EDI: de makkelijke laadoplossing
edi
Audi België Elektrisch volgens Audi
EDI: de makkelijke laadoplossing

EDI: de makkelijke laadoplossing

Opladen is een belangrijk element van uw elektrische transitie. Met de juiste partner bent u binnenkort met een gerust hart onderweg. Het door EDI ontwikkelde ecosysteem is geschikt voor alle elektrische en plug-in hybride Audi modellen, en biedt alles wat u nodig hebt om makkelijk en efficiënt op te laden. Thuis, op kantoor, in België en zelfs in het buitenland.

State-of-the-art laadstations

State-of-the-art laadstations

Om het opladen makkelijk te maken voor u, biedt EDI verschillende types laadstations die passen bij de behoeften van elke bestuurder. Niet geconnecteerd, geconnecteerd, dubbel geconnecteerd, met of zonder kabel: al deze laadstations zijn ontworpen om te werken in optimale omstandigheden, zowel op het vlak van kwaliteit als veiligheid. Uiteraard zijn ze compatibel met alle Audi modellen.

Ontdek de mogelijkheden
Een totaaloplossing, van A tot Z

Een complete oplossing van A tot Z

Vertrouw op EDI om u optimaal te begeleiden in de keuze die perfect bij uw situatie past. Een complete oplossing waarbij u van bij het begin uitstekend bijgestaan wordt, van de gratis diagnose over uw elektrische aansluiting tot de certificering van uw installatie. U wil een offerte op maat? Beantwoord enkele vragen en u ontvangt binnen enkele minuten een vrijblijvende offerte. Indien nodig komt een technicus bij u ter plaatse om uw aansluiting te controleren.

Vraag nu een offerte
Toegang tot het grootste netwerk in Europa

Toegang tot het grootste laadnetwerk van Europa

EDI, dat is meer dan laadoplossingen thuis of op de werkplaats. Dankzij de EDI-kaart hebt u ook toegang tot meer dan 260.000 laadpunten in een twintigtal Europese landen. Ander voordeel: deze kaart is gratis. Het enige wat u betaalt, zijn de laadsessies. De prijzen om te laden worden bepaald door de beheerder van het point of charge (CPO), met daarbovenop een kleine administratieve kost van EDI voor de service. Er zijn geen abonnementskosten.

Vraag uw gratis laadpas
Eén enkele app, talloze mogelijkheden

Eén enkele app, talloze mogelijkheden

Snel een laadstation vinden? Gebruik de EDI-app op uw smartphone. Dankzij de zoekfunctie met kaart vindt u makkelijk de exacte locatie van het dichtstbijzijnde laadstation en weet u zelfs of dit beschikbaar is of niet. Daarnaast kunt u, om onaangename verrassingen qua kosten te voorkomen, met de app ook een praktisch overzicht houden van uw sessies en laadkosten.

Download de EDI-app