Audi Saloncondities tot en met 30 januari 2023
Audi Saloncondities

Audi Saloncondities

Geniet nu van straffe Saloncondities
op de Audi van uw keuze.

Geniet van straffe Saloncondities¹ bij Audi

Dit is hét moment om te kiezen voor uw ideale Audi. Dankzij de Saloncondities¹ kunt u nu van uitzonderlijke voordelen en aantrekkelijke financieringsoplossingen genieten.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor interessant geprijsde opties en packs, een superuitgeruste Audi Sport Edition, een mooie overnamebonus of een korting op een geconnecteerd EDI laadstation. Niets houdt u nog tegen om binnenkort te rijden met de Audi van uw dromen.

Salonvoucher

Uw Salonvoucher naar wens

Maak uw Audi even uniek als uzelf. Rust hem uit volgens uw wensen, dankzij een tijdelijk voordeel op opties en packs. Geniet van dit aanbod door de voucher voor het Audi model van uw keuze te downloaden, en ermee naar uw dichtstbijzijnde Audi verdeler te gaan.

Download uw voucher
Audi Sport Editions. Subliem uitgerust, ongezien voordelig.

Audi Sport Editions². Subliem uitgerust, ongezien voordelig.

U zoekt een wagen die sportiviteit uitstraalt in elk detail, met een bijzonder complete interieuruitrusting tegen een uitzonderlijke prijs? U vindt hem in onze Sport Editions². Deze zijn beschikbaar op de Audi A1 Sportback, Audi A3 Sportback, Audi A3 Berline, Audi Q2, Audi Q3 en Audi Q3 Sportback. Wacht niet te lang en haast u naar uw Audi verdeler.

Ontdek de Sport Editions
Een korting op een EDI laadstation of een Audi Electric Bonus?

Een korting op een EDI laadstation⁴ of een Audi Electric Bonus³?

U kiest voor een 100% elektrische of plug-in hybride Audi? Uitstekende keuze! Om u te belonen, schenkt Audi u een extra voordeel: € 1.300 korting (excl. BTW) op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI⁴. U kunt ook kiezen voor een Audi Electric Bonus³: € 750 korting (incl. BTW) op een 100% elektrisch model, of € 500 korting (incl. BTW) op een hybride TFSI e model.

Ontdek uw voordeel
Een nog exclusievere Audi

Een nog exclusievere Audi

Een unieke kleur voor uw Audi, een verfijnd houten dashboard, een luxueuze lederen afwerking... U kunt uw Audi volledig personaliseren met de voordelen die Audi tijdelijk aanbiedt op Audi exclusive pakketten & buitenkleuren.

Contacteer uw Audi verdeler
Een interessante overnamebonus***

Een interessante overnamebonus⁵

Lever uw huidige wagen in en ontvang bovenop uw Salonvoordeel een overnamebonus⁵. De toekenning van de overnamebonus is aan strikte voorwaarden gebonden. Neem voor meer informatie over de voorwaarden contact op met uw Audi verdeler.

Wat is de waarde van uw wagen?
Een aantrekkelijke financieringsoplossing voor uw Audi.

Een aantrekkelijke financieringsoplossing voor uw Audi.

Bij Audi vindt u altijd de formule die perfect bij u past. Laat u verleiden door de aantrekkelijke voorwaarden van onze financiële oplossingen voor zowel professionals als particulieren.

 • Er is reeds een Audi A1 Sportback 25 TFSI 95pk 5v Business Pack voor € 315 BTW/maand⁶ op Private Lease.
 • Er is reeds een Audi A3 Sportback 30 TFSI 110pk 6v Business Pack voor €389 BTW/maand⁶ in Private Lease.
 • Er is reeds een Audi Q2 30 TFSI 110pk 6v Business Pack voor €365 BTW/maand⁶ in Private Lease.

De Audi Sport Editions in de kijker

 • AA1_SB_191002_1-L.jpg
  Audi A1 Sportback Sport Edition

  Tot € 9.890 klantenvoordeel²

  Dankzij zijn compacte formaat is de Audi A1 Sportback de ideale wagen voor plezier in de stad. In de Sport Edition krijgt hij daar nog heel wat 'urban attitude' bovenop. Zo is deze standaard voorzien van het Pack Business Plus en het S line exterieur. Of wat dacht u van allerlei moois zoals 17" lichtmetalen velgen, ledkoplampen, dak in contrasterende kleur, Audi virtual cockpit ...

  Geniet nu van deze straffe Salonaanbieding
 • A3_ed1_2020_0991.jpg
  Audi A3 Sportback Sport Edition

  Tot € 12.200 klantenvoordeel²

  Met zijn vooruitstrevende design en innovatieve technologieën is de Audi A3 Sportback Sport Edition uw ideale reispartner in een snel evoluerende wereld. Zijn topuitrusting zorgt daar mee voor, met het Pack Platinum en S line exterieur. Rij dus vol vertrouwen met o.a. Audi virtual cockpit plus, sportzetels, interieur leder/kunstleder, 18" lichtmetalen velgen ...

  Geniet nu van deze straffe Salonaanbieding
 • A3_2020_1018.jpg
  Audi A3 Berline Sport Edition

  Tot € 12.200 klantenvoordeel²

  Alles aan de Audi A3 Berline ademt een krachtige persoonlijkheid: een sportief exterieurdesign, een hoogwaardig interieur, innovatieve technologieën. De Sport Edition voegt daar nog heel wat krachtige accenten aan toe met het Pack Platinum en S line exterieur: Audi virtual cockpit plus, zwarte dakhemel, sportzetels, interieur leder/kunstleder, 18" lichtmetalen velgen ...

  Geniet nu van deze straffe Salonaanbieding
 • 1920x1080-Q2_2020_2076_1.jpg
  Audi Q2 Sport Edition

  Tot € 11.480 klantenvoordeel²

  Niet alleen zijn opvallende design straalt sportiviteit en kracht uit. De Audi Q2 Sport Edition biedt u daarbovenop nog heel wat extra's dankzij het Pack Business Plus en de S line exterieurelementen. Zo is hij standaard uitgerust met o.a. Navigation package met MMI Navigation Plus, 18" lichtmetalen velgen, LED achterlichten ...

  Geniet nu van deze straffe Salonaanbieding
 • 1920x1080-QQ3_181003_2.jpg
  Audi Q3 Sport Edition

  Tot € 12.210 klantenvoordeel²

  Zelfverzekerd, polyvalent, ruim: de Audi Q3 Sport Edition is het allemaal. Maar hij is nog veel meer, dankzij z'n rijkelijke standaarduitrusting met S line exterior en Pack Platinum. Het avontuur wacht in alle comfort en stijl dankzij o.a. Audi virtual cockpit Plus, verwarmbare zetels voorin, MMI Navigation Plus met MMI Touch, 19" lichtmetalen velgen ...

  Geniet nu van deze straffe Salonaanbieding
 • 1920x1080-AQ3_191005_V2_2.jpg
  Audi Q3 Sportback Sport Edition

  Tot € 12.210 klantenvoordeel²

  Als geen ander combineert de Audi Q3 Sportback de elegantie van een coupé met de kracht en functionaliteit van een SUV. In de Sport Edition - uitgerust met S line exterior en Pack Platinum - combineert hij dat alles met heel wat extra troeven: Audi virtual cockpit Plus, verwarmbare zetels voorin, MMI Navigation Plus met MMI Touch, 19" lichtmetalen velgen ...

  Geniet nu van deze straffe Salonaanbieding

Interessante links

 • Financial_service_2020.jpg
  Audi Financial Services
  Voor particulieren

  Private Lease, klassieke financiering of verzekering? Bekijk alle financiële diensten voor particulieren.

  Ontdek onze services
 • DIE00057_BMSLP_1920x1080_financialprofessionals_1920x1080.jpg
  Audi Financial Services
  Voor professionals

  Leasing, renting, of verhuur op lange termijn. Kies voor de financieringsformule die het best past bij uw bedrijf.

  Ontdek onze services
1
Algemene voorwaarden Saloncondities 2023: Geldig voor privé-klanten & ‘Business Customer’ klanten voor een nieuw klantencontract voor de periode van 2 december 2022 tot en met 30 januari 2023 (inbegrepen) voor uiterste leverdatum op 31/12/2023 (Audi Q5: 28/02/2024). Indien uw bestelling is getroffen door een restrictie in de productie of een latere levertermijn dan deze uiterste leverdatum, zal u toch van de commerciële voorwaarden kunnen genieten.
2
- Audi Sport Editions gelden voor alle motoren van de geselecteerde modellen, met uitzondering van de TFSI e versies (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e).
- De voorwaarden van de Salonactie zijn al in de prijs van de Audi Sport Editions inbegrepen. Dit betekent dat de Salonvoucher niet van toepassing is op deze Sport Editions (niet cumuleerbaar). De overnamebonus is echter wel beschikbaar op deze Sport Editions (indien van toepassing).
- De Sport Editions zijn standaard zeer goed uitgerust, maar de klant kan desgewenst extra opties toevoegen. Het is echter niet mogelijk om de extra uitrusting van de Sport Editions te verwijderen. In dat geval moet de klant kiezen voor een normale S line versie.
- Deze Sport Editions zijn beperkte edities en gelden zolang de voorraad strekt.
3
- Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 2/12/2022 en 30/1/2023 (incl). Cumuleerbaar met alle andere lopende commerciële acties. De klant heeft de keuze tussen het EDI laadstation OF een Audi Electric Bonus (aanbod niet cumuleerbaar) van toepassing op alle TFSI e varianten en 100% elektrische modellen van het Audi gamma.
4
Het intelligent geconnecteerd laadstation van EDI en de certificatie van de elektrische installatie (door een erkende nafhankelijke instantie) vertegenwoordigen een waarde van € 1.300 excl. btw (exclusief installatie) onder de vorm van een waardebon die uitsluitend kan worden gebruikt op de factuur van Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De waardebon zal door EDI van de installatie- of charging pack offerte worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig.
- Als alternatief kan de klant ook kiezen voor een EDI Connected Cable ter waarde van € 1.299 excl. btw. In dat geval zal het verschil met de waarde van de voucher echter niet worden terugbetaald.
- Het aanbod voor een intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 ex BTW), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D'Ieteren NV (EDI).
- Het aanbod voor een geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 ex BTW) of een Connected Cable, is uitsluitend geldig bij de aankoop van een plug-in hybride of 100% elektrische Audi. De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is.
- Slechts één laadstation/één certificatie of Connected Cable per bestelling van een plug-in hybride of 100% elektrische Audi is toegestaan, met een maximum van 5 gratis laadstations/gratis certificaties of Connected Cable per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant; het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van € 1.300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet-geconnecteerd laadstation.
- Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de "eindverbruiker" (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. - Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld.
- Geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon.
- Korting in lijn met de EDI tarieven vastgesteld op 02/12/2022.
- EDI tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.
5
De overnamebonus geldt voor alle modellen met uitzondering van de Audi RS 3 Sportback, RS 3 Berline, RS Q3, RS Q3 Sportback en RS Q8.
Voorwaarden:
- Minimum waarde: de overgenomen wagen dient een minimumwaarde te hebben. Neem contact op met uw Audi verdeler voor extra info.
- De overgenomen wagen moet gedurende 6 maanden ingeschreven zijn geweest.
- De overgenomen wagen moet ingeschreven zijn op naam van de klant die de nieuwe wagen koopt.
- De wagen moet effectief door de Audi verdeler overgenomen worden.
6
- Aanbod exclusief voor particulieren, geldig van 02 december 2022 tot en met 30 januari 2023.
- 36 maanden contract - 10.000 km/jaar - 15% aanbetaling: E/R & verzekering, belastingen.
- Geldig op nieuwe bestellingen en stockwagens alleen voor privégebruik.