Audi A3 Berline > Audi België

Audi A3 Berline

 • header-a3-berline-desktop.png
  Black Edition
 • 1400x438_AA3_D_161002.jpg
  Black Edition
 • 1400x438_AA3_D_161023.jpg
  Black Edition
header-a3-berline-desktop.png
Black Edition

Audi A3 Berline

Met zijn fijne hertekende lijnen oogt de vernieuwde Audi A3 Berline sportiever en expressiever dan ooit. Het Singleframe‐radiatorrooster vertoont scherpere omtrekken en is breder. De koplampen zijn vlakker en hebben opvallende contouren. Dankzij de horizontaal georiënteerde achterlichten en de scheidingsrand boven de hertekende diffusor accentueert de achterzijde de breedte van de vernieuwde A3 Berline. Het succesvolle model van Audi is nu nog aantrekkelijker.
De Audi A3 Berline komt aan de start met tal van nieuwe optionele uitrustingen en een ingrijpend gemoderniseerd motorenaanbod. De Audi Virtual Cockpit, rijbijstandssystemen uit het hogere segment, de Matrix‐ledkoplampen zijn hier slechts een aantal voorbeelden van. De Audi A3 Berline legt andermaal de lat hoger in het segment van compacte premiumwagens.

Salonvoorwaarden 2018

Verlengd tot en met 1 maart bij uw Audi verdeler

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • 563x317_AA3_L_161002.jpg
  Salonvoorwaarden

  € 1.500 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi A3 Berline met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 1.500 incl. BTW.

  € 2.500 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi A3 Berline met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 5.500 incl. BTW.

  Verlengd tot en met 1 maart 2018 bij uw Audi verdeler.

  Downloaden

Highlights

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit in verband
met de Audi A3 Berline

Uitrustingslijnen

Nieuw voor de A3 zijn de modulair uitgewerkte uitrustingsniveaus. Zij verschaffen de klant nog meer keuzevrijheid en onderscheiden zich voor het eerst ook met specifieke exterieurdetails. De basismodellen zullen in de toekomst worden aangevuld met de twee niveaus ‘sport’ en ‘design’, met een optioneel S line-sportpack en ‘design selection’-uitrustingsvarianten.

 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi connect

  Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

  Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.