e-tron GT launch

Vooruitgang. 100% elektrisch.

De nieuwe Audi e-tron GT quattro en Audi RS e-tron GT

Audi plug-in hybrides: actieradius en prestaties

Audi plug-in hybrides: actieradius en prestaties

Op weg naar duurzamere mobiliteit breidt Audi zijn plug-in hybride gamma verder uit. Deze wagens hebben een minimumbereik van 40 km bij 100% elektrisch rijden: ideaal voor dagelijkse ritten. En dankzij de benzinemotor verlopen ook lange afstanden moeiteloos. En dan hadden we het nog niet over de vele fiscale voordelen.

Ontdek alle modellen
Geniet van nog meer korting op de Audi Q2

Geniet van nog meer korting op de Audi Q2

Op zoek naar de perfecte gezinswagen voor in de stad én daarbuiten? Audi presenteert: de Audi Q2. Een indrukwekkend, krachtig design, een waaier aan infotainmentopties en dynamische ophangingstechnologie voor tonnen rijplezier. Laat u verleiden door deze karaktervolle SUV.

Ontdek dit model
Zoef door de stad met de Audi electric kick scooter powered by Segway

Zoef door de stad met de Audi electric kick scooter powered by Segway

Om het laatste deel van uw traject vlotjes te overbruggen, is er de Audi electric kick scooter powered by Segway. Deze elektrische step scoorde al hoge punten voor veiligheid en is makkelijk in te klappen. Dankzij zijn rijbereik van 65 km en z'n talrijke innovatieve technologieën bent u mobieler dan ooit.

Lees het artikel
Geen toekomst zonder verleden

Geen toekomst zonder verleden

Ontdek het aanbod van Audi Approved :plus. Premium tweedehandswagens van Audi, met tot 5 jaar garantie en grondig gecontroleerd op 111 punten.

Vind uw Audi Approved :plus
 • privacy-update-jan2021.jpg
  Belangrijk: verwerking van uw persoonsgegevens aangepast sinds 1 januari

  Bij Audi dragen we zorg voor uw persoonlijke gegevens. Sinds 1 januari 2021 gebeurt dat onder een nieuwe juridische entiteit: D’Ieteren Automotive s.a./nv (voorheen s.a. D’Ieteren nv). Voor u verandert er eigenlijk niets: het beheer verloopt zoals altijd in strikte overeenstemming met de regels voor de bescherming van uw privéleven.

  Meer weten
 • assistance_161015_rgb.jpg
  Interesse in één van onze modellen?

  Maak een afspraak met uw Audi verdeler voor een online chat, een telefoongesprek, of een bezoek aan de showroom.

  Meer weten
 • 1920x1080_ea189-customer-information_pro.jpg
  Dieselcampagne EA189

  235.000 succesvolle interventies en 80% van de klanten tot nu toe geholpen: Audi doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de software van de door Dieselgate getroffen motoren wordt geüpdatet. Is uw Audi getroffen? Neem contact op met uw verdeler en maak een afspraak

  Meer weten