Audi Saloncondities

Audi Saloncondities

Audi Q4 Sportback e-tron en Audi Q8 e-tron

Word CEO*.
*Corporate Edition Owner.

Een sterke gedrevenheid, zin voor innovatie, aandacht voor financiële opportuniteiten: kwaliteiten die u kenmerken als CEO*. Daarom passen de knappe Audi Q4 e-tron Corporate Editions en Audi Q8 e-tron Corporate Editions perfect bij uw professionele ambities.

Ontdek de Corporate Editions

Audi Q4 e-tron: grensverlegger, net als u

Compromisloos, 100% elektrisch rijplezier en ruimte voor al uw plannen. Maak kennis met de Audi Q4 e‑tron.

Audi Q8 e-tron

Electric. Made in Belgium. De nieuwe Audi Q8 e-tron.

Schrijf uw eigen verhaal aan het stuur van de nieuwe Audi Q8 e-tron, met zijn rijbereik tot 582 km (WLTP) en een snellaadcurve van 10 tot 80% in slechts 31 minuten. Laat u verwonderen door zijn vooruitstrevend design, het luxueuze interieur met geavanceerde digitale functies, en de optionele digitale Matrix ledkoplampen die zorgen voor een verhelderend zicht. Zo ervaart u vooruitgang tijdens elke gereden kilometer.

Ontdek de Audi Q8 e-tron
Audi A6 Avant e-tron concept: de Avant van morgen

Audi A6 Avant e-tron concept: de Avant van morgen

Met zijn uitzonderlijke troeven – 700 km rijbereik en snelladen met 270 kW – biedt de Audi A6 Avant e-tron concept een voorproefje van de elektrische mobiliteit van morgen.

Ontdek de Audi A6 Avant e-tron concept
 • 1920x1080_as_2023_5868-1.jpg
  Geniet zorgeloos van uw nieuwe wagen

  Voor een vaste maandprijs zijn alle toekomstige kosten aan uw wagen gedekt, zodat u altijd zonder zorgen kunt blijven rijden. Onderhoudskosten? Mechanische en elektrische herstellingen? Kosten door slijtage? Wij nemen ze voor onze rekening met weCare.

  Ontdek onze weCare formules
 • 1920x1080_q4_2021_2486.jpg
  Verleng de levensduur van uw batterij

  Met uw laad- en gebruiksgedrag hebt u een invloed op de autonomie van de batterij van uw elektrische wagen. Wij leren u hoe u de capaciteit langer behoudt.

  Meer info
 • 1920x1080_ea189-customer-information_pro.jpg
  Dieselcampagne EA189

  235.000 succesvolle interventies en 80% van de klanten tot nu toe geholpen: Audi doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de software van de door Dieselgate getroffen motoren wordt geüpdatet. Is uw Audi getroffen? Neem contact op met uw verdeler en maak een afspraak

  Meer weten
 • 1920x1080_grandsphere_2021_3389_rgb (1).jpg
  Audi Magazine: alles wat u wilt weten

  Audi ontwerpt vandaag al de wereld van morgen. Met progressieve technologie, gepassioneerde creativiteit en nieuwe ideeën die van invloed zijn op de maatschappij. Design, digitalisatie, performance en duurzaamheid staan daarbij centraal.

  Meer lezen
 • job-offer-2-1920x1080.jpg
  Audi Jobs: de sleutel tot je nieuwe carrière

  Klaar voor een adembenemende rit? Word lid van de Audi familie en ga voor een technische job waarin jouw talent het verschil maakt. Samen zetten we de toekomst van mobiliteit in beweging.

  Solliciteer hier
 • Block_4-6_Accessoires_Family.jpg
  Oplossingen voor al uw familietrips

  Bent u klaar om in uw wagen te stappen en nieuwe avonturen te beleven met uw gezin? Met de Audi kinderwagen en kinderzitjes bent u altijd met een gerust hart op weg.

  Ontdek het gamma