Audi RS 3 Sportback > Audi A3 > Audi België
Audi RS3 Sportback

Audi RS 3 Sportback

Gebalde racekracht.
De Audi RS 3 Sportback.

Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 9,6–9,5 l/100km (NEDC*: 8,5–8,5 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 216–214 g/km (NEDC*: 195–194 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

400 pk verdeeld over een auto van 4,33 meter. Het resultaat van deze formule? Puur rijgenot. Ontdek wat het betekent om de fiere eigenaar te zijn van een Audi Sport model – met de Audi RS 3 Sportback.

Download alle
00:00 | 00:00
  • Gedetailleerd en in hoge resolutie: de schermen en informatie in de optionele Audi virtual cockpit.

  • Met zijn dynamische look sluit de Audi RS 3 Sportback naadloos aan bij de look van de andere Audi Sport RS-modellen.

  • Een groot Singleframe-rooster, zijdelingse luchtinlaten: de voorkant laat al vermoeden dat dit een van onze sportiefste modellen is.

  • Het geluid van het RS-uitlaatsysteem bezorgt u gegarandeerd kippenvel.

  • De RS-sportzetels en het lederen RS-multifunctiestuur dat onderaan afgevlakt is, zorgen voor een onvervalst racegevoel.

  • Uw controlecentrum in de Audi RS 3 Sportback van dichterbij bekeken.

  • Standaard sportzetels of optionele RS-sportzetels? U kiest.

  • Ook handig: in de optionele Audi phone box kunt u, onder meer, uw smartphone draadloos opladen.

  • Weergaloos luistergenot met het optionele Bang & Olufsen Sound System.

Indrukwekkende cijfers

294 (400)

kW (pk)

Vermogen

4.1

seconden

Acceleratie van 0 tot 100 km/u

280

km/u

Topsnelheid (optioneel)

Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 9,6–9,5 l/100km (NEDC*: 8,5–8,5 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 216–214 g/km (NEDC*: 195–194 g/km)

Gebalde kracht

De Audi RS 3 Sportback stáát er, hoe je hem ook bekijkt. Achteraan springen vooral de opvallende diffusorinzet met opstaande spijlen en de grote, ovale uitlaatpijpen van het RS-uitlaatsysteem in het oog. Vooraan benadrukken het Singleframe-rooster, de grote luchtinlaten en de RS-bumper het sportieve karakter.

Dubbele uitlaat Audi RS3 Sportback

Volledige controle

Dit kan in de toekomst uw zenuwcentrum zijn: met het multifunctionele stuur hebt u niet alleen de Audi RS 3 Sportback volledig onder controle, u bedient er ook de optionele Audi virtual cockpit recht voor u mee. En met de optionele MMI navigation plus met MMI touch beschikt u over alweer een hoogstandje waarvan de functies uw rijervaring zullen verrijken en vereenvoudigen.

Volledige controle
Meer over het bedieningsconcept en infotainment

Start de motor

De dynamiek, het geluid, de snelheid: de Audi RS 3 Sportback mag dan een auto zijn voor in het verkeer, ook op een racecircuit zou hij zeker niet misstaan.

Achterkant Audi RS3 Sportback
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.