Een Audi RS3 Berline kopen? | Audi Belgie
Audi RS 3 Berline

Audi RS 3 Berline

Zijaanzicht van de Audi RS 3 Berline op de weg

Prestatievermogen – belichaamd in een Berline

Performance is an attitude.

Vermogen

294

kW

Acceleratievermogen (0–100 km/h)

3,8

s.

Koppel

500

Nm

Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km: 8.7–8.2; CO₂-uitstoot gecombineerd in g/km: 198–188. In een bereik uitgedrukte bandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

Het prestatietempo bepalen

De nieuwe Audi RS 3 Berline² biedt indrukwekkende prestaties over de hele lijn. Zijn krachtige design, uitstekende rijdynamiek en 2,5-liter TFSI-motor (brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km: 8.7–8.2; CO₂-uitstoot gecombineerd in g/km: 198-188) zorgen elke dag voor nieuwe sensaties.

RS – in een notendop

Audi RS 3 Sedan Front

Meer dynamiek, meer comfort of het RS-specifieke karakter in een notendop. Met het RS dynamic package plus⁵, Launch Control en het RS-sportuitlaatsysteem voelt u de prestaties tot in de toppen van uw tenen. Met Audi drive select kunt u het karakter van de auto aanpassen via extra RS-specifieke rijmodi.

Zijaanzicht Audi RS 3 Berline op de weg

RS dynamic package plus⁵/Launch Control: Het RS dynamic package plus⁵ en de nieuwe Launch Control, die het acceleratiepotentieel bij het wegrijden volledig benut, beloven pure rijdynamiek. Op de Audi virtual cockpit plus wordt met een teller afgeteld tot de start.

Interieur – dynamisch geïnterpreteerd

Het interieur van de nieuwe Audi RS 3 Berline² maakt indruk met kwalitatieve materialen, een hoogwaardige afwerking en typische RS-designkenmerken. De rijdynamiek blijkt uit het optionele RS-designpakket plus⁶ en de RS-specifieke Audi virtual cockpit plus.

Functions on Demand

Met Functions on Demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij het kiezen van uitrustingselementen. Tal van functies kunnen op ieder moment worden toegevoegd. Dankzij de myAudi-app⁸ verloopt het kiezen van functies intuïtief en snel.

Audi function on demand
Bovenaanzicht zijkant Audi RS 3 Sportback en een jonge vrouw

Audi RS 3 Sportback

Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km: 8.8–8.3; CO₂-uitstoot gecombineerd in g/km: 201–190. In een bereik uitgedrukte bandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km: 8.7–8.2; CO₂-uitstoot gecombineerd in g/km: 198–188. In een bereik uitgedrukte bandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.
3
Bij temperaturen onder de 10 °C (50 °F) verminderen regen en waterplassen de grip drastisch, waardoor het essentieel is om over te stappen op standaardbanden. WAARSCHUWING! Bij het rijden met deze banden bij lage omgevingstemperaturen leiden regen en stilstaand water tot aquaplaning en dus verlies van de controle over het voertuig – gevaar voor ongevallen! Deze banden mogen niet worden gebruikt in regenachtige of vochtige wegomstandigheden. Mochten dergelijke omstandigheden onverhoopt optreden, rijd dan uiterst voorzichtig, langzaam en alleen zo ver als nodig is – gevaar voor ongevallen! Deze banden mogen niet worden gebruikt bij buitentemperaturen lager dan 10 °C (50 °F). Bovendien moeten deze banden worden opgeslagen bij een minimumtemperatuur van 5 °C (41 °F), omdat opslag bij een lagere temperatuur hun prestaties negatief beïnvloedt. Door de samenstelling van de band slijt de profieldiepte relatief snel, wat leidt tot aanzienlijk minder kilometers. U moet derden informeren over het gebruik van het voertuig buiten de bovengenoemde beperkingen, ook als het voertuig op enigerlei wijze wordt verkocht of overgedragen. Het is met name van belang dat het addendum bij de gebruikershandleiding aan derden wordt overhandigd. Alleen te bestellen in combinatie met velgen, 5-Y-spaaks, matzwart, 9.0J | 8.0Jx19, met 265/30 | 245/35 R 19 banden. In combinatie met P Zero Trofeo R sportbanden van Pirelli, 265/30 | 245/35 R 19 93Y XL afhalen in de fabriek is niet mogelijk. Afhalen alleen mogelijk bij uw Audi verdeler door de koper.
4
Neem contact op met uw Audi verdeler om te weten wanneer dit kenmerk beschikbaar is.
5
Het RS dynamic package plus kan alleen worden besteld in combinatie met het optionele RS-keramische remsysteem met remklauwen in glanzend antracietgrijs, glanzend blauw of glanzend rood.
6
Het RS design package plus kan alleen worden besteld in combinatie met sportzetels, voorin in fijn nappaleder met honingraatpatroon en RS-logo.
7
De bruikbare bagagecapaciteit kan afnemen bij gebruik van optionele uitrusting.
8
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi-app in de relevante App Store. Voorafgaande registratie op www.audi.com/myaudi is vereist.