Audi A7 Sportback | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 190–136 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,4–5,2 l/100 km

Zij- en achteraanzicht Audi A7 Sportback

Indrukwekkend divers

De Audi A7 Sportback is een dynamische allrounder voor werk en vrije tijd. Het elegante coupé-design valt nog meer op dankzij de nieuwe Audi Singleframe met honingraatstructuur.

Vier ringen. Eén duidelijke lijn.

Op indrukwekkende wijze geaccentueerd door de typerende quattro architectuur is de Audi A7 Sportback de verpersoonlijking van sportiviteit en elegantie.

Zijaanzicht achterkant Audi A7 Sportback

Onvergelijkbaar, over de hele lijn: Van de voorzijde met het brede Audi Singleframe en het radiatorrooster met zijn nieuwe structuur, over het coupéachtige silhouet, tot de sculpturale achterzijde. Nog een onderscheidend kenmerk: zijn unieke lichtsignatuur.

Sportieve rijervaring

Dankzij de optionele ophanging met demperregeling⁴ combineert de Audi A7 Sportback het prestatievermogen van een sportwagen met het rijcomfort van een luxeberline. Voor een sportieve rijstijl is er de optionele quattro-aandrijving met sportdifferentieel⁴, die garant staat voor dynamische prestaties, een uiterst nauwkeurige handling en een superieure rechtuitstabiliteit op nagenoeg elke ondergrond.

Audi A7 Sportback voorkant

Parkeerassistentie. En alles gaat makkelijk.

Feilloos parkeren in langs- en dwarsparkeerplaatsen, vooruit of achteruit, en wegrijden uit een parkeerplaats langs de weg. Uw Audi A7 Sportback doet alles: sturen, accelereren, remmen en de motor uitschakelen. Met park assist plus²,⁴ dient u gewoon de >>P-knop ingedrukt te houden in de wagen. Met remote park assist plus²,⁴ kunt u de wagen ook op afstand besturen bij het parkeren, door de smartphoneknop in de myAudi-app⁶ ingedrukt te houden. De bestuurder dient het volledige parkeerproces te volgen bij beide parkeersystemen

Sensoren van de Audi A7 Sportback bovenaanzicht

Luxueuze sfeer

In het interieur zetten uitmuntend afgewerkte, hoogwaardige materialen de toon. Het panoramische glazen zonnedak⁴ creëert een heldere, uitnodigende sfeer. In gesloten toestand biedt het zonnescherm de ​​ideale bescherming tegen de zon en houdt zo het interieur koel.

MMI-systeem met Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁵ Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁵. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Berline.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁶ onder Thema's⁵,⁷ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁸ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Thema's licht Audi in een cockpitaanzichtThema's licht Audi in een cockpitaanzicht

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Nog unieker. Met Audi exclusive³

Maak uw Audi A7 Sportback even uniek als uzelf, dankzij Audi exclusive³. Met exclusieve inlegelementen, gekleurd leder en gepersonaliseerde carrosserieafwerkingen in een breed gamma aan kleuren. Precies zoals u het wenst.

Dynamisch bovenaanzicht van de Audi S7 Sportback

Audi S7 Sportback

Gemiddeld brandstofverbruik*: 7,4–7,1 l/100 kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 194–186 g/km

Brandstofverbruik gecombineerd¹: 7,5–7,1 l/100 km (WLTP); CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 195–186 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
³Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁴De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁵Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁶Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com is vereist.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.