Q8 > Audi Q8 > Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 231–209 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,8–8,0 l/100km

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 204-182 g/km; gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,9–6,9 l/100 km.

In een bereik uitgedrukte brandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

Dynamisch achteraanzicht Audi Q8

Topmodel in de Q-familie

De Audi Q8 combineert op indrukwekkende wijze de treffende lijnen van een sportieve coupé met de ruimtelijkheid van een SUV.

Snelconfigurator

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen om de Audi Q8 van uw dromen te ontwerpen.

Q8

Gemiddeld brandstofverbruik* WLTP: 8,4 l/100 km (NEDC: 7,2 l/100 km) | Gemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 220 g/km (NEDC: 189 g/km)

Buitenkleuren

Velgen

Mythoszwart metaalkleur
Carrarawit
Navarrablauw metaalkleur
Gletsjerwit metaalkleur
Samoeraigrijs metaalkleur
3V3V
Daytonagrijs
D6D6
F0F0
Matadorrood metaalkleur
Draakoranje metaalkleur
Lichtmetalen velgen 8,5x19, 5 armen Aero
Lichtmetalen velgen 9x20, 5 spaken
Lichtmetalen velgen 10x22, 5 spaken V- design Star, bronze mat
Lichtmetalen velgen Audi Sport 10x22, 5 dubbele spaken, mat grijs
Lichtmetalen velgen Audi Sport 10x23, 10 spaken Trapeze, titaan mat
Lichtmetalen velgen Audi Sport 10x23, 10 spaken Trapeze, zwart
Lichtmetalen velgen Audi Sport 10x21, 5 spaken Turbine, platinumafwerking
Lichtmetalen velgen 10x21, 5 spaken V-Design, contrastgrijs
Lichtmetalen velgen Audi Sport 10x22, 5 spaken V-Design Star, glanzend zwart
Lichtmetalen velgen 10x21, 5 spaken Segment
Lichtmetalen velgen 10x21, 5 spaken Star, contrastgrijs
Lichtmetalen velgen 10x21, 5 spaken W-design, contrastgrijs
Lichtmetalen velgen 10x22, 5 dubbele spaken, contrastgrijs
Lichtmetalen velgen 10x22, 5 spaken Y-Design, contrastgrijs

Draakoranje metaalkleur


Q8

Gemiddeld brandstofverbruik* WLTP: 8,4 l/100 km (NEDC: 7,2 l/100 km) | Gemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 220 g/km (NEDC: 189 g/km)

83.150,00 EUR*

Prijsdetails in de volgende stap.

Het progressieve exterieurdesign

De radiatorgrille van de Audi Q8 in combinatie met de naar voren gemonteerde spoiler en de grote luchtinlaten benadrukken zijn zelfverzekerde uitstraling.

Flexibel en veelzijdig: Het ruimteconcept

De in drie segmenten verdeelde achterbank kan worden verplaatst, afhankelijk van of u meer ruimte nodig hebt voor passagiers of bagage. Door het neerklappen van de rugleuningen ontstaat er een royale opbergruimte tot 1755 liter, die u via een elektrisch bedienbare achterklep gemakkelijk kunt in- en uitgeladen.

Slim verbonden

De Audi Q8 is standaard uitgerust met MMI navigation plus met MMI touch response. De navigatie biedt bestemmingssuggesties en gedetailleerde route-informatie zoals bezienswaardigheden, keuze uit alternatieve routes en nog veel meer. De Audi connect services² vullen de services aan met bijvoorbeeld gevareninformatie³ of online nieuws.

.

Ervaar sportief rijden

Dynamisch, met achteraandrijving en nauwkeurig gedoseerd voor elk afzonderlijk wiel. De standaard voorziene permanente vierwielaandrijving quattro met zelfsperrend middendifferentieel verdeelt het vermogen variabel tussen de voor- en achterassen volgens een 40: 60-verhouding, met als resultaat een uitstekende tractie en stuurstabiliteit.

Functions on Demand

Met Functions on Demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij het kiezen van uitrustingselementen. Tal van functies kunnen op ieder moment worden toegevoegd. Dankzij de myAudi-app⁵ verloopt het kiezen van functies intuïtief en snel.

Handy mit Audi App
Thuis laden met de Audi Q8 TFSI e

Audi Q8 TFSI e

Gemiddeld brandstofverbruik*: Benzine : 2,6–2,1 l/100km | Stroomverbruik: 25,2–23,3 kWh/100 kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 60–47 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 2,8–2,6 l/100 km; gecombineerd stroomverbruik¹: 22,9–21,9 kWh/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 63-59 g/km. In een bereik uitgedrukte brandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Kijk op www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer gedetailleerde informatie over Audi connect
3
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid.
4
Let op: de systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
5
Alcantara is een microvezel non-woven materiaal.
6
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi-verdeler of kijk op www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaarduitrustingen en opties.
7
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi-app in de relevante App Store. Voorafgaande registratie op www.audi.com/myaudi is vereist.