De mobiliteit van de toekomst | Audi België
Zijaanzicht Audi A6 Avant e-tron concept

De Avant van morgen

Een voorproefje van de nabije toekomst. Audi onthult de Audi A6 Avant e-tron concept¹, een nieuwe toevoeging aan het toekomstige 100% elektrische Audi A6 gamma met zijn dynamische design.

Vooraanzicht Audi A6 Avant e-tron concept

Briljante lichttechnologie

Bijzonder verhelderend. De Audi A6 Avant e-tron concept¹ gebruikt verlichting als design- en communicatie-element. Met lichtprojecties en digitale OLED-elementen die een driedimensionale architectuur laten zien, toont het conceptmodel hoe de toekomst van de binnen- en buitenverlichting van wagens eruit zou kunnen zien.

Zijaanzicht Audi A6 Avant e-tron concept voor een reeks gebouwen.

Een innovatief platform

De Audi A6 Avant e-tron concept¹ is gebouwd op het nieuwe technologieplatform PPE (Premium Platform Electric) voor elektrische wagens met batterij, waarbij deze laatste het centrale element van de voertuigbasis vormt. Dankzij de resulterende vlakke configuratie genieten Audi ontwerpers van een unieke creatieve vrijheid om de beloften van het merk op het vlak van dynamiek en dagelijks comfort te realiseren in het design van de wagen. Aan de buitenkant wordt deze vlakke configuratie getoond met een zwarte inleg die de wielkasten verbindt.

Achteraanzicht Audi A6 Avant e-tron concept

Onderscheidend design

Elk detail van de Audi A6 Avant e-tron concept¹ is ontworpen voor de toekomst. Hij toont de evolutie van de designtaal van het merk met vier ringen en voegt iconische elementen uit het e-tron-gamma toe, zoals het gedurfde Singleframe-rooster dat typisch is voor 100% elektrische Audi modellen. Het ontwerp is gericht op sportieve proporties, met discrete contouren en een efficiënte aerodynamica.

 • 1920x1080-desktop-g22-avant-going-electric-13622B01.jpg
  De Avant van morgen

  De toekomst van het Audi A6 gamma is 100% elektrisch. Een voorproefje van wat u kunt verwachten? Maak kennis met de nieuwe Audi A6 Avant e-tron concept¹.

  Ontdek hem
 • 1920x1080-desktop-E6-Showcar-07821B01.jpg
  Altijd vooruit op zijn tijd

  De Audi A6 e-tron concept¹ biedt een nieuwe blik op het volledig elektrische premiumsegment van morgen. Ontdek het vierdeurs Sportback-concept.

  Ontdek hem

Vier keer meer vooruitgang

Wie vooruit wil, moet grenzen verleggen, een deel van de wereld veranderen, en anderen inspireren om te volgen. Om dit te bereiken, definiëren we bij Audi vooruitgang op vier gebieden: duurzaamheid, design, digitalisering en prestaties.
 • Neem uw verantwoordelijkheid

  Ga voor duurzamer en verander volledig uw manier van denken. Van supply chain naar een inclusieve bedrijfsstructuur. Als het om duurzaamheid gaat, telt elke stap.

  Meer weten
 • Geef de toekomst vorm

  Voor ons gaat design verder dan voertuigdesign. We willen ruimte creëren voor nieuwe en fascinerende ervaringen, terwijl we het dagelijkse leven van mensen vereenvoudigen.

  Meer weten
 • Maak mobiliteit digitaler

  Digitalisering is de sleutel tot de mobiliteit van morgen. Hierdoor zullen talrijke nieuwe mogelijkheden ontstaan die de deur openen naar een fascinerende toekomst.

  Meer weten
 • Grenzen verleggen

  Wanneer mensen iets nieuws durven proberen, wordt wat onmogelijk werd geacht plots toch mogelijk.

  Meer weten
1
Het getoonde voertuig is een conceptwagen die niet als productiewagen beschikbaar is.