Audi A1 Sportback | Audi België
Der Audi A1 Sportback in dynamischer Fahrt

Audi A1 Sportback

Waarom gaan voor gewoon.
Als het ook buitengewoon kan zijn.
De Audi A1 Sportback

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 6,8–5,3 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 155–120 g/km (NEDC: 128–106 g/km)
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De Audi A1 Sportback - de tweede generatie van ons succesvol compact model wordt gekenmerkt door een onweerstaanbaar sportief design en multifunctionele uitrustingsopties

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a1-sportback-my2021-181009_2.jpg
1920x1080-audi-a1-sportback-my2021-181009_2.jpg
  • De dynamische koetswerklijn van de Audi A1 Sportback benadrukt het sportief karakter van het model.

  • Met de Audi A1 Sportback heeft de stad geen geheimen meer voor u.

  • Afhankelijk van het basismodel van uw Audi A1 Sportback heeft u de keuze tussen 17 inch en 18 inch velgen.

  • Het brede en lage Singleframe-rooster en de impliciete zijdelingse luchtinlaten domineren het onderscheidende front.

  • Pythongeel, Misanorood, Turboblauw en acht extra kleuren zijn beschikbaar als koetswerkkleuren.

  • Verschillende rijbijstandssystemen² uit het hogere segment maken rijden gemakkelijker.

  • De optionele Audi virtual cockpit plaatst alle belangrijke informatie recht voor uw ogen.

  • Het interieur van de Audi A1 Sportback omvat een functioneel design van hoge kwaliteit.

  • Gemakkelijk parkeren met de optionele park assist met parking system plus² met zijn ultrasoonsensoren.

Uw keuze van kleur

Misanorood, Pythongeel, Turboblauw en acht extra kleuren zijn beschikbaar als koetswerkkleuren. U kunt optionele accenten toevoegen met een dakkoepel in Manhattangrijs of Mythoszwart bijvoorbeeld. De zijkant voorspoilerlippen, zijdorpels en buitenspiegelbehuizingen zijn ook beschikbaar in contrasterende kleuren in verschillende pakketten.

Zij- en achteraanzicht Audi A1 Sportback

Een opvallend uitzicht

Het wijde, laagliggende Singleframe-radiatorrooster geflankeerd door de zijdelingse luchtinlaten en de optionele ledkoplampen domineren de imponerende voorkant van de Audi A1 Sportback. Aanbouwelementen variëren afhankelijk van het basismodel. Het afgebeelde S line-model wordt gekenmerkt door het radiatorrooster in titaniumzwart en het frame van het radiatorrooster in mat aluminiumzilver.

Vooraanzicht Audi A1 Sportback
Meer info over het design van het exterieur

Zien en gezien worden

De optionele ledkoplampen van de Audi A1 Sportback verleggen grenzen, niet alleen op vlak van design, maar vooral op vlak van technologie. De daglichtachtige verlichting die ze verschaffen, verzekeren uw veiligheid. Ze verbruiken weinig energie en bieden een lange levensduur. U kunt bovendien kiezen voor de ledlichten met dynamische richtingaanwijzer aan de achterkant van het voertuig.

LED koplampen Audi A1 Sportback

Volledige controle

De Audi A1 Sportback is standaard uitgerust met MMI-radio inclusief een 10,25" digitaal combi-instrument. U kunt verschillende interfaces en poorten gebruiken om uw mobiele apparaten met het voertuig te verbinden. We bieden u ook verschillende optionele bedienings- en infotainmenttechnologieën.

Cockpit Audi A1 Sportback
Meer over infotainment

Plezier achter het stuur gegarandeerd

Dankzij de uitgebreide reeks beschikbare motoren is de Audi A1 Sportback goed uitgerust om elke reis aan te kunnen. De sterkste motor, een krachtige 1.5 liter TFSI, genereert 110 kW en versnelt van 0 tot 100 km/u in 7,7 seconden (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 6,8–5,3 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 155–120 g/km (NEDC: 128–106 g/km)).

Achteraanzicht Audi A1 Sportback

Een sportieve rijsensatie

De Audi A1 Sportback laat een indruk na met zijn elektromechanische stuurbekrachtiging en sportief afgestelde ophanging voor dynamische prestaties. U kunt ook kiezen voor de dynamische pakketten die individueel ontworpen zijn voor elke motorvariant. Het Audi drive select rijdynamieksysteem is nog een optie. Vier verschillende modi - auto, comfort, dynamisch en individueel - laten het u toe de specifieke eigenschappen van het voertuig aan te passen.

Audi A1 Sportback dynamisch zicht

Uitnodigend vertrouwen

Slimme rijbijstandsystemen² maken het rijden in de Audi A1 Sportback gemakkelijker. Drie voorbeelden: De optionele rijstrookverlatingswaarschuwing² helpt u bij snelheden vanaf ongeveer 60 km/u om binnen uw baanvak te blijven met zachte stuuringrepen. Nog een optie is de Audi pre sense front⁶, die kritieke situaties met andere weggebruikers herkent en u met optische en akoestische signalen waarschuwt. De optionele park assist met parking system plus² met zijn ultrasoonsensoren laat het u toe gemakkelijk te parkeren.

Sensor animatie Audi A1 Sportback

Voor uw comfort

Ondanks de compacte afmetingen is er genoeg been- en hoofdruimte voor u en uw passagiers in alle zetels in de Audi A1 Sportback. Een ruime hoeveelheid opbergcapaciteit rond de beschikbare ruimte af.

Zetels vooraan Audi A1 Sportback
Meer informatie over de ruimte en het comfort

Chic door de stad

4,03 meter lang, 1,74 meter breed, 1,41 meter hoog - zijn compacte design maakt de Audi A1 Sportback het ideale voertuig voor het stadsverkeer.

Chic door de stad
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.
3
De navigatiegegevens voor ondersteunde landen staat in een geïntegreerd SSD-geheugen. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale Audi verdeler.
4
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
5
De bijgeleverde kaartversie kan kosteloos worden geüpdatet met intervallen van 6 maanden tot maximaal 5 jaar nadat de productie van de gemonteerde generatie van het infotainmentapparaat is gestopt. De recentste navigatiegegevens kunnen worden gedownload vanop het myAudi-platform op my.audi.com en kunnen worden geïnstalleerd in het voertuig via de USB-opslagmedia. Samen met Audi connect kunnen de kaarten voor de thuisregio ook driemaandelijks rechtstreeks in het voertuig worden gedownload en geüpdatet. Bovendien is het mogelijk om de nieuwe navigatiegegevens te laten installeren door een Audi verdeler, mogelijk tegen een extra kost.
6
Neem contact op met uw Audi verdeler om te weten wanneer en in welke landen dit kenmerk beschikbaar is. De volgende minimumvereisten zijn van toepassing: voor Apple-apparaten met tenminste iOS 7.1 (iPhone 5 en hoger). Audi heeft geen invloed over de applicaties die worden getoond via de Audi smartphone-interface. De respectievelijke dienstverleners zijn verantwoordelijk voor de inhoud en functies die worden weergegeven in de applicaties. Draadloze verbinding is enkel mogelijk met voorbereiding voor het navigatiesysteem of met MMI navigation plus.
7
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.
8
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.
9
Alle autokinderzitjes zijn conform alle aspecten van de veiligheidsnorm ECE-R 44/04.