Audi A1 Sportback > Audi België

Audi A1 Sportback

Maak van elke ontmoeting iets bijzonders Audi A1 Sportback

Audi A1 Sportback weerspiegelt een moderne levenswijze. Hij gaat uit van zijn eigen kracht, inclusief alle persoonlijke kenmerken die daarbij horen. Verder presteert hij goed en blijft hij op plezierige wijze verrassen. Andere voordelen van de vernieuwde Audi A1 zijn de zuinige motoren en de moderne technologie op het gebied van connectiviteit en navigatie. Kortom, deze compacte uitblinker vraagt om een nadere kennismaking. Grootsheid heeft immers meerdere kanten.

Zomeractie 2018

Geldig tot en met 30/07/‌2018

* Aanbevolen catalogusprijs, incl. de prijzen van de individuele opties en de waarde van bijkomende uitrusting. Afgebeeld model voorzien van opties tegen meerprijs.
**Totaal klantenvoordeel bij aankoop van een nieuwe Audi A1 Sportback uitgerust met Pack Business bestaat uit de voordelen op de packs (€ 1.364 voordeel Pack Business) en de voordelen Voucher Zomeractie 2018 (€ 500). Het voordeel op de packs is gelijk aan het verschil tussen de som van de aanbevolen catalogusprijs van de opties waaruit het pack is samengesteld en de nettoprijs van de packs.

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • 563x317_AA1_SB_141005.jpg
  Zomeractie 2018

  € 500 geldig op packs en opties bij bestelling van een Audi A1 met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 500 incl. BTW.

  Geldig tot en met 30/07/‌2018 bij uw Audi verdeler.

  Downloaden

Galerij - Audi A1 Sportback

Bekijk de foto's

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi A1 Sportback

 • Groot in elk detail

  Audi A1 Sportback
 • Een persoonlijke stempel De vele mogelijkheden
  480x270_AA1_SB_141011.jpg

  Meer ruimte om vrienden en familie veilig en ontspannen mee te nemen. Dan ziet iedereen dat de Audi A1 Sportback volledig aan de eigen wensen en smaak is aan te passen. Er zijn diverse uitvoeringen om mee te beginnen, die vervolgens met behulp van de kleuren voor buiten- en binnenkant en interessante extra's op maat zijn samen te stellen. De een gaat voor sportiviteit, de ander legt wellicht meer de nadruk op designaspecten. Druk een eigen stempel op deze Audi en geef hem daardoor een uniek karakter.

 • Altijd op de hoogte De slimme technologieën in de Audi A1 Sportback
  480x270_AA1_SB_141012.jpg

  De Audi A1 Sportback zit boordevol doordachte technologieën die autorijden makkelijker en leuker maken. Zo verschijnen de 3D-kaarten van de optionele 'MMI® navigatie plus' op een 6,5-inch groot kleurendisplay. Ook de oren komen niets te kort, want de veertien luidsprekers van het optionele BOSE Surround Sound-systeem produceren een indrukwekkend geluid.

 • Een knappe presentatie Het design van de Audi A1 Sportback
  480x270_AA1_SB_141002.jpg

  De horizontale lijnen van de Audi A1 Sportback benadrukken zijn breedte, waardoor hij nog meer indruk maakt. Bovendien verraden deze gespierde looks dat rijplezier en dynamiek in deze auto vanzelfsprekend zijn. De buitenspiegels zijn nu nog gestroomlijnder van vorm en ook de voorzijde heeft aan karakter gewonnen.

 • Goed presteren De motoren voor de Audi A1 Sportback
  480x270_AA1_D_141074.jpg

  Onderweg valt er veel te beleven. Dat komt mede doordat de actuele generatie TDI- en TFSI-motoren bijdraagt aan sportief en zuinig autorijden. Een start-stopsysteem en terugwinning van remenergie zijn standaard. De 7-traps S tronic® versnellingsbak met dubbele koppeling schakelt razendsnel. Goede prestaties en een uitstekende wagenbeheersing.

 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi connect

  Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

  Meer weten
 • 480x270__0024_AA1_D_141012.jpg
  Audi Genuine Accessories

  Hoogwaardige materialen, perfecte pasvormen en geavanceerde productieprocessen vormen een topproriteit. Dat geldt uiteraard ook voor Audi Genuine Accessories.

  Ontdek
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.