Een Audi A1 allstreet kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 142–130 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 6,2–5,7 l/100 km

Vooraanzicht van de A1 allstreet

Expressieve trendsetter

De Audi A1 allstreet is een crossoverwagen met tal van voordelen.

Stoere look

Het karakteristieke design geeft de wagen zijn herkenbare uitstraling en zijn flexibele uitrustingsvarianten prikkelen de verbeelding.

Zijaanzicht Audi A1 allstreet

Opmerkelijke kenmerken: Korte overhangen aan de voor- en achterzijde, brede vleugels en de optionele 18” velgen⁵ verlenen de wagen – hier in progressiefrood metaalkleur⁵– een krachtig en sportief karakter, terwijl de bodembeschermplaat in staallakafwerking een glimp van zijn offroadcapaciteiten prijsgeeft.

Veel comfort, uitstekende dagelijkse bruikbaarheid

In vergelijking met het basismodel onderscheidt de Audi A1 allstreet zich door een hogere binnenruimte, meer bodemspeling en een verhoogde zitpositie voor chauffeur én passagiers. Ondanks zijn compacte afmetingen heeft de Audi A1 allstreet een relatief grote bagageruimte van 335 liter. Het volledige laadvermogen met neergeklapte rugleuning van de achterbank bedraagt maar liefst 1.090 liter. Extra opbergruimte nodig? Ontdek onze praktische optionele uitrustingen zoals een ski- en bagagebox bij de Originele Audi Accessories®⁴.

Zijaanzicht van de A1 allstreet

Een design waarin u zich goed voelt - het interieur

Dankzij de flexibele structuur van de uitrustingslijn kunt u verschillende interieurpakketten vrij combineren met het exterieurpakket.

Apple Music in de MMI Display

Ingebouwde Apple Music⁶: Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁶. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het MMI van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek en ontdek meer nummers die bij u passen.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A1 Sportback.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁷ onder Thema's⁵,⁸ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁵ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Licht thema Audi cockpitLicht thema Audi cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Betoverende rijervaring

Het Dynamic pack⁵ omvat rode remzadels, het Audi drive select rijdynamieksysteem, een geluidsactuator en ophanging met aanpasbare dempers. Hierbij bieden we u keuze uit TFSI-motoren met een vermogen van 70 kW tot 110 kW (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 6,5–5,6 l/100 km; Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 147–128 g/km).

A1 allstreet van de voorkant
A1 Sportback

Audi A1 Sportback

Gemiddeld brandstofverbruik*: 6,5–5,4 l/100 kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 149–123 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 6,7–5,3 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 153–120 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Van Audi Sport GmbH.
³Gepolijste of gedeeltelijk gepolijste aluminium velgen zijn niet bestand tegen winterse omstandigheden. Het oppervlak van de velg heeft om productieredenen onvoldoende corrosiebescherming en kan onomkeerbaar aangetast worden door strooizout of equivalente producten.
⁴Audi Originele Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
⁵De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁶Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁷Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.