2 kWh/100 km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 51–46 g/km

Ontdek de Audi Q7 TFSI e

Audi Approved :plus

Geen toekomst zonder verleden. Premium tweedehandswagens van Audi, met tot 5 jaar garantie en grondig gecontroleerd op 111 punten.

 • 1920x1080_ZENMobility.jpg
  Deze zomer zonder stress de weg op ?

  Rij in alle veiligheid naar uw zomerbestemming: reserveer eerst uw check-up voor maar € 39!
  Meer dan 20 punten op uw wagen zullen worden gecontroleerd.

  Maak uw Audi zomerklaar
 • 1920x1080_q4_2021_2486.jpg
  Verleng de levensduur van uw batterij

  Met uw laad- en gebruiksgedrag hebt u een invloed op de autonomie van de batterij van uw elektrische wagen. Wij leren u hoe u de capaciteit langer behoudt.

  Meer info
 • 1920x1080_ea189-customer-information_pro.jpg
  Dieselcampagne EA189

  235.000 succesvolle interventies en 80% van de klanten tot nu toe geholpen: Audi doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de software van de door Dieselgate getroffen motoren wordt geüpdatet. Is uw Audi getroffen? Neem contact op met uw verdeler en maak een afspraak

  Meer weten
 • 1920x1080_grandsphere_2021_3389_rgb (1).jpg
  Audi Magazine: alles wat u wilt weten

  Audi ontwerpt vandaag al de wereld van morgen. Met progressieve technologie, gepassioneerde creativiteit en nieuwe ideeën die van invloed zijn op de maatschappij. Design, digitalisatie, performance en duurzaamheid staan daarbij centraal.

  Meer lezen
 • assistance_161015_rgb.jpg
  Interesse in één van onze modellen?

  Maak een afspraak met uw Audi verdeler voor een online chat, een telefoongesprek, of een bezoek aan de showroom.

  Meer weten
 • Block_4-6_Accessoires_Family.jpg
  Oplossingen voor al uw familietrips

  Bent u klaar om in uw wagen te stappen en nieuwe avonturen te beleven met uw gezin? Met de Audi kinderwagen en kinderzitjes bent u altijd met een gerust hart op weg.

  Ontdek het gamma
¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.