De nieuwe Audi A3 allstreet | Audi België

Brandstofverbruik (gecombineerd): 5,8–5,0 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 141–123 g/km; CO₂-uitstootklasse: E–D.

Audi A3 allstreet

Charismatische crossover

De nieuwe Audi A3 allstreet¹ combineert een extravert design, rijplezier en gebruiksgemak. Opvallende offroad elementen en het Audi Singleframe zorgen voor een krachtige en opvallende uitstraling.

All-rounder voor in de stad.

De nieuwe Audi A3 allstreet¹ is allesbehalve gewoontjes. Kijk maar naar het achthoekige Singleframe met zijn eigen structuur, contrasterende designelementen in selenietzilver en stevige off-road bevestigingsstrips aan de zijkanten. Hier wordt vrijheid al gevierd in het ontwerp.

Een verhelderende keuze De Matrix ledkoplampen² met aangepaste elementen binnenin geven de nieuwe Audi A3 allstreet een bijzondere uitstraling. Kies uw persoonlijke lichtscenario uit vier nieuwe dagrijlichtsignaturen. De opvallende lichtsignatuur aan de achterzijde maakt het totaalbeeld compleet.

Audi A3 allstreet CockpitAudi A3 allstreet Cockpit

Opmerking: de foto is van de Audi A3 allstreet.

Ervaar digitalisatie

Navigeer, communiceer, krijg informatie of geniet gewoon van de uitgebreide infotainmentfuncties via MMI-navigatie plus met MMI-touch². Dit omvat ook een breed scala aan Audi Connect services²,⁴ die u toegang geven tot de digitale wereld van mobiliteit.

Audi A3 allstreet Functions on Demand

Functions on demand: Voeg verschillende extra functies toe na aankoop van uw wagen, bijvoorbeeld in de categorie infotainment of rijhulpsystemen. Ga daarvoor naar de Audi Functions Store in uw myAudi app³.

Opmerking: de foto toont de Audi A3 allstreet.

Buitengewoon persoonlijk

Fascinerende foto's of beroemde filmhelden: selecteer uw favoriete afbeelding in de myAudi app³ onder Thema's¹⁰,¹² en stel het beeld in als achtergrond in het MMI. Opvallend effect: het sfeerverlichtingspakket plus²past de kleursfeer automatisch aan het motief aan.

Audi A3 Sportback CockpitAudi A3 Sportback Cockpit

Opmerking: de foto toont de Audi A3 allstreet. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Dynamische prestaties

De nieuwe Audi A3 allstreet is beschikbaar met krachtige en efficiënte motoren vanaf 110 kW (brandstofverbruik (gecombineerd): 5,8–5,0 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 141–123 g/km; CO₂-uitstootklasse: E– D). Zo ervaart u rijplezier en comfort op hoog niveau.

Ruimte voor meer

Praktisch voor elke dag, veelzijdig voor in uw vrije tijd. Met zijn 40:20:40 neerklapbare achterbankleuning² is de nieuwe Audi A3 allstreet uiterst flexibel gezelschap. De bagageruimte kan zelfs uitgebreid worden van 380 tot 1.200 liter wanneer de zetels volledig zijn neergeklapt.

Intense geluidservaring

Optioneel kan uw Audi A3 allstreet worden uitgerust met het SONOS 3D premium geluidssysteem². 15 hoogwaardige luidsprekers inclusief subwoofer maken van elk streepje muziek een onvergetelijke ervaring. Beleef ten volle het briljante geheel van hoge en lage tonen, samen met de rijke bassen.

Audi Sonos

Audi exclusive¹⁷.

Maak uw nieuwe Audi A3 allstreet even bijzonder als uzelf. Kies uit verschillende gepersonaliseerde lakafwerkingen, zoals Goodwood Green pareleffect.

Audi A3 allstreet zijaanzicht

Even veelzijdig als het leven

De Originele Audi Accessoires¹⁸ bieden u talloze manieren om extra facetten toe te voegen aan uw Audi. Geniet van oplossingen op maat met een fascinerend design en een hoog niveau van functionaliteit.

Audi A3 allstreet bovenaanzicht

Dynamisch in elk detail De dakrandspoiler in carbon¹ is speciaal afgestemd op het karakter van uw Audi. Deze benadrukt het sportieve design nog meer en geeft de achterkant van de wagen een opvallende afwerking.

Audi A3 Sportback

A3 Sportback.

Brandstofverbruik (gecombineerd): 5,9–4,8 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 141–119 g/km; CO₂-uitstootklasse: E–D.

Audi A3 Berline.

Audi A3 Berline.

Brandstofverbruik (gecombineerd): 5,7–4,8 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 137–118 g/km; CO₂-uitstootklasse: E–D.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²De vermelde uitrusting is als optie tegen een meerprijs beschikbaar.
³Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁴Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁵Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁶Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
⁷Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁸Onderdeel van de Audi Application Store en smartphone-interface optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs. Een myAudi account en dataverbinding zijn vereist om de apps te gebruiken.
¹⁰Deel van de uitrusting Audi connect navigatie & infotainment plus, optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs, evenals de uitrusting Audi Application Store en smartphone-interface optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹²Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹³Alleen in combinatie met model 35 TFSI S tronic (brandstofverbruik (gecombineerd): 5,8–5,4 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 133–123 g/km; CO₂-uitstootklasse: D).
¹⁴Een polariserende zonnebril beperkt het gebruik van het head-up display.
¹⁵Dinamica microvezel is een ademend microvezelmateriaal, vervaardigd met een aandeel gerecycleerde polyestervezels.
¹⁶Alleen in combinatie met S line interieur.
¹⁷Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
¹⁸Originele Audi Accessoires zijn tegen meerprijs verkrijgbaar. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.