De nieuwe Audi A3 Berline | Audi België

Brandstofverbruik (gecombineerd): 5,7–4,8 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 137–118 g/km; CO₂-uitstootklasse: E–D.

Audi A3 Berline vooraanzicht

Maakt elke weg mooier

Het elegante silhouet en expressieve design van de voor- en achterzijde wekken emoties op. In de nieuwe Audi A3 Berline bent u steeds volledig verbonden.

De eerste indruk telt

Bepaal zelf met welke lakafwerking uw nieuwe Audi A3 Berline de grootste impact kan maken, bijvoorbeeld progressief rood metaalkleur².

Een verhelderende keuze De Matrix ledkoplampen² met aangepaste elementen binnenin geven de nieuwe Audi A3 Berline een bijzondere uitstraling. Kies uw persoonlijke lichtscenario uit vier nieuwe dagrijlichtsignaturen. De opvallende lichtsignatuur aan de achterzijde maakt het totaalbeeld compleet.

Ruimte voor meer

Praktisch voor elke dag, veelzijdig voor in uw vrije tijd. Met zijn 40:20:40 neerklapbare achterbankleuning² is de nieuwe Audi A3 Berline uiterst flexibel gezelschap. De bagagecapaciteit achter de tweede zitrij bedraagt 425 liter.

Intense geluidservaring

Uw Audi A3 Berline kan optioneel worden uitgerust met het SONOS 3D premium geluidssysteem². 15 hoogwaardige luidsprekers inclusief subwoofer maken van elk streepje muziek een onvergetelijke ervaring. Beleef ten volle het briljante geheel van hoge en lage tonen, samen met de rijke bassen.

Audi Sonos

Ervaar digitalisatie

Navigeer, communiceer, krijg informatie of geniet gewoon van de uitgebreide infotainmentfuncties via het MMI-navigatie plus systeem met MMI-touch². Dit omvat ook een breed scala aan Audi connect services²,⁴ die u toegang geven tot de digitale wereld van mobiliteit.

Functions on Demand

Functions on demand: Voeg verschillende extra functies toe na aankoop van uw Audi, bijvoorbeeld in de categorie infotainment of rijhulpsystemen. Ga daarvoor naar de Audi Functions Store in uw myAudi app³.

Opmerking: de foto toont de Audi A3 Sportback.

Buitengewoon persoonlijk

Fascinerende foto's of beroemde filmhelden: selecteer uw favoriete afbeelding in de myAudi app³ onder Thema's⁹,¹¹ en stel het beeld in als achtergrond in het MMI. Opvallend effect: het sfeerverlichtingspakket plus² past de kleursfeer automatisch aan het motief aan.

Audi A3 Sportback Cockpit Audi A3 Sportback Cockpit

Opmerking: de foto toont de Audi A3 Sportback. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos.

Dynamisch op zoveel manieren

Extra comfort of een sportieve rijstijl – u beslist hoe u met uw nieuwe Audi A3 Berline de weg op gaat. Krijg daarbij assistentie van intelligente rijhulpsystemen²,⁵, terwijl mild-hybrid technologie¹² energierecuperatie mogelijk maakt.

Audi exclusive¹⁴.

Maak uw nieuwe Audi A3 Berline even bijzonder als uzelf. Kies uit verschillende gepersonaliseerde lakafwerkingen, zoals Javagroen metaalkleur.

Audi A3 Berline Audi exclusive

Even veelzijdig als het leven.

De Originele Audi Accessoires¹⁵ bieden u talloze manieren om extra facetten toe te voegen aan uw Audi. Geniet van oplossingen op maat met een fascinerend design en een hoog niveau van functionaliteit.

Audi A3 Berline zijaanzicht

Dynamisch in elk detail Geef een finishing touch aan uw nieuwe Audi A3 Berline¹ met de achterspoiler in carbon². Zowel het design als het materiaal benadrukken het sportieve karakter, terwijl de spoiler het totaalplaatje afmaakt.

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback.

Brandstofverbruik (gecombineerd): 5,9–4,8 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 141–119 g/km; CO₂-uitstootklasse: E–D.

Audi A3 allstreet

Audi A3 allstreet.

Brandstofverbruik (gecombineerd): 5,8–5,0 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 141–123 g/km; CO₂-uitstootklasse: E–D.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²De vermelde uitrusting is optioneel tegen een meerprijs beschikbaar.
³Beschikbaarheid varieert per land. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi app in de appstore in kwestie. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
⁴Ga naar www.audi.be of contacteer uw Audi verdeler voor meer informatie over Audi connect.
⁵Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁶Lichtmetalen velgen met een glansgedraaide of gefreesde afwerking, evenals gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen, zijn niet geschikt voor gebruik bij winterse wegomstandigheden. Door productieredenen is het velgoppervlak daarvoor niet voldoende beschermd tegen corrosie en kan het permanent beschadigd worden door wegzout of vergelijkbare stoffen.
⁷Onderdeel van de Audi Application Store en smartphone-interface optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs. Een myAudi account en dataverbinding zijn vereist om de apps te gebruiken.
⁹Deel van de uitrusting Audi connect navigatie & infotainment plus, optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs, evenals de uitrusting Audi Application Store en smartphone-interface optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹¹Beschikbaarheid varieert per land.
¹²Alleen in combinatie met model 35 TFSI S tronic (brandstofverbruik (gecombineerd): 5,7–5,2 l/100 km; CO₂-uitstoot (gecombineerd): 130–118 g/km; CO₂-uitstootklasse: D).
¹³Een polariserende zonnebril beperkt het gebruik van het head-up display.
¹⁴Audi exclusive is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs bij Audi Sport GmbH. Contacteer uw Audi verdeler of ga naar www.audi.be voor meer informatie over standaard- en optionele uitrusting.
¹⁵De Originele Audi Accessoires zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs bij Audi AG. Met accessoires wordt geen rekening gehouden bij de berekening van het brandstofverbruik en de uitstootcijfers van de wagen. Daarom kunnen accessoires pas worden toegevoegd na de eerste registratie.