Audi Q4 e-tron

The next level in de elektrische revolutie

Twee compacte SUV‘s, 100% elektrisch

Gemiddelde CO2 emissie*: WLTP: 0–0 g/km (NEDC: )

Gecombineerd stroomverbruik*: 19,9–17,1 kWh/100 km

Geen toekomst zonder verleden

Ontdek het aanbod van Audi Approved :plus. Premium tweedehandswagens van Audi, met tot 5 jaar garantie en grondig gecontroleerd op 111 punten.

Audi e-tron GT quattro: elektrische revolutie

Audi streeft altijd naar excellentie. En het innovatieve design van de Audi e-tron GT quattro is daar de perfecte weerspiegeling van.

Gecombineerd stroomverbruik*: 19,6–18,8 kWh/100 kmGemiddelde CO₂ emissie*: 0 g/km

 • Andiamo_1920x1080.jpg
  Holiday check-up

  Hoort u de lokroep van de weg? Vooral in dit bijzonder jaar snakt u meer dan ooit naar mooie dagen, ver weg van alles. Om uw voertuig goed voor te bereiden is een vakantie check-up daarom essentieel voor een zorgeloze reis.

  Maak nu een afspraak met uw verdeler
 • 1920x1080_DiGrassi_FE_2021_Rome_Audi_A211831.jpg
  Audi Magazine: alles wat u wilt weten

  De leukste uitstapjes met uw Audi, het laatste nieuws uit de autosportwereld, de meest recente technologische innovaties en meer: u leest het allemaal in de rubriek Audi Magazine.

  Meer lezen
 • 1920x1080_ea189-customer-information_pro.jpg
  Dieselcampagne EA189

  235.000 succesvolle interventies en 80% van de klanten tot nu toe geholpen: Audi doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de software van de door Dieselgate getroffen motoren wordt geüpdatet. Is uw Audi getroffen? Neem contact op met uw verdeler en maak een afspraak

  Meer weten
 • Tab5_eScooter_Header_Mobile.jpg
  Ontdek de nieuwe Audi Electric Kick Scooter

  We worden almaar inventiever in de manier waarop we ons door de stad verplaatsen. Zo combineren we de wagen met het openbaar vervoer of de (deel)fiets om op onze bestemming te geraken. En sinds kort is er een nieuwkomer in het rijtje: de Audi Electric Kick Scooter powered by Segway, het vinnige stadsmaatje van uw Audi.

  Meer weten
 • assistance_161015_rgb.jpg
  Interesse in één van onze modellen?

  Maak een afspraak met uw Audi verdeler voor een online chat, een telefoongesprek, of een bezoek aan de showroom.

  Meer weten
 • Tab_1_Overzicht_Header_Mobile.jpg
  De Originele Audi Accessoires®

  Uw Audi is meer dan een transportmiddel. Hij biedt plaats aan uw gezin, uw trouwe viervoeter of alles wat u nodig hebt om te genieten van uw vrije tijd. Uw Audi toont uw persoonlijkheid. Vanbinnen en vanbuiten. Met de Originele Audi Accessoires® zet u hem nu nog meer naar uw hand. Ontdek hier welke oplossingen Audi op maat van uw levensstijl heeft bedacht. Nu verkrijgbaar in de Audi shop en bij uw Audi verdeler.

  Meer weten