De Audi Saloncondities
Salon condities

De Audi Saloncondities

Kies nu de Audi van uw dromen

De Audi Saloncondities tot 31 januari.

U droomt van een nieuwe Audi? Dan is dit het ideale moment om uw keuze te maken.
Geniet van Saloncondities op het volledige gamma, en dit tot 31 januari 2022.

Salonvoucher

Salonvoucher

Maak gebruik van de Audi Salonvouchers en geniet van een interessant klantenvoordeel op de opties & packs. Zo kan u uw nieuwe Audi uitrusten zoals u er altijd al van hebt gedroomd.

Download uw voucher
Salonvoucher

Uw Salonvoordeel bij een 100% elektrische Audi

Vraag tot 31 januari 2022 aan uw Audi verdeler een offerte voor het 100% elektrische model van uw keuze, en geniet bij de bestelling van een extra voordeel: een gratis geconnecteerd laadstation* of een Audi Electric Kick Scooter**!

Ontdek uw elektrisch voordeel
Overnamebonus

Overnamebonus

Ruil uw oude wagen in en krijg een extra overnamebonus*** bovenop uw Salonvoordeel. De toekenning van de overnamepremie is onderhevig aan strikte voorwaarden. Contacteer uw Audi verdeler voor meer informatie over de voorwaarden.

Wat is uw oude wagen nog waard ?

In de kijker

 • A3_ed1_2020_0991.jpg
  Audi A3 Sportback

  Met zijn progressief design valt u op. En met zijn innovatieve technologieën voelt u de vooruitgang. Keer op keer. De Audi A3 Sportback is klaar voor elke uitdaging. Nu met een klantenvoordeel tot € 7.280.

  Geniet van deze straffe Salonaanbieding
 • Q2_ed_2020_0704.jpg
  Audi Q2

  In deze stads-SUV met zijn typische, krachtig design en tal van infotainmentopties komt u steeds goed voor de dag. De ideale partner voor rijplezier in de stad en ver daarbuiten. Nu met een klantenvoordeel tot € 10.070.

  Geniet van deze straffe Salonaanbieding
 • Q3_SB-2020_1403.jpg
  Audi Q3 Sportback

  De nieuwe Audi Q3 Sportback combineert de elegantie van een coupé met de kracht van een SUV. De uitgebreide standaarduitrusting biedt een ruim infotainment- en connectiviteitsaanbod. Nu met een klantenvoordeel tot € 6.830.

  Geniet van deze straffe Salonaanbieding
 • A4_2020_1975.jpg
  Audi A4 Avant

  De Audi A4 Avant fascineert met zijn vooruitstrevende ontwerp en spectaculaire dynamiek. Het royale, vernieuwde interieur met zijn intelligente aanraakscherm en de vele technologieën spreken gegarandeerd alle gezinsleden aan. Nu met een klantenvoordeel tot € 13.340.

  Geniet van deze straffe Salonaanbieding

Interessante links

 • DIE00057_BMSLP_1920x1080_financialparticulieren_1920x1080.jpg
  Audi Financial Services
  Voor particulieren

  AutoCredit¹ – de keuzevrijheid, Personal Lease³ – de all-in formule, of toch Klassieke Financiering² – de traditionele keuze: bekijk al onze financieringsoplossingen voor particulieren.
  Geniet van een uitzonderlijk JKP van 1,49% in AutoCredit en 0% in Klassieke Financiering op 36 maanden.
  Let op, geld lenen kost ook geld.

  Ontdek onze diensten
 • DIE00057_BMSLP_1920x1080_financialprofessionals_1920x1080.jpg
  Audi Financial Services
  Voor professionelen

  Financiële Renting ³ of Verhuur op Lange Termijn ³, kies de leasingformule die het best bij uw bedrijf past.
  Geniet van een rentevoet van 0,99% in Financiële Renting of 500€ korting ⁴ in Verhuur op Lange Termijn.

  Ontdek onze diensten
¹ AutoCredit = lening op afbetaling met initieel vaste termijnbedragen en een hoger laatste termijnbedrag.
² Klassieke Financiering = lening op afbetaling met vaste termijnbedragen.
¹ + ² Aanbod voorbehouden aan particuliere klanten op alle nieuwe voertuigen van het Audi gamma van 03/12/2021 tot en met 31/01/2022. Maximum kilometeraantal per jaar: 15.000 km. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door Volkswagen D’Ieteren Finance n.v., kredietgever, KBO 0841 046 715.
³ Verhuur op Lange Termijn, Financiële Renting en Personal Lease zijn producten afgesloten bij D’Ieteren Lease n.v. (filiaal en verbonden kredietagent van Volkswagen D’Ieteren Finance).
⁴ Korting van € 500 excl. BTW op alle motorisaties voor elk ondertekend en niet herroepen contract bij D’Ieteren Lease n.v. in Verhuur op Lange Termijn van 03/12/2021 tot en met 31/01/2022. Actie voorbehouden voor professionele klanten (Sales Types VS, FA en FB). Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door D’Ieteren Lease n.v.
Adverteerder voor het krediet: Volkswagen D’Ieteren Finance n.v. waarvan Audi Financial Services een commerciële benaming is, Leuvensesteenweg 679, 3071 Kortenberg, kredietgever, met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Maliestraat 50. KBO 0841 046 715, RPR: Brussel, verbonden agent van Cardif Assurance Vie (code 979), rekening IBAN: BE 97 4829 0680 3149. info@vdfin.be.
*Aanbod voor particulieren en niet-geconventioneerde professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België, onder de voorwaarde dat de offerte wordt aangemaakt tussen 3 december 2021 en 31 januari 2022. Het gratis intelligent geconnecteerd laadstation van EDI en de certificatie van de elektrische installatie (door een erkende onafhankelijke instantie) vertegenwoordigen een waarde van € 1.300 excl. btw (exclusief installatie) onder de vorm van een waardebon die uitsluitend kan worden gebruikt op de installatiefactuur van Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De waardebon zal door EDI van de installatieofferte worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig. Het is enkel geldig bij installaties in België. Slechts één gratis laadstation en één gratis audit per bestelling van een 100% elektrische Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis audits per particulier en professionele klant. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 03/12/2021. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.
**De gratis Audi Electric Kick Scooter powered by Segway heeft een waarde van € 870 BTW inclusief btw. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Slechts één gratis Audi Electric Kick Scooter per bestelling van een 100% elektrische Audi, met een maximum van 5 gratis Audi Electric Kick Scooters per particulier of professionele klant.
***Overnamepremie: Minimum waarde: het overgenomen voertuig dient een minimumwaarde te hebben. Het overgenomen voertuig moet gedurende 6 maanden ingeschreven zijn geweest. De overgenomen wagen moet ingeschreven zijn op naam van de klant die de nieuwe wagen koopt. Het voertuig moet effectief door de concessiehouder overgenomen worden.