Een Audi A4 allroad quattro kopen? | Audi België
Vooraanzicht Audi A4 allroad quattro

Audi A4 allroad quattro

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 182–150 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,1–5,7 l/100km

Audi A4 allroad quattro dorpellijst

De perfecte reisgenoot

Dankzij de standaard quattro-vierwielaandrijving, de krachtige motor en specifieke allroad-ophanging voelt de Audi A4 allroad quattro zich perfect thuis naast de gebaande paden.

Ongeëvenaard rijplezier en comfort

De standaard quattro vierwielaandrijving verhoogt de tractie en maakt rijden dynamischer.

Een uniek exterieur

De Audi A4 allroad quattro toont zijn offroad-kwaliteiten ook via een karakteristiek exterieurdesign. Dat merkt u bijvoorbeeld aan de opvallende wielkasten, voorbumper en zijdrempels. Bovendien zijn de wielen 12 mm groter dan bij het basismodel, met een grotere spoorbreedte voor en achter. Blikvangers aan de achterzijde zijn onder meer de bodembescherming en de specifieke diffuser. Aan de voorzijde is het krachtige Singleframe met verticale spijlen een onmiskenbare blikvanger.

Vooruitstrevend en sportief

Accentueer het vooruitstrevende karakter van de Audi A4 allroad quattro met het zwarte stylingpakket pro⁶. De zwarte designelementen zorgen voor sportieve accenten en creëren een dynamische indruk.

Een genereus en klassevol interieur

In het interieur van de Audi A4 allroad quattro wordt de breedte van de wagen benadrukt door o.a. de doorlopende ventilatiestrip met daarboven een sierstrip in chroom. De middenconsole is voorzien van een groot en praktisch opbergvak. De standaard binnenverlichting omvat leeslampjes; vooraan zijn deze sensorgestuurd. Met een van de sfeerverlichtingspakketten⁶ creëert u een nóg luxueuzere sfeer. In het interieur van de Audi A4 allroad quattro wordt de breedte van de wagen benadrukt door o.a. de doorlopende ventilatiestrip met daarboven een sierstrip in chroom. De middenconsole is voorzien van een groot en praktisch opbergvak. De standaard binnenverlichting omvat leeslampjes; vooraan zijn deze sensorgestuurd. Met een van de sfeerverlichtingspakketten⁶ creëert u een nóg luxueuzere sfeer.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁸ onder Thema's⁶,⁹ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁶ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi sfeerverlichting in de cockpitAudi sfeerverlichting in de cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi exclusive⁴

Maak uw Audi A4 allroad quattro even uniek als uzelf met Audi exclusive⁴. Met zorgvuldig geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder en een breed scala aan unieke koetswerkkleuren. Precies zoals u het wilt.

Nieuwe ideeën, nieuwe mogelijkheden

Pas uw wagen makkelijk aan naargelang uw persoonlijke voorkeuren. Onze hoogwaardige oplossingen van Originele Audi Accessoires⁶ zijn tot in de details op de wagens afgestemd en bieden u vele mogelijkheden om uw creativiteit de vrije loop te laten.

Audi A4 allroad quattro with child seat

Note: The image is from the Audi A4 Avant.

Audi A4 Avant Zijaanzicht

Audi A4 Avant

Gemiddeld brandstofverbruik*: 8,1–4,8 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 183–125 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,1–5,7 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 183–124 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
³Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁴Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁵Audi Originele Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
⁶De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
⁷Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.