Audi A3 Berline > A3 > Audi België

Audi A3 Berline

Audi A3 Berline

Met zijn fijne hertekende lijnen oogt de vernieuwde Audi A3 Berline sportiever en expressiever dan ooit. Het Singleframe‐radiatorrooster vertoont scherpere omtrekken en is breder. De koplampen zijn vlakker en hebben opvallende contouren. Dankzij de horizontaal georiënteerde achterlichten en de scheidingsrand boven de hertekende diffusor accentueert de achterzijde de breedte van de vernieuwde A3 Berline. Het succesvolle model van Audi is nu nog aantrekkelijker.
De Audi A3 Berline komt aan de start met tal van nieuwe optionele uitrustingen en een ingrijpend gemoderniseerd motorenaanbod. De Audi Virtual Cockpit, rijbijstandssystemen uit het hogere segment en de Matrix‐ledkoplampen zijn hier slechts een aantal voorbeelden van. De Audi A3 Berline legt andermaal de lat hoger in het segment van compacte premiumwagens.

Business Days 2018

Geldig tot en met 31/10/‌2018

De Audi A3 Berline Platinum Pack omvat de volgende specifieke uitrusting:

- Metaalkleur (behalve S line, kristaleffect en à la carte kleuren)
- Elektronische klimaatregeling
- Lichtmetalen velgen 16" 5-spaken-sterdesign (op de basis afwerkingslijn en niet op Sport en Design)
- Accoustic Parking System achteraan
- Boordcomputer met kleurendisplay
- Met leder bekleed multifunctiestuur in 3-spakendesign (op de basis afwerkingslijn, standaard op Sport en Design)
- Snelheidsregelaar met digitale weergave van de gekozen snelheid
- GPS Plus met MMI Touch
- Audi virtual cockpit
- Audi smartphone interface
- Audi Connect 3 jaar

* Totaal klantenvoordeel bij aankoop van een nieuwe Audi A3 Berline 1.6 TDI S tronic 116 pk bestaat uit het voordeel Business Edition (€ 3.155 BTWi). Het voordeel op de packs is gelijk aan het verschil tussen de som van de aanbevolen catalogusprijs van de opties waaruit het pack is samengesteld en de nettoprijs van de packs.
** Aanbevolen catalogusprijs, incl. de prijzen van de individuele opties en de waarde van bijkomende uitrusting. Afgebeeld model voorzien van opties tegen meerprijs.

De Audi A3 Berline Business Edition omvat de volgende specifieke uitrusting:

- Metaalkleur *
- Elektronische klimaatregeling
- Accoustic Parking System achteraan
- Boordcomputer met kleurendisplay
- GPS met SD-kaart
- Met leder bekleed multifunctiestuur in 3-spakendesign (op de basis afwerkingslijn, standaard op Sport en Design)
- Snelheidsregelaar met digitale weergave van de gekozen snelheid

* Behalve de S line en "à la carte" kleuren

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten. Niet geldig op Business Edition.

Highlights

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit in verband
met de Audi A3 Berline

Uitrustingslijnen

Nieuw voor de A3 zijn de modulair uitgewerkte uitrustingsniveaus. Zij verschaffen de klant nog meer keuzevrijheid en onderscheiden zich voor het eerst ook met specifieke exterieurdetails. De basismodellen zullen in de toekomst worden aangevuld met de twee niveaus ‘sport’ en ‘design’, met een optioneel S line-sportpack en ‘design selection’-uitrustingsvarianten.

  • 563x317_AA3_P_131030.jpg
    Audi connect

    Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

    Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.