Audi A6

Reis mee naar de toekomst

Een nieuw tijdperk van premium mobiliteit breekt aan: de 100% elektrische Audi urbansphere concept*.

Update over de levering van Audi wagens

Update over de levering van Audi wagens

De gebeurtenissen van de afgelopen maanden hebben geleid tot problemen bij de levering van halfgeleiders over de hele wereld, vooral voor elektronische chips. Hoe wordt Audi beïnvloed en hoe gaan we om met deze uitdaging?

Meer weten
De Avant van morgen

De Avant van morgen

Een voorproefje van de nabije toekomst. Audi onthult de Audi A6 Avant e-tron concept¹, die deel uitmaakt van de toekomstige 100% elektrische Audi A6 gamma met zijn dynamische design.

Ontdek hem
De Audi Q7 TFSI e: nu met CO2-uitstoot van 46 g/km

De Audi Q7 TFSI e: nu met CO2‑uitstoot vanaf 46 g/km

De Audi Q7 TFSI e combineert kracht, efficiëntie en comfort. Dit model heeft nu gunstigere verbruikscijfers waardoor de CO2‑uitstoot daalt tot 46 g/km en zo onder de fiscaal aantrekkelijke grens van 50 g/km komt.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: Benzine : 2,2–2,0 l/100km | Stroomverbruik: 23,9–23,2 kWh/100 km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 51–46 g/km

Ontdek de Audi Q7 TFSI e

Audi Approved :plus

Geen toekomst zonder verleden. Premium tweedehandswagens van Audi, met tot 5 jaar garantie en grondig gecontroleerd op 111 punten.

 • Block_4-1_Lenteklaar.jpg
  Maak uw Audi lenteklaar

  Zin om eropuit te trekken tijdens de warme dagen? Creëer alvast extra ruimte voor uw plannen met de Originele Audi Accessoires®, en boek tijdig uw airco-onderhoud. Zo voorkomt u allergieën door pollen en vermijdt u slechte geurtjes in de wagen.

  Maak uw Audi lenteklaar
 • 1920x1080_q4_2021_2486.jpg
  Verleng de levensduur van uw batterij

  Met uw laad- en gebruiksgedrag hebt u een invloed op de autonomie van de batterij van uw elektrische wagen. Wij leren u hoe u de capaciteit langer behoudt.

  Meer info
 • 1920x1080_ea189-customer-information_pro.jpg
  Dieselcampagne EA189

  235.000 succesvolle interventies en 80% van de klanten tot nu toe geholpen: Audi doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de software van de door Dieselgate getroffen motoren wordt geüpdatet. Is uw Audi getroffen? Neem contact op met uw verdeler en maak een afspraak

  Meer weten
 • 1920x1080_grandsphere_2021_3389_rgb (1).jpg
  Audi Magazine: alles wat u wilt weten

  Audi ontwerpt vandaag al de wereld van morgen. Met progressieve technologie, gepassioneerde creativiteit en nieuwe ideeën die van invloed zijn op de maatschappij. Design, digitalisatie, performance en duurzaamheid staan daarbij centraal.

  Meer lezen
 • assistance_161015_rgb.jpg
  Interesse in één van onze modellen?

  Maak een afspraak met uw Audi verdeler voor een online chat, een telefoongesprek, of een bezoek aan de showroom.

  Meer weten
 • Block_4-6_Accessoires_Family.jpg
  Oplossingen voor al uw familietrips

  Bent u klaar om in uw wagen te stappen en nieuwe avonturen te beleven met uw gezin? Met de Audi kinderwagen en kinderzitjes bent u altijd met een gerust hart op weg.

  Ontdek het gamma
¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.