Audi A7 Sportback > Audi A7 > Audi België
Skip video
De nieuwe Audi A7 Sportback

Weet wat op u afkomt.

Markant, onbetwistbaar, A7. De nieuwe Audi A7 Sportback verkondigt een revolutionaire designtaal en is tegelijkertijd drager van klassieke quattro genen. Scherp getekende lichtunits, een unieke verlichtingssignatuur en het coupéachtige silhouet: het bewijs dat men trots zijn lijn kan vasthouden door die opnieuw te definiëren. Kortom, sportieve elegantie in combinatie met intelligentie. Want met Audi Intelligence en zijn 39 assistentiesystemen voorziet u het onvoorziene. Laat u rijden. De nieuwe Audi A7 Sportback is meer.

Download alle
00:00 | 00:00

Het beste van alle mogelijke werelden.

De nieuwe Audi A7 Sportback heeft het beste van alle werelden. Design, sportieve elegantie en power. Met het silhouet van een coupé en de binnenruimte van een berline is hij een verbazend staaltje design. Martin Haven, autojournalist, laat u de Audi A7 Sportback vanbinnen en vanbuiten ontdekken.

De beste van alle mogelijke werelden.
Wat als architectuur en onderwijs anticiperen op de toekomst ...

Wat als architectuur en onderwijs anticiperen op de toekomst ...

Een anti-school die programmeurs opleidt zonder proffen? Projectontwikkelaars die hun avant-gardistische visie integreren in het architecturale landschap? Wij gingen op bezoek bij enkele Belgen die helemaal klaar zijn voor de toekomst.

Laat u inspireren
Ontmoet de ontwerpers ...

Ontmoet de ontwerpers ...

Wat schuilt er achter de imposante schoonheid van de nieuwe Audi A7 Sportback? Wat zijn de nieuwigheden op het vlak van rijhulp, dynamiek, comfort, infotainment en zelfstandig rijden? De vier ontwerpers vertellen u erover, vol trots en enthousiasme.

Lees de interviews
Specificaties A7

39

rijassistentiesystemen

400

personaliseerbare instellingen

535

l

bagagevolume

De nieuwe vrijheid

Ervaar een nieuwe dimensie in ruimtelijke beleving: het naar wens aanwezige, verbeterde glazen panoramadak heeft een 60 % groter oppervlak. Daardoor wordt de horizon uw medereiziger en geniet u van een interieur dat baadt in het licht. De elektrisch bedienbare zonwering is in gesloten toestand 100 % lichtwerend, waardoor het interieur in de zon minder opwarmt.

De nieuwe vrijheid

Prettig, royaal, ruimtelijk

Wij zijn genereus omgegaan met ruimte. Met nog meer comfort en bewegingsvrijheid achterin, zonder gevolgen voor de kofferbak. Met optionele stoelverwarming vóór en achter en vooral: met een exacte en hoogwaardige afwerking die vakmanschap verraadt.

Dak Audi A7 Sportback
Cockpit Audi A7

Toon uw eigen stijl

De optionele, in diverse kleuren instelbare contour- en ambienteverlichting maakt van het interieur een podium voor uw eigen inzichten. Bovendien wordt het binnenin karaktervoller. Lichtgeleiders accentueren interieurvormen, benadrukken het dashboard en designstructuren en komen bovendien van pas om in het donker comfortabel in en uit te stappen.

Meer over het interieur

Verlichting digitaal geënsceneerd

De HD Matrix LED-koplampen maken deel uit van de nieuwe, goed herkenbare designtaal voor de verlichting. De lampen van de A7 verwijzen naar het thema digitalisering: twaalf segmenten met smalle tussenruimtes zijn rechtop naast elkaar geplaatst, wat associaties oproept met binaire codes

Audi A7 Sportback

De vormtaal van een nieuwe generatie

De nieuwe A7 Sportback is een hommage aan sportieve elegantie. Hij vertolkt een nieuwe designtaal die gerust avantgardistisch genoemd mag worden. Scherpe lijnen en een coupésilhouet zorgen voor dynamiek met een eigen verhaal. De lampen met unieke A7 signatuur benadrukken het progressieve exterieurkarakter. Vanaf de ver naar achteren geplaatste voorruitstijlen loopt het dak strakgespannen over de atletische carrosserie en komt uit in een charismatisch sculpturale achterkant met doorlopende LED-lichtstrook. Een bijzondere verschijning, die ook stilstaand indruk maakt.

Audi A7 2019
Luxe Auto Audi A7 Sportback

Audi Quintessentially

Met hooggekwalificeerde teams in de 60 belangrijkste steden overal ter wereld biedt Quintessentially een ware service op maat aan zijn leden.

Meer weten over Audi Quintessentially