Audi A7 Sportback| Audi België
Audi A7 Sportback

Audi A7 Sportback

Vier ringen. Eén heldere lijn.
De Audi A7 Sportback

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,9–5,2 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 203–137 g/km (NEDC: 176–117 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Markant, onbetwistbaar, A7. Scherp getekende lichtblokken, een unieke verlichtingssignatuur en het coupéachtige silhouet. De Audi A7 Sportback verkondigt een revolutionaire designtaal en is tegelijkertijd drager van klassieke quattro genen.

Indrukwekkend divers

Met het design van een coupé, het ruimteaanbod van een berline en de variabiliteit van een Avant combineert de Audi A7 Sportback het beste van alle werelden tot een dynamische allrounder voor werk en vrijetijd.

Dynamic side view Audi A7 Sportback

Dynamiek in zijn meest aantrekkelijke vorm

Ieder aspect van de Audi A7 Sportback straalt progressiviteit uit, van zijn grote oppervlakken en scherpe randen tot zijn atletisch strakke lijnen.

De nieuwe vrijheid

Het optionele glazen panoramadak verwelkomt de hemel aan boord en creëert een helder interieur dat overspoeld wordt met licht. Het handige zonnescherm kunt u naar wens elektrisch verstellen, naargelang de lichtinval. Met het scherm gesloten bent u beschermd tegen de zon en blijft uw interieur fris.

A7 Sportback interior
Zetel in de cockpit van de Audi A7 Sportback

Hoogwaardige materialen

In het interieur van de A7 Sportback komen twee belangrijke eigenschappen naar voren: sportiviteit en topkwaliteit. Alle details, materialen en decoratielijsten benadrukken het topklasse design – van de basisversie via de optionele design selection tot aan het S line pakket: premiumkarakter overal waar u kijkt.

Audi exclusive im Interieur des Audi A7 Sportback

Onmiskenbaarder

Maak uw Audi A7 Sportback uniek, en net zo onmiskenbaar als uzelf, met Audi exclusive².

Sportieve rijervaring

Dankzij zijn optionele ophanging inclusief demperregeling combineert de Audi A7 Sportback het prestatievermogen van een sportwagen met het rijcomfort van een luxeberline. Voor een sportieve rijstijl is er de optionele quattro-aandrijving met sportdifferentieel, die garant staat voor dynamische prestaties, een uiterst nauwkeurige handling en een superieure rechtuitstabiliteit op zo goed als elke ondergrond.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi-verdeler of kijk op www.audi.com voor gedetailleerde informatie over standaarduitrustingen en opties.