Audi A1 Sportback | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 149–120 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 6,5–5,3 l/100km

Vooraanzicht Audi A1 Sportback

Dynamisch, emotioneel, genereus.

De A1 Sportback – de tweede generatie van ons succesvolle compacte mode – pakt uit met een onweerstaanbaar sportief design en flexibele uitrustingsopties.

Audi thema's voor interieurverlichting

U kunt kiezen uit Arrowgrijs, pareleffect⁹, Glacierwit, metaalkleur⁹, Navarrablauw, metaalkleur⁹ en een groot gamma andere kleuren als koetswerkkleur. Optioneel kunt u accenten toevoegen met bijvoorbeeld een dakkoepel in Manhattangrijs metaalkleur⁹ of Mythoszwart metaalkleur⁹. De zijspoilerlippen, zijdorpels en buitenspiegelbehuizingen zijn als onderdeel van verschillende pakketten ook verkrijgbaar in contrasterende kleuren⁹.

Emotie en persoonlijkheid, met focus op de bestuurder

Met het sportiefste interieur in de compacte klasse doet de Audi A1 Sportback zijn reputatie alle eer aan. Het ontwerp van de ventilatieopeningen, het digitale instrumentenpaneel en de dashboard zijn stuk voor stuk opvallende accenten. Ze vormen een krachtig geheel met een bijzonder sportief karakter.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁷ onder Thema's⁹,¹¹ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus¹¹ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi themes interieur lightningAudi themes interieur lightning

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Plezier aan het stuur gegarandeerd

Dankzij het brede aanbod aan motorisaties heeft de Audi A1 Sportback alles in huis om zich thuis te voelen op alle mogelijke wegen. De krachtigste motor, een 2,0-liter TFSI, levert 152 kW (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 6,7–6,5 l/100 km; Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 153–147 g/km).

A1 allstreet

Audi A1 allstreet

Gemiddeld brandstofverbruik*: 6,2–5,7 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 142–130 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 6,5–5,6 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 147–128 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Van Audi Sport GmbH.
³De navigatiegegevens voor ondersteunde landen bevinden zich op een geïntegreerd SSD-geheugen. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁴Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁵De geleverde kaartversie kan gratis worden geüpdatet elke 6 maanden, tot maximaal 5 jaar nadat de productie van de geïnstalleerde infotainmentsysteemgeneratie stopt. De meest recente navigatiegegevens kunnen worden gedownload van het myAudi platform op https://my.audi.com en geïnstalleerd in het voertuig via een USB-opslagmedium. In combinatie met Audi connect kunnen de kaarten voor de eigen regio ook driemaandelijks worden gedownload en geüpdatet, rechtstreeks in het voertuig. Daarnaast is het mogelijk de nieuwe navigatiegegevens te laten installeren door een Audi partner. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan.
⁶Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁷Audi Originele Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
⁸Alle kinderzitjes voor de wagen voldoen aan alle aspecten van de veiligheidsnorm ECE-R 44/04.
⁹De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹⁰Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹¹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com is vereist.
¹²Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.