Audi RS 7 Sportback | Audi België
Voor- en Zijaanzicht RS 7 Sportback

RS 7 Sportback performance

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 284–273 g/km (WLTP)

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 12,5–12,0 l/100km (WLTP)

Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Vermogen

463

kW

Acceleratie (0-100 km/u)

3.4

s

Koppel

850

Nm

Voorzicht Audi RS 7 Sportback performance

Zijn design en geluid maken indruk

Voel en hoor de uitzonderlijke rijervaring. Met de krachtigste RS 7-motor tot nu toe in de nieuwe Audi RS 7 Sportback performance². Performance is an attitude.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,5–12,0 l/100km | Gemiddelde CO2-uitstoot¹: WLTP: 284–273 g/km

Audi sfeerverlichting in de cockpitAudi sfeerverlichting in de cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

¹De CO₂-uitstoot en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²RS 7 Sportback performance: Brandstofverbruik (gecombineerd¹) in l/100 km: 12,5–12,0; CO₂-uitstoot (gecombineerd¹) in g/km: 284–273. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
³Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁴Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁵A7 Sportback: Brandstofverbruik (gecombineerd¹): 9,0-5,2 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd¹) in g/km: 176-117. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com is vereist.
⁸De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.