Een Audi A1 allstreet kopen? | Audi België
Gecombineerd brandstofverbruik¹: 5,2–4,9 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 119–112 g/km. In een bereik uitgedrukte brandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.
Vooraanzicht van de Audi A1 allstreet

Expressieve trendsetter

De Audi A1 allstreet is een cross-over met tal van voordelen.

Snelle configurator

Combineer verschillende koetswerkkleuren en velgen en ontdek de Audi A1 allstreet in de interactieve 3D-weergave.

A1 allstreet

Gemiddeld brandstofverbruik* WLTP: 5,8 l/100 km (NEDC: 5,1 l/100 km) | Gemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 133 g/km (NEDC: 117 g/km)

Buitenkleuren

Velgen

Mythoszwart metaalkleur
Mythoszwart metaalkleur/Manhattangrijs Metaalkleur
Pijlgrijs pareleffectkleur
Pijlgrijs pareleffect/Manhattangrijs Metaalkleur
Navarrablauw metaalkleur
Manhattangrijs metaalkleur/Manhattangrijs Metaalkleur
Gletsjerwit metaalkleur
Gletsjerwit metaalkleur/Manhattangrijs Metaalkleur
Cortinawit
Cortinawit/Manhattangrijs Metaalkleur
Manhattangrijs metaalkleur/Manhattangrijs Metaalkleur
Dauwzilver metaalkleur
Misanorood pareleffect/Manhattangrijs Metaalkleur
Misanorood pareleffect
Pythongeel metaalkleur/Manhattangrijs Metaalkleur
Pythongeel metaalkleur
Chronosgrijs metaalkleur/Manhattangrijs Metaalkleur
Chronosgrijs metaalkleur
Jantes Audi Sport, style étoile à 10 branches, Noir Anthracite, tournées brillantes, 7,0J x 17, pneus 205/55 R17
Jantes Audi Sport, style turbine à 5 bras, Gris Platine, tour. brillantes, 7,5J x 18, pneus 215/45 R18
Jantes Audi Sport, style "Jet" à 5 bras, Noir Mat, tournées brillantes, 7,5J x 18, pneus 215/45 R18
Lichtmetalen velgen 6,5x16 "10 spaken design", banden 205/60 R16
Lichtmetalen velgen 7x17 "5 Y spaak design" contrastered grijs,ged. gepolijst,banden 205/55 R17
Lichtmetalen velgen 7,5x18 "5 arm design" contrasterend grijs, ged. gepolijst, banden 215/45 R18
Lichtmetalen velgen 7x17 "5 Y spaak design", banden 205/55 R17

Pijlgrijs pareleffect/Manhattangrijs Metaalkleur


A1 allstreet

Gemiddeld brandstofverbruik* WLTP: 5,8 l/100 km (NEDC: 5,1 l/100 km) | Gemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 133 g/km (NEDC: 117 g/km)

29.580,02 EUR*

Prijsdetails in de volgende stap.

Doorgaan met configuratie

Stoere look

Zijn kenmerkende design creëert een onmiskenbare uitstraling, zijn flexibele uitrustingsvarianten prikkelen de verbeelding.

Veel comfort, uitstekende dagelijkse bruikbaarheid

In vergelijking met het basismodel onderscheidt de Audi A1 allstreet zich door een grotere hoogte, een grotere bodemspeling en een hogere zitpositie voor de inzittenden. Ondanks zijn compacte afmetingen heeft de Audi A1 allstreet een relatief grote bagageruimte van 335 l. Het volledige laadvermogen bedraagt maar liefst 1090 l met de rugleuning van de achterbank neergeklapt. Voor extra opbergruimte bieden we praktische optionele uitrustingen zoals een ski- en bagagebox bij de Originele Audi Accessories⁴.

Audi A1 allstreet met ski- en bagagebox, Originele Audi Accessories

Een design om u goed te voelen - het interieur

Dankzij de nieuwe, flexibele structuur van de uitrustingslijnen kunt u verschillende interieurpakketten vrij combineren met het exterieurpakket.

Stream met de ingebouwde Apple Music-app⁵

Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁵. Stream meer dan 90 miljoen nummers zonder reclame, rechtstreeks vanaf het ingebouwde display van uw wagen. Vind uw favoriete muziek en ontdek meer nummers waar u dol op bent. Luister naar drie wereldwijde live radiostations die worden gehost door artiesten en waarop u hedendaagse hits, klassiekers en country kunt beluisteren. Krijg toegang tot uw bibliotheek en zoek makkelijk artiesten, nummers, albums en afspeellijsten.

MMI-scherm met Apple Music

Opmerking: op de afbeelding ziet u de Audi A1 Sportback.

Fascinerende rijervaring

Het optionele Dynamic pack omvat rode remzadels, het Audi drive select rijdynamieksysteem, een geluidsactuator en ophanging met aanpasbare dempers. Hierbij bieden we u keuze uit TFSI-motoren met een vermogen van 70 kW tot 110 kW (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 5,2–4,9 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 119–112 g/km).

Vooraanzicht Audi A1 allstreet
A1 Sportback

Audi A1 Sportback

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 5,6-4,6 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 128-106 g/km. In een bereik uitgedrukte brandstofverbruiks- en CO₂-uitstootwaarden hangen af van de gebruikte band/velg-combinaties.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Van Audi Sport GmbH.
3
Gepolijste of gedeeltelijk gepolijste aluminium velgen zijn niet bestand tegen winterse omstandigheden. Het oppervlak van de velg heeft om productieredenen onvoldoende corrosiebescherming en kan worden aangetast door strooizout of equivalente producten.
4
Audi Originele Accessoires zijn tegen een toeslag verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij het berekenen van het brandstofverbruik en de uitstoot van de wagen. Daarom kunnen accessoires alleen na de eerste inschrijving worden gemonteerd.
5
Neem voor beschikbaarheid in uw land contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle aanverwante logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van de optionele uitrusting Audi connect Navigatie & Infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music varieert per land. Hiervoor hebt u een data-abonnement en een account bij Apple Music nodig. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Audi verdeler.