Maak uw Audi zomerklaar: uw verdeler zorgt ervoor
Maak uw Audi lenteklaar

Maak uw Audi zomerklaar: uw verdeler zorgt ervoor

Beleef vooruitgang in elk detail

Maak uw Audi zomerklaar

U hebt er lang naar uitgekeken, maar eindelijk kunt u weer genieten van de zomer. Haal er alles uit met uw Audi. Laat dus zo snel mogelijk uw zomerbanden plaatsen, en denk aan een onderhoud van uw airco om de luchtkwaliteit binnenin optimaal te houden.

En wat dacht u van een handige fietsendrager of dakkoffer om meer ruimte voor uw plannen te creëren? Vertrouw hiervoor op de topkwaliteit van Originele Audi Accessoires®. Uw Audi verdeler vertelt u alles hierover.

Holiday check-up

Vertrek met een gerust hart

Vertrek met een gerust hart

Tijdens deze holiday check-up controleren we meer dan 20 specifieke punten van uw voertuig voor slechts € 39¹. Van de controle op slijtage van schijven, remblokken, ruitenwissers tot het bandenprofiel en de bandenspanning. Om nog maar te zwijgen van de controle van vloeistoffen (remmen, koeling, ruitensproeier, olie), de controle van de verschillende lichten en richtingaanwijzers en de grondige check van uw batterij. Een complete tour van uw Audi vóór een welverdiende vakantie.

Maak een afspraak
Win een onderhoud!

Win een onderhoud!

Volg de Zen-Mobiliteit en waag je kans! Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een onderhoud²! Adem in. Adem uit. Doe mee!

Waag je kans

Geniet van de zomer en van uw Audi

 • serviceimage_as_2021_3544 (2).jpg
  Airco Cleaning & Onderhoud: maak komaf met pollen en geurtjes

  Tijdens de zomer hangen er heel wat pollen in de lucht. Uw airco op tijd laten reinigen is dus geen overbodige luxe. Voor wagens ouder dan 4 jaar is een tweejaarlijks onderhoud zelfs aanbevolen. Bij Audi kunt u kiezen tussen een eenvoudige reiniging (Airco Cleaning) of een volledige onderhoudsbeurt (Airco Onderhoud).

  Ontdek de verschillende formules
 • Zomerklaar_Block3_Accessoires.jpg
  Audi Accessoires: grijp uw moment

  Geen dakkoffer, maar een koffer vol zomers plezier aan het strand. Geen fietsendrager, maar een middel om straks uw persoonlijk record te verbreken .... Grijp uw moment met de Originele Audi Accessoires®. Ontdek het aanbod in de Audi shop en bij uw Audi verdeler.

  Ontdek het aanbod
 • q3_as_2021_3492.jpg
  Audi Assistance : een garantie op een zorgeloze vakantie.

  Onze Audi Mobiliteitsgarantie biedt u een volledig pakket aan bijstand in heel Europa. Beschikbaar 7 dagen per week, 24 uur per dag.

  Ontdek onze mobiliteitsgarantie
¹ Holiday check-up: Vloeistofnivellering en / of vervanging van onderdelen niet inbegrepen.
² Actie onder voorwaarden.