EDI: de makkelijke laadoplossing
edi
Audi België Elektrisch volgens Audi
EDI: de makkelijke laadoplossing

EDI: de makkelijke laadoplossing

Opladen is een belangrijk element van uw elektrische transitie. Met de juiste partner bent u binnenkort met een gerust hart onderweg. Het door EDI ontwikkelde ecosysteem is geschikt voor alle elektrische en plug-in hybride Audi modellen, en biedt alles wat u nodig hebt om makkelijk en efficiënt op te laden. Thuis, op kantoor, in België en zelfs in het buitenland.

Actie EDI laadstation

Actie EDI laadstation

Droomt u van een nieuwe 100% elektrische Audi? Dan moet u beslist onze EDI laadstation actie ontdekken. Vraag tussen 21 juni 2022 en 29 augustus 2022 een offerte voor het 100% elektrische model van uw keuze aan uw Audi verdeler, en geniet bij de bestelling van een extra voordeel. Audi en EDI schenken u een korting van 1.300 euro excl. btw op het laadstation van uw keuze, geïnstalleerd door EDI¹.

State-of-the-art laadstations

State-of-the-art laadstations

Om het opladen makkelijk te maken voor u, biedt EDI verschillende types laadstations die passen bij de behoeften van elke bestuurder. Niet geconnecteerd, geconnecteerd, dubbel geconnecteerd, met of zonder kabel: al deze laadstations zijn ontworpen om te werken in optimale omstandigheden, zowel op het vlak van kwaliteit als veiligheid. Uiteraard zijn ze compatibel met alle Audi modellen.

Ontdek de mogelijkheden
Een totaaloplossing, van A tot Z

Een totaaloplossing, van A tot Z

Om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt voor uw situatie, kunt u rekenen op EDI. Een totaaloplossing waarmee u vanaf het begin goed zit: van de gratis analyse van uw elektrische aansluiting tot de certificering van uw installatie. Wenst u een offerte op maat? Een monteur komt bij u langs om uw elektrische aansluiting te controleren.

Vraag een offerte
Toegang tot het grootste netwerk in Europa

Toegang tot het grootste netwerk in Europa

EDI is veel meer dan laadoplossingen voor thuis of op de werkvloer. Dankzij de EDI-laadpas hebt u bovendien toegang tot meer dan 245.000 laadpalen in een twintigtal Europese landen. Nog een voordeel: deze pas is gratis en er zijn geen abonnementskosten voor het gebruik. Alleen de uitgevoerde transacties worden aan u gefactureerd.

Vraag uw gratis laadpas
Eén enkele app, talloze mogelijkheden

Eén enkele app, talloze mogelijkheden

Snel een laadstation vinden? Gebruik de EDI-app op uw smartphone. Dankzij de zoekfunctie met kaart vindt u makkelijk de exacte locatie van het dichtstbijzijnde laadstation en weet u zelfs of dit beschikbaar is of niet. Daarnaast kunt u, om onaangename verrassingen qua kosten te voorkomen, met de app ook een praktisch overzicht houden van uw sessies en laadkosten.

Download de EDI-app
1
Aanbod voor particulieren en niet-geconventioneerde professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België, onder de voorwaarde dat de offerte wordt aangemaakt tussen 29 april 2022 en 20 juni 2022. De waardebon van € 1.300 excl. btw zal enkel afgetrokken worden van de installatiefactuur afgeleverd door Electric by D'Ieteren nv. (EDI). Alleen geldig voor installaties in België, op vertoon van de bestelbon van de auto, tot maximaal 12 maanden na de bestelling van het voertuig. Slechts één waardebon per bestelling van een 100% elektrische Audi, met een maximum van 5 waardebonnen per particuliere of niet-geconventioneerde professionele klant. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden. D'Ieteren Automotive zal de relevante gegevens delen met zijn filiaal ""Electric by D'Ieteren"" (EDI). Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler.