Een nieuwe Audi Q7 TFSI e kopen? | Audi België

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 1,4–1,2 l/100 km (WLTP); Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 29,1–27,8 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 33–28 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): B; Brandstofverbruik met een lege accu (gecombineerd)¹: 10,5–9,8 l/100 km; CO₂-emissieklasse met een ontladen accu: G.

Elektrisch rijbereik (gecombineerd)

80–84

km¹

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

5.0

Systeemvermogen

360

kW²

De Audi Q7 TFSI e

Begeerlijk esthetisch, aanstekelijk efficiënt.

De Audi Q7 TFSI e plug-in hybride biedt een betere acceleratie en een lager brandstofverbruik. Ervaar esthetiek, eersteklas comfort en uitstekende prestaties.

Audi Q7 TFSI e

Krachtige aandrijving: U hebt de keuze uit twee prestatieniveaus voor het aandrijfsysteem. In beide gevallen profiteert u van een groter elektrisch bereik tot 84 kilometer¹.

Audi A6 Avant CockpitAudi A6 Avant Cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Dynamisch zijaanzicht Audi Q7 TFSI e
Audi Q7

Audi Q7

Gecombineerd brandstofverbruik: 11,0–7,8 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot: 251–204 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse: G.

Audi SQ7

Audi SQ7

Gecombineerd brandstofverbruik: 12,7–12,0 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot: 290–272 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse: G.

De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
¹Audi Q7 SUV 55 TFSI e: Gecombineerd brandstofverbruik: 1,4–1,2 l/100 km (WLTP); Stroomverbruik (gecombineerd) in kWh/100 km: 29,1–27,8 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot: 33–28 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): B; Brandstofverbruik met een lege accu (gecombineerd): 10,5–9,8 l/100 km; CO₂-emissieklasse met een ontladen accu: G.
²Audi Q7 SUV 60 TFSI e: Gecombineerd brandstofverbruik: 1,4–1,3 l/100 km (WLTP); Stroomverbruik (gecombineerd) in kWh/100 km: 29,1–28,0 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot: 33–29 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): B; Brandstofverbruik met een lege accu (gecombineerd): 10,5–10,0 l/100 km; CO₂-emissieklasse met een ontladen accu: G.
³De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
⁴Kan leiden tot een hoger brandstofverbruik. ​
⁵Laadcapaciteit is afhankelijk van de meegeleverde industriële connector en marktspecifieke netstroomkarakteristieken.
⁶Verkrijgbaar bij Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
⁷De getoonde laadtarieven en de laadpas zijn afkomstig van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). De tarieven gelden met een myAudi-account en de myAudi-app. In de myAudi-app moeten de volledig elektrische Audi (op basis van voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker zijn vastgelegd. Het abonnement heeft een vaste looptijd van 12 maanden en zal automatisch verlopen na deze periode. Het verbreken van het contract tijdens de looptijd van het abonnement is niet mogelijk.
Afhankelijk van het mobiele telefoonabonnement kunnen extra kosten afgerekend worden.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Deze webpagina is gebaseerd op informatie voor de Duitse markt. Voor de juiste prijzen in België en andere landen raadpleegt u de myAudi-app. Om uw auto in de myAudi-app aan te melden, heeft u het voertuigidentificatienummer nodig. Abonnementen kunnen afgesloten worden vanaf 01/01/2023.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁹Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
¹⁰Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
¹¹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.