Een Audi Q7 TFSI e kopen? | Audi België

Innovatieve gezins-SUV.
De Audi Q7 TFSI e

Gecombineerd brandstofverbruik¹: Benzine : 2,3–2,0 l/100km | Stroomverbruik: 24,0–23,2 kWh/100 km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 51–46 g/km

De Audi Q7 55 TFSI e heeft nu geoptimaliseerde CO₂-emissiewaarden, met een CO₂-emissie vanaf 46 g/km.
Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Welke uitdagingen ook uw pad kruisen – met de Audi Q7 TFSI e overwint u ze allemaal. Deze imposante gezins-SUV met vernieuwende plug-inhybridetechnologie, doordacht interieur en opvallende looks kan elke situatie aan.

Dynamic side view Audi Q7 TFSI e
Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AQ7_TFSIe_191007_RGB-opt.jpg
1920x1080_AQ7_TFSIe_191007_RGB-opt.jpg
  • Aan de achterzijde verbindt een horizontale aluminium strook de achterlichten met elkaar. Rondom de diffuser met bodembeschermplaat loopt een sierlijst.

  • Het achthoekige Singleframe-rooster met zes verchroomde lamellen domineert de voorkant van de Audi Q7 TFSI e.

  • De Audi Q7 TFSI e is standaard uitgerust met de quattro vierwielaandrijving.

  • De brede wielkasten zetten de offroadcapaciteiten van de Audi Q7 TFSI e in de verf.

  • Uw dagelijkse en efficiënte reisgezel: de Audi Q7 TFSI e.

  • Dankzij de plug-inhybrideaandrijving in de Audi Q7 TFSI e rijdt u minstens 40 kilometer(²) zuiver elektrisch in een stedelijke omgeving.

  • Aan u de keuze: u kan de Audi Q7 TFSI e zowel onderweg als thuis opladen.

  • Wat u van een SUV mag verwachten: de Audi Q7 TFSI e biedt veel comfort, veel ruimte en flexibiliteit bij het laden en lossen.

  • Het standaard infotainmentsysteem MMI Navigatie plus met MMI touch response is hoogstaand en uitgerust met twee grote schermen die toegang geven tot de digitale diensten van Audi connect³.

Een innovatieve aandrijflijn

Geruisloos en plaatselijk emissievrij in de stad, maar toch krachtig op lange trajecten - dankzij de plug-inhybride aandrijving met een verbrandingsmotor en een elektromotor brengt de Audi Q7 TFSI e u waar u maar wilt. De quattro vierwielaandrijving, de standaard elektromechanische stuurbekrachtiging en een optionele luchtvering zorgen voor een voortreffelijke off-road ervaring.

Zijaanzicht Audi Q7 TFSI e
Dynamic side view

Efficiënt onderweg

Slimme technologieën aan boord van de Audi Q7 TFSI e ondersteunen een efficiënte, energiezuinige rijstijl en laten u lange afstanden rijden – zelfs buiten de gebaande paden. U kunt zelf beslissen om volledig elektrisch te rijden, de elektromotor niet te gebruiken of de hybridestand in te schakelen door een van de drie rijmodi te kiezen: EV, Battery Hold en Hybrid. Bovendien analyseert de voorspellende rijstrategie van het voertuig allerlei trajectgegevens om uw reis zo efficiënt en comfortabel mogelijk te maken.

Vooraanzicht Audi Q7 TFSI e

Laden op topniveau

Thuis of onderweg, u kunt de Audi Q7 TFSI e overal opladen. Audi charging² geeft toegang tot meer dan 500.000 laadpunten in 27 Europese landen. Op elektrische modellen kunt u via de myAudi-app⁴ op uw smartphone toegang krijgen tot alle Audi connect diensten³.

Laden Audi Q7 TFSI e

Extreem nuttig en bijzonder comfortabel

Kenmerkend voor de Audi Q7 TFSI e zijn de ruimte en het gebruikscomfort. Met name de optionele laad- en losmogelijkheden zijn ontzettend praktisch, bijvoorbeeld het sensorgestuurde ontgrendelingssysteem van de koffer, of het railsysteem met accessoires om uw bagage nog steviger vast te maken. Als dat voor u niet volstaat, kunt u het comfort verhogen door, bijvoorbeeld, te kiezen voor het optionele panoramisch glazen dak.

Back space Audi Q7 TFSI e

Een exterieur met een grootse uitstraling

De strakke lijnen en lange, atletische vlakken van de Audi Q7 TFSI e vloeien voort uit de huidige Audi designtaal. Het voertuig straalt over de hele lijn luxe en kwaliteit uit: het indrukwekkende achthoekige Singleframe-rooster met zes verchroomde lamellen en de expressieve zijdelingse luchtinlaten vooraan; de slanke trapeziumvormige dorpel die het voertuig een ranker uiterlijk verleent; en de wijd uitlopende wielkasten die zijn offroadcapaciteiten in de verf zetten. Achteraan verbindt een horizontale aluminium strook de achterlichten met elkaar. Rond de diffuser met bodembeschermplaat loopt een sierlijst.

Een lichtend voorbeeld

De HD-Matrix-ledkoplampen verlichten de weg voortreffelijk, zonder andere weggebruikers te verblinden. Het optionele Audi laserlicht zorgt voor een nog helderder licht en schijnt bijna dubbel zo ver. De koplampsproeiers zorgen dat dit zelfs na een offroadrit zo blijft. Verder is het voertuig uitgerust met ledachterlichten, dynamische lichteffecten en dynamische richtingaanwijzers.

Achteraanzicht Audi Q7 TFSI e
1
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Audi charging wordt aangeboden door Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), Mollstrasse 1, 10178 Berlijn, Duitsland. Toegang en netwerk: het aantal toegankelijke laadpunten is voortdurend in ontwikkeling. Audi charging is alleen te gebruiken voor de geëlektrificeerde modellen van Audi. Als verificatiebewijs dient het voertuigidentificatienummer. Europese beschikbaarheid: op 1 januari 2023 was Audi charging beschikbaar in België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Het aantal aangesloten laadpunten is voortdurend in ontwikkeling. Dit aantal verschilt per land en is afhankelijk van het tempo waarin de infrastructuur voor elektrisch rijden wordt ontwikkeld. Audi Charging geeft niet het prviliege van toegang tot elke laadlocatie in elk land. AUDI AG is niet verantwoordelijk en niet aansprakelijk voor de werking, de beschikbaarheid, het geleverde vermogen en andere eigenschappen van de laadinfrastructuur. De informatie over de locatie van en het aantal laadaansluitingen wordt regelmatig bijgewerkt, maar de volledigheid ervan is niet te garanderen. Voor authenticatie via de myAudi-app i.c.m een qr-code op de laadpaal is een actieve dataverbinding nodig. De mogelijkheden voor authenticatie kunnen per laadlocatie verschillen. Binnen een Europees land zijn de tarieven gelijk, maar tussen de landen kunnen ze verschillen.
3
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
4
Beschikbaarheid kan variëren naargelang het land. Compatibel vanaf Apple iOS 10.0 en Android 6. Voorafgaande registratie op my.audi.com vereist. Actieve WLAN-verbinding tussen smartphone en Audi MMI vereist voor mediastreaming.