Audi RS 7 Sportback | Audi België
Voor- en Zijaanzicht RS 7 Sportback

RS 7 Sportback performance

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 284–273 g/km (WLTP)

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 12,5–12,0 l/100km (WLTP)

Vermogen

463

kW

Acceleratie (0-100 km/u)

3.4

s

Koppel

850

Nm

Voorzicht Audi RS 7 Sportback performance

Zijn design en geluid maken indruk

Voel en hoor de uitzonderlijke rijervaring. Met de krachtigste RS 7-motor tot nu toe in de nieuwe Audi RS 7 Sportback performance². Performance is an attitude.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,5–12,0 l/100km | Gemiddelde CO2-uitstoot¹: WLTP: 284–273 g/km

Adembenemende prestaties

De Audi RS 7 Sportback performance² voegt een indrukwekkende dynamiek toe aan uw dagelijks leven. Het RS plus sportonderstel met Dynamic Ride Control (DRC)⁸ en het optionele RS plus dynamic pakket⁸, met verhoogde topsnelheid tot 305 km/u (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,5–12,0 l/100 km | Gemiddelde CO2-uitstoot¹: WLTP: 284–273 g/km) zorgen voor gecontroleerd rijplezier.

Dynamisch achteraanzicht van de Audi RS 7 Sportback

Superieure rijprestaties: Het optionele RS-sportonderstel plus met Dynamic Ride Control (DRC)⁸ bevordert sportief rijden dankzij een verbeterd weggedrag en een grotere rijstabiliteit. De variabele dempingskarakteristieken maken een individuele rijervaring mogelijk - van uitgesproken prestaties tot uitzonderlijk rijcomfort.

RS over de hele lijn

De extra krachtige performance-versie van de Audi RS 7 Sportback² onderscheidt zich met exclusieve designaccenten. De lakkleur Ascari blauw met mat effect⁸ en standaard exterieurelementen in mat grijs zorgen voor een fascinerende aantrekkingskracht.

Gericht op pure sportiviteit

Het interieur maakt de belofte van het uitzonderlijke exterieur waar: een hoogwaardige, sportieve ambiance met exclusieve, RS performance-specifieke uitrustingskenmerken.

Audi RS 7 Sportback virtual cockpit

Prestaties komen tot leven: De optionele Audi virtual cockpit plus⁸ toont prestatiecijfers en algemene voertuiginformatie in de displaymodus van uw keuze: RS Sport, RS Performance of RS Runway. De optionele koolstofvezelinleg met blauwe accenten⁸ onderstreept de sportieve sfeer.

Onmiskenbaarder. Met Audi exclusive³

Maak uw Audi RS 7 Sportback performance² even uniek als uzelf met Audi exclusive³. Met gekleurde stiksels voor de zetels en RS-vloermatten, gekleurd leder en individuele lakafwerking uit een groot aantal kleuren. Precies zoals u het wilt.

Audi exclusive Exterieur

Voeg uw persoonlijke touch toe: Velen zijn op zoek naar iets uitzonderlijks. U bepaalt het zelf. Geef uw Audi RS 7 Sportback performance² nog meer karakter - bijvoorbeeld met de gepersonaliseerde lak van Audi exclusive³ in velvetpaars, pareleffect.

MMI-System met Apple Music

Ingebouwde Apple Music⁴: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁴. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A7 Sportback.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁷ onder Thema's⁸,⁹ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁸ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi sfeerverlichting in de cockpitAudi sfeerverlichting in de cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

¹De CO₂-uitstoot en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²RS 7 Sportback performance: Brandstofverbruik (gecombineerd¹) in l/100 km: 12,5–12,0; CO₂-uitstoot (gecombineerd¹) in g/km: 284–273. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
³Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁴Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁵A7 Sportback: Brandstofverbruik (gecombineerd¹): 9,0-5,2 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd¹) in g/km: 176-117. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com is vereist.
⁸De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.