Een Audi A1 Sportback kopen? | Audi België
Der Audi A1 Sportback in dynamischer Fahrt

Audi A1 Sportback

Dynamisch, emotioneel, genereus.
De Audi A1 Sportback.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 6,8–5,3 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 155–120 g/km

De A1 Sportback – de tweede generatie van ons succesvolle compacte mode – pakt uit met een onweerstaanbaar sportief design en flexibele uitrustingsopties.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a1-sportback-my2021-181009_2.jpg
1920x1080-audi-a1-sportback-my2021-181009_2.jpg
 • De dynamische lijnen van de Audi A1 Sportback benadrukken het sportieve karakter van deze wagen.

 • Verover de stad met de Audi A1 Sportback.

 • Afhankelijk van het basismodel van uw Audi A1 Sportback kunt u kiezen tussen 15” en 18” velgen.

 • Kies uit Misanorood pareleffect, Pythongeel metaalkleur, Turboblauw en acht andere kleuren.

 • Het Singleframe-radiatorrooster en de zijdelingse luchtinlaten domineren de voorkant.

 • De Shadow look plus² creëert opvallende accenten met Audi ringen in zwart voor en achter, alsook de modelnaam aan de achterzijde.

 • Talrijke rijhulpsystemen³ uit de hogere segmenten maken het rijden makkelijker.

 • Met de optioneel verkrijgbare Audi virtual cockpit beschikt u in één oogopslag over alle belangrijke informatie.

 • In het interieur van de Audi A1 Sportback vindt u een functioneel en hoogwaardig design.

 • Sportieve accenten zijn onder meer gekleurde stiksels in Audi Sport rood² voor de armsteunen in de portieren (optioneel), stuurwielrand, vloermatten, sportzetels, voor- en middenarmsteun (indien besteld).

 • Met zijn ultrasone sensoren helpt het optionele Park Assist systeem met parking system plus³ u om makkelijk te manoeuvreren in parkeerplaatsen langs de straat en in parkings.

De kleur van uw keuze

Kies uit Misanorood pareleffect, Pythongeel metaalkleur, Turboblauw en acht andere kleuren. Optioneel kunt u accenten toevoegen met bijvoorbeeld een dakkoepel in Manhattangrijs metaalkleur of Mythoszwart metaalkleur. De zijspoilerlippen, zijdorpels en buitenspiegelbehuizingen zijn als onderdeel van verschillende pakketten ook verkrijgbaar in contrasterende kleuren.

Zijaanzicht achter Audi A1 Sportback

Een opvallende verschijning

Het brede, laaggelegen Singleframe-radiatorrooster, geflankeerd door de zijdelingse luchtinlaten en de optionele ledkoplampen, domineert de imposante voorkant van de Audi A1 Sportback. De uitrusting varieert afhankelijk van het basismodel. Het afgebeelde S line-model is voorzien van het radiatorrooster in titaniumzwart en het frame van het radiatorrooster in mat aluminiumzilver.

De voorkant van de Audi A1 Sportback

Het summum van sportiviteit

Het pack S line competition beklemtoont het sportieve karakter van uw Audi A1 Sportback. Een karakteristieke look dankzij de exclusieve Ascariblauw metaalkleur in combinatie met de contrastkleur Mythoszwart metaalkleur op de dakkoepel, S line spoiler en dorpels. Met als eyecatchers de buitenspiegelbehuizingen, blade en S line voor- en achterbumpers in mat platinagrijs en het pack Style zwart met Audi ringen, voor en achter, en de modelnaam aan de achterkant in zwart. Audi Sport velgen², 5-dubbelarmig design, mat titaangrijs, glanzend afgewerkt voor een extra dynamische look.

Sportuitrusting S line competition Audi A1 Sportback

Zien en gezien worden

De optionele ledkoplampen van de Audi A1 Sportback verleggen grenzen, niet alleen qua design, maar vooral qua technologie. Hun daglichtachtige verlichting staat garant voor uw veiligheid. Ze bieden een laag energieverbruik en een lange levensduur. U kunt bovendien kiezen voor ledlichten met dynamische richtingaanwijzer aan de achterkant van de wagen.

Ledkoplampen op de Audi A1 Sportback

Volledige controle

De Audi A1 Sportback is standaard uitgerust met MMI-radio, inclusief een 10,25” digitaal instrumentenpaneel. Er zijn verschillende interfaces en poorten beschikbaar om uw mobiele apparaten met de wagen te verbinden. We bieden u ook tal van optionele bedienings- en infotainmenttechnologieën.

De cockpit van de Audi A1 Sportback
Meer over infotainment

Plezier aan het stuur gegarandeerd

Dankzij het brede aanbod aan motorisaties (brandstofverbruik gecombineerd¹: 5,6-4,6 l/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 128–106 g/km) heeft de Audi A1 Sportback alles in huis om zich thuis te voelen op alle mogelijke wegen. De krachtigste motor, een 1,5-liter TFSI, levert 152 kW.

Audi A1 Sportback in driekwart vooraanzicht

Sportieve rijervaring

De Audi A1 Sportback beschikt over een indrukwekkende elektromechanische stuurbekrachtiging, en ophanging met dynamische configuratie. U kunt ook kiezen voor een dynamic pack op maat van uw motortype. Nog een andere optie is het dynamische rijsysteem Audi drive select. Hiermee kunt u de voertuigkenmerken naar uw hand zetten met vier verschillende modi: Auto, Dynamic, Efficiency en Individual.

Audi A1 Sportback tijdens een dynamische rit op een vliegveld

Blindelings vertrouwen

In de Audi A1 Sportback maken intelligente rijhulpsystemen³ uw leven gemakkelijker. De optionele Lane Departure Warning³ bijvoorbeeld helpt u bij snelheden vanaf ongeveer 60 km/u binnen de rijstrook te blijven door middel van zachte stuuringrepen. Een andere optie is Audi pre sense front³, dat kritieke situaties met andere weggebruikers detecteert en u met visuele en akoestische signalen waarschuwt. Met zijn ultrasone sensoren helpt het optionele Park Assist systeem met parking system plus³ u om makkelijk te manoeuvreren in parkeerplaatsen langs de straat en in parkings.

Schema van sensoren voor de rijhulpsystemen van de Audi A1 Sportback

Voor uw comfort

Ondanks zijn compacte afmetingen is er op alle zetels in de Audi A1 Sportback voldoende been- en hoofdruimte voor u en uw passagiers. Bovendien biedt het ruimteconcept heel wat opbergmogelijkheden voor uw bagage.

Opbergruimte in de Audi A1 Sportback
Meer over comfort

Chic door de stad

4,03 meter lang, 1,74 meter breed, 1,41 meter hoog – dankzij zijn compacte design is de Audi A1 Sportback het ideale model voor het stadsverkeer.

Audi A1 Sportback voor een gele muur
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Van Audi Sport GmbH.
3
Let op: De systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
4
De navigatiegegevens voor ondersteunde landen bevinden zich op een geïntegreerd SSD-geheugen. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi-partner.
5
Bezoek www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer informatie over Audi connect.
6
De geleverde kaartversie kan gratis worden geüpdatet elke 6 maanden, tot maximaal 5 jaar nadat de productie van de geïnstalleerde infotainmentsysteemgeneratie stopt. De meest recente navigatiegegevens kunnen worden gedownload van het myAudi-platform op www.audi.com/myaudi en geïnstalleerd in het voertuig via een USB-opslagmedium. In combinatie met Audi connect kunnen de kaarten voor de eigen regio ook driemaandelijks worden gedownload en geüpdatet, rechtstreeks in het voertuig. Daarnaast is het mogelijk de nieuwe navigatiegegevens te laten installeren door een Audi partner. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan.
7
Audi Originele Accessoires zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom mogen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
8
Alle kinderzitjes voor de wagen voldoen aan alle aspecten van de veiligheidsnorm ECE-R 44/04.