Een Audi Q8 kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 232–208 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,9–8,0 l/100 km

Vermogen, tot

250

kW

Koffervolume, tot

605

l

Trekvermogen, tot

3.500

kg

Zij- en achteraanzicht Audi Q8

Charismatisch en elegant

De nieuwe Audi Q8 fascineert met zijn indrukwekkende proporties, sportieve coupélijn, ruim interieur en dynamische prestaties.

Kracht en elegantie aan de buitenzijde

De nieuwe Audi Q8 toont zijn offroad-DNA met klassieke quattro architectuur en een krachtige schouderlijn. De elegant aflopende daklijn, het opvallende Audi Singleframe, Audi ringen in vlakke 2D-look en het S line exterieurpakket² dragen allemaal bij aan zijn sportieve uitstraling.

Innovatieve verlichting

Met HD Matrix ledkoplampen² en digitale oledachterlichten² kunt u kiezen uit vier lichtsignatuurcombinaties die knappe animaties creëren. De achterlichten zijn uitgerust met nabijheidsdetectie⁵ die alle oledsegmenten van het stilstaande voertuig activeert zodra andere weggebruikers naderen.

Schitterende keuze: Voor een bijzondere uitstraling selecteert u in de MMI een van de vier verschillende lichtsignatuurcombinaties voor de HD Matrix ledkoplampen² en de digitale oledachterlichten².

Multifunctioneel ruimteconcept

Het royale interieur oogt extra luchtig dankzij het panoramische glazen schuifdak². Met de verschuifbare driedelige achterbank plus² kunt u flexibel ruimte creëren volgens uw wensen. Voor een maximaal laadvermogen kunt u deze ook volledig neerklappen, waardoor een bagageruimte van 1.755 liter ontstaat.

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 232–208 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,9–8,0 l/100 km

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁸ onder Thema's²,¹⁰ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus² past de kleur automatisch aan het motief aan.

Licht thema Audi cockpitLicht thema Audi cockpit

Opmerking: Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Dynamisch en veelzijdig

De Audi Q8 geeft u een gevoel van vrijheid en vertrouwen aan het stuur. Sportieve prestaties, offroad-capaciteiten en een trekkracht tot 3,5 ton maken hem bijzonder veelzijdig.

Audi Q8 zijaanzicht

Audi SQ8

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,8–12,0 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 291–272 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹ De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
³De functionaliteit kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid in verschillende landen en de voertuigconfiguratie. Let op: De systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en bieden ondersteuning tijdens het rijden. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en moet op elk moment oplettend zijn. Het parkeerproces moet actief worden aangestuurd door de >>P-knop in het voertuig of de knop van de myAudi-app op de smartphone ingedrukt te houden en het gehele parkeermanoeuvre volledig te monitoren.
⁴Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁵Let op: De systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en bieden ondersteuning tijdens het rijden. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en moet te allen tijde oplettend zijn.
⁶Dinamica Frequency microfiber is een microvezelmateriaal dat is gemaakt met gerecycleerde polyestervezels.
⁷Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁹Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹¹In combinatie met adaptieve luchtvering of adaptieve luchtvering sport.