De nieuwe Audi A3 Berline

De nieuwe Audi A3 Berline*.

Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 6,2–4,3 l/100km (NEDC: 5,4–3,8 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 140–112 g/km (NEDC: 123–97 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De nieuwe Audi A3 Berline maakt indruk met zijn sportieve, stijlvolle buitenkant, de optionele edition one en het hoogwaardige, op de bestuurder gerichte interieur.
Dat is tastbare vooruitgang.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a3-limousine-backlight-fallback.jpg
1920x1080-audi-a3-limousine-backlight-fallback.jpg
  • De ledachterlichten met dynamische richtingaanwijzers springen meteen in het oog.

  • Laat u verrassen door de nieuwe Audi A3 Berline.

  • Een atletisch voorkomen dankzij een ruime spoorbreedte en 19 inch-velgen.

  • Intuïtieve technologie met een 10.1-inch MMI-aanraakkleurenscherm.

  • Geef hem een persoonlijke touch met de koraaloranje metaalkleur van Audi Exclusive.

  • Zet uw Audi A3 Berline helemaal naar uw hand met het Pack Audi exclusive.

  • De optionele achterspoiler in carbon maakt de dynamische look van de A3 Berline helemaal af.

  • De optionele instapledlichten projecteren het S-logo op de grond wanneer u het portier opent.

  • De optionele edition one van de Audi A3 Berline pakt uit met een uitzonderlijke kwaliteit en sportiviteit.

De eerste indruk is de belangrijkste.

Het nieuwe, opvallende Audi Singleframe radiatorrooster in honingraatlook trekt meteen de aandacht. Op de flank strekt de doorlopende schouderlijn zich uit tot aan de achterdeur en ze beklemtoont de lengte van de nieuwe Audi A3 Berline*. Bovendien verleent de ruime spoorbreedte het voertuig een atletisch voorkomen.

Technologie om aan te raken: het 10.1-inch MMI-aanraakkleurenscherm.

Bedieningsconcept en infotainmentsystemen

De nieuwe Audi A3 Berline* is ontworpen voor een intuïtief gebruik – bijvoorbeeld, met de optionele MMI navigatie plus met MMI touch. De optionele Audi virtual cockpit plus en de optionele head-updisplay tonen aanvullende informatie in het directe gezichtsveld van de bestuurder. En naast het motorgeluid is ook het optionele Bang & Olufsen 3D Premium Sound System een genot voor het oor.

Rijbijstandssystemen

De diverse rijbijstandssystemen¹ voor de nieuwe Audi A3 Berline* helpen u in situaties waarin u de controle over de wagen mogelijk moeilijk kunt bewaren: in verkeer waarschuwt de optionele adaptive cruise assist u, bijvoorbeeld als u een voorligger te dicht nadert. Bij het verlaten van parkeerplaatsen waarschuwt de optionele dwarsverkeerassistent u voor naderende voertuigen.

H1H1-U53_Pyramid_AU38x_A3_Limo_001.jpg
Manhattangrijs metaalkleur Manhattangrijs metaalkleur
Gletsjerwit metaalkleur Gletsjerwit metaalkleur
Atolblauw metaalkleur Atolblauw metaalkleur
Navarrablauw metaalkleur Navarrablauw metaalkleur
Tangorood metaalkleur Tangorood metaalkleur
Lichtmetalen velgen in 5-Y-spakendesign 18'' Lichtmetalen velgen in 5-Y-spakendesign 18''
Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5 spaken Flag design 18'' Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5 spaken Flag design 18''
Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-Y-spaken-structuurdesign 19" Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-Y-spaken-structuurdesign 19"
Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-edge-design 19" Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5-dubbele-spaken-edge-design 19"
Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5 spaken Trapezoid design 19" Lichtmetalen velgen Audi Sport in 5 spaken Trapezoid design 19"
Interieur

Het interieur van de nieuwe Audi A3 Berline is volledig digitaal en naar de bestuurder gericht. Met het optionele veelkleurige contour- en sfeerverlichtingspakket kunt u het interieur verlichten in 30 verschillende kleuren. Het nieuwe dashboard, de middenconsole met schakelpookbediening – in voertuigen met S tronic – en de optionele sportzetels voorin beklemtonen de progressieve look. Het 10.1-inch MMI-aanraakkleurenscherm is verzonken in een hoogglanzend zwart vlak.

Interieur: bijzonder veelzijdig

Naar de bestuurder gericht en digitaal – het interieur van de nieuwe Audi A3 Berline*. Met het optionele veelkleurige contour- en sfeerverlichtingspakket kunt u het interieur verlichten in 30 verschillende kleuren. Het nieuwe dashboard, de middenconsole met schakelpookbediening – in voertuigen met S tronic – en de optionele sportzetels voorin beklemtonen de progressieve look. Het 10.1-inch MMI-aanraakkleurenscherm is verzonken in een hoogglanzend zwart vlak.

Matrix-ledkoplampen

Naast de standaardledachterlichten zijn er optionele Matrix-ledkoplampen met digitale dagrijlichtensignatuur verkrijgbaar voor de nieuwe Audi A3 Berline*. Ze verbeteren uw zicht op de weg en zorgen ervoor dat tegenliggers of voorliggers een stuk minder worden verblind. Nog een toevoeging aan het verlichtingspakket is de progressieve lichtsequencing van de coming home/leaving home-functie.

Niet te missen: de ledachterlichten met dynamische richtingaanwijzer.

Audi drive select

Beleef plezier achter het stuur van de nieuwe Audi A3 Berline* met de optionele permanente vierwielaandrijving quattro1 en progressieve stuurinrichting. Efficient, dynamic, comfort, automatic of individual – in de A3 Berline* kunt u de modus selecteren die het best past bij uw persoonlijke rijstijl, via de optionele Audi drive select. Kies voor meer dynamiek, meer comfort, of een aangepaste combinatie van beide. De modus efficiency kan u helpen om brandstof te besparen.

Veiligheid en comfort, ook voor kleine passagiers, met de flexibele Dualfix i-SIZE-kinderzitjes van Audi Originele Accessoires.

Oplossingen die perfect op u zijn afgestemd

Met opties van Audi Originele Accessoires kunt u uw dagelijks gebruik van de Audi A3 Berline* nog vereenvoudigen. Een speciaal kenmerk van het flexibele Dualfix I-SIZE-kinderzitje is dat het 360 graden kan draaien. Het kan eenvoudig van de voorwaartse in de achterwaartse positie en terug worden gedraaid, zonder dat u het uit de wagen hoeft te verwijderen. Bovendien kan het zitje bij stilstand in de richting van het open portier worden gedraaid. Dat maakt het eenvoudiger om uw kind in het zitje te zetten en er weer uit te nemen.

1
Let op: de systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.