Maak uw Audi winterklaar: uw verdeler zorgt ervoor
Maak uw Audi lenteklaar: uw verdeler zorgt ervoor

Maak uw Audi winterklaar

Maak uw Audi winterklaar

De temperaturen dalen, de dagen worden korter, de weg is soms glad ... en toch kunt u blijven genieten van rijplezier met uw Audi. Met een winter check-up en winterbanden bent u helemaal gerust. Bovendien vindt u bij Audi talloze winteraccessoires op maat van uw wagen.

Geniet van de winter en van uw Audi

 • 1920x1080_pneus.jpg
  Wissel naar winterbanden

  Maak nu uw afspraak voor Audi winterbanden. Ze zorgen voor een betere grip en kortere remafstand bij koude temperaturen, ook op wegen bedekt met ijs of sneeuw.

  Maak een afspraak
 • 1920x1080_batterie.jpg
  Laat uw batterij checken

  Vol energie de winter door? Vertrouw op Audi Battery Service: hierbij checkt Audi de staat van uw batterij, zodat u gerust bent dat uw wagen probleemloos start bij vrieskou.

  Maak een afspraak
 • 1920x1080_wecare.jpg
  weCare: bijstand en onderhoud

  Rij altijd in een goed onderhouden wagen en krijg technische bijstand in heel Europa dankzij weCare. En dat voor een vaste som per maand.

  Ontdek onze formules
 • serviceimage_as_2021_3544 (2).jpg
  Airco Cleaning & Onderhoud

  Uw airco op tijd laten reinigen is geen overbodige luxe. Voor wagens ouder dan 4 jaar is een tweejaarlijks onderhoud zelfs aanbevolen. Bij Audi kunt u kiezen tussen een eenvoudige reiniging (Airco Cleaning) of een volledige onderhoudsbeurt (Airco Onderhoud).

  Ontdek de verschillende formules
 • 1920x1080_q4_as_2022_4010.jpg
  Audi Accessoires: grijp uw moment

  Geen dakkoffer, maar een koffer om mee naar uw skibestemming te vertrekken. Geen fietsendrager, maar een middel om straks uw persoonlijk record te verbreken .... Grijp uw moment met de Originele Audi Accessoires®. Ontdek het aanbod in de Audi shop en bij uw Audi verdeler.

  Ontdek het aanbod
 • 1920x1080_q4_as_2022_4018.jpg
  Audi Assistance : een garantie op een zorgeloze vakantie.

  Onze Audi Mobiliteitsgarantie biedt u een volledig pakket aan bijstand in heel Europa. Beschikbaar 7 dagen per week, 24 uur per dag.

  Ontdek onze mobiliteitsgarantie