Een Audi Q8 kopen? | Audi België

Het paradepaardje van
de Q-familie.
De Audi Q8

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 11,2–8,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 255–209 g/km
Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Het sportieve uiterlijk van de Audi Q8, met zijn nieuwe, achthoekige Singleframerooster, wijst duidelijk de weg naar de toekomst. En ook binnenin is de Audi Q8 helemaal klaar voor de digitale toekomst, dankzij de optionele MMI navigatie plus, de optionele Audi virtual cockpit en tal van andere communicatie- en entertainmentsystemen zoals de Audi Music-interface en de Audi phone box². Bovendien staan de ophanging en motor in voor de nodige beweeglijkheid en aanzienlijke zelfvertrouwen.

Het vooruitstrevende exterieurdesign

Het radiatorrooster van de Audi Q8 benadrukt in combinatie met de naar voren getrokken spoiler en de brede luchtinlaten het onwankelbare zelfvertrouwen van de auto. De elegant aflopende daklijn leidt tot licht hellende D-stijlen en rust op de quattro-blisters boven de wielkasten waaronder wielen tot 23 duim kunnen worden gemonteerd. De doorlopende lichtstrip achteraan is voorzien van een zwarte achtergrond.

Flexibel en veelzijdig: het ruimteconcept

De achterbank waarop drie personen comfortabel kunnen plaatsnemen kan voor- of achteruit worden geschoven afhankelijk van de bagage of het aantal passagiers dat u meeneemt. Met de rugleuning neergeklapt neemt het koffervolume toe tot een genereuze 1.755 liter en dankzij de elektrisch bediende kofferklep is de koffer in- en uitladen een fluitje van een cent.
Animated backseats Audi Q8
MMI system in the Audi Q8

Slim geconnecteerd

De Audi Q8 kan optioneel worden uitgerust met het toonaangevende infotainmentsysteem MMI navigatie plus met MMI touch response. Het navigatiesysteem geeft slimme bestemmingssuggesties en gedetailleerde routebeschrijvingen met belangrijke plekken, een reeks alternatieve routes en nog veel meer. De Audi connect-diensten³ vullen dit aanbod aan met bijvoorbeeld gevarenwaarschuwingen⁴ of online nieuwsberichten.

Meer weten over Audi connect

Sportieve rijervaring

Het puur mechanische middendifferentieel verdeelt de krachten standaard in de verhouding 40:60 tussen de voor- en achtertrein. Indien nodig stuurt het de meerderheid naar de as met de betere tractie. Naast de standaard progressieve besturing, waarvan de transmissie directer wordt naarmate de stuurhoek toeneemt, biedt Audi ook vierwielbesturing als optie aan. En dankzij de nieuwe mild-hybridtechnologie (MHEV) is die ook buitengewoon efficiënt.

Discrete rijhulpsystemen

Veilig en ontspannen rondrijden in de stad, op het platteland en op de snelweg – met het optionele 'assistance package plus' is uw Audi Q8 uitgerust met een brede waaier aan rijhulpsystemen⁵. Eén van de paradepaardjes in dat pack is de parkeerassistent plus⁵, die u helpt om parkeerplaatsen evenwijdig met of dwars op de rijrichting in te rijden en weer te verlaten. De assistent wordt geactiveerd door een druk op de P-knop op de middenconsole, waarna het voertuig de controle over het stuur, de versnellingen, de remmen en de motor overneemt. U hoeft enkel rustig toe te kijken.

Bovenaanzicht Audi Q8 met Discrete rijhulpsystemen

Helder is het nieuwe premium: het interieur

Het elegante coupédesign, de optioneel verkrijgbare contourzetels op maat met massagefunctie en ventilatie, de optionele automatische 4-zone deluxe airconditioning en het luchtkwaliteitpack benadrukken nog eens extra het hoogstaande karakter van de Audi Q8.

1
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Neem contact op met uw Audi verdeler voor informatie over compatibele mobiele telefoons
3
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
4
Beschikbaarheid afhankelijk per land.
5
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.