De 100% elektrische Audi Q8 e-tron modellen.

Een nieuwe naam, een vernieuwde look

Ontdek de nieuwe 100% elektrische modellen van het Audi Q8 e-tron gamma.¹²

Audi Crossroads GOOSE

Audi en GOOSE: licht als bron van inspiratie

Lichttechnologie heeft zich de afgelopen jaren met een enorme snelheid ontwikkeld. Zo openen ledkoplampen tegenwoordig een wereld van nieuwe mogelijkheden, waarbij licht als een echt communicatiemiddel gebruikt kan worden. In deze innovatieve aanpak van lichttechnologie vinden Audi en elektrorockband GOOSE elkaar, en dit leidde tot een uniek gemeenschappelijk project waar muziek inzit. 

Ontdek het verhaal
Update over de levering van Audi wagens

Update over de levering van Audi wagens

De gebeurtenissen van de afgelopen maanden hebben geleid tot problemen bij de levering van halfgeleiders over de hele wereld, vooral voor elektronische chips. Hoe wordt Audi beïnvloed en hoe gaan we om met deze uitdaging?

Meer weten
Wacht niet langer op uw Audi dankzij Bridge lease

Wacht niet langer op uw Audi dankzij Bridge lease

Met Bridge lease hoeft u niet langer op uw Audi te wachten. Ontdek deze nieuwe leaseformule die een oplossing biedt voor de toegenomen levertijden.

Meer weten

Audi Approved :plus

Geen toekomst zonder verleden. Premium tweedehandswagens van Audi, met tot 5 jaar garantie en grondig gecontroleerd op 111 punten.

 • HEADER_1920x1080_q4_as_2022_3959_1920x1080.jpg
  Audi Winterklaar: voorbereid op dalende temperaturen

  Al plannen voor de winter? Denk ook al aan uw veiligheid op gladde wegen met een set winterbanden, en boek tijdig een winter check-up van uw wagen. Audi biedt u ook een volledig gamma accessoires en onderhoudsproducten voor een zorgeloze winter.

  Neem voorsprong deze winter
 • 1920x1080_q4_2021_2486.jpg
  Verleng de levensduur van uw batterij

  Met uw laad- en gebruiksgedrag hebt u een invloed op de autonomie van de batterij van uw elektrische wagen. Wij leren u hoe u de capaciteit langer behoudt.

  Meer info
 • 1920x1080_ea189-customer-information_pro.jpg
  Dieselcampagne EA189

  235.000 succesvolle interventies en 80% van de klanten tot nu toe geholpen: Audi doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de software van de door Dieselgate getroffen motoren wordt geüpdatet. Is uw Audi getroffen? Neem contact op met uw verdeler en maak een afspraak

  Meer weten
 • 1920x1080_grandsphere_2021_3389_rgb (1).jpg
  Audi Magazine: alles wat u wilt weten

  Audi ontwerpt vandaag al de wereld van morgen. Met progressieve technologie, gepassioneerde creativiteit en nieuwe ideeën die van invloed zijn op de maatschappij. Design, digitalisatie, performance en duurzaamheid staan daarbij centraal.

  Meer lezen
 • assistance_161015_rgb.jpg
  Interesse in één van onze modellen?

  Maak een afspraak met uw Audi verdeler voor een online chat, een telefoongesprek, of een bezoek aan de showroom.

  Meer weten
 • Block_4-6_Accessoires_Family.jpg
  Oplossingen voor al uw familietrips

  Bent u klaar om in uw wagen te stappen en nieuwe avonturen te beleven met uw gezin? Met de Audi kinderwagen en kinderzitjes bent u altijd met een gerust hart op weg.

  Ontdek het gamma
¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.