Audi A4 Avant > Audi A4 > Audi België

Mooi. Vanuit elke hoek.
De nieuwe Audi A4 Avant

Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 8,6–5,1 l/100km (NEDC: 7,2–3,8 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 195–135 g/km (NEDC: 166–100 g/km)
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De nieuwe Audi A4 Avant maakt indruk. Hoe u hem ook bekijkt. Het adembenemende design met zijn sportieve en strakke lijnen onderscheidt hem duidelijk van zijn voorganger. De innovatieve technologieën ondersteunen uw geconnecteerde leven optimaal. En de royale binnenruimte stelt u in staat om te doen wat u wilt doen. Dit is vooruitdenken. Volgens Audi.

Download alle
00:00 | 00:00
  • Het brede en vlakke Singleframe-radiatorrooster wordt omlijst door de karakteristieke koplampen en zijluchtinlaten.

  • De Audi A4 Avant overtuigt door zijn sportieve totaalplaatje.

  • De 'edition one' (foto) van de Audi A4 Avant heeft aluminium velgen van 19".

  • Aan de achterzijde domineert de horizontale designtaal.

  • De Audi-ringen bij het spatbord vormen een visuele indicatie van de Audi A4 Avant 'edition one' (foto).

  • In de Audi A4 Avant kunt u de hulp inschakelen van optionele rijhulpsystemen.

  • Het interieur van de 'edition one' (foto) kenmerkt zich door het interieurpakket van de S line.

  • Het totale laadvolume van de Audi A4 Avant bedraagt tot 1495 liter wanneer de rugleuning wordt neergeklapt.

  • Zet uw digitale leven van alledag voort in de Audi A4 Avant met toonaangevende technologieën zoals MMI navigatie plus met MMI touch.

Flexibel en functioneel

Een sportief design en een uitgekiend concept om ruimte te scheppen, dat is de Audi A4 Avant. De praktische laad- en lostechnologieën benadrukken hoe geschikt hij is voor dagelijks gebruik: de laadcapaciteit bedraagt 495 liter en met neergeklapte rugleuning (verhouding 40:20:40) wordt dat 1495 liter. De standaarduitrusting omvat bijvoorbeeld de elektrische openende kofferklep en elektrische afdekking van de kofferruimte. De optionele bevestigingsset biedt nog meer mogelijkheden: twee telescopische stokken worden in het railsysteem van de kofferbak gemonteerd en kunnen uw bagage extra beveiligen. Als u de handen niet vrij hebt wanneer u de wagen wilt inladen, opent u de kofferbak makkelijk met de optionele sensorgestuurde voetontgrendeling. Met de optionele comfortsleutel kunt u het hele voertuig vergrendelen en ontgrendelen met behulp van sensoren in de deurklinken. Al waar u aan moet denken, is dat u de sleutel op zak hebt.

Kofferbak Audi A4 Avant

Toonaangevende technologieën

Dankzij een intuïtief bedieningsconcept met aanraakfunctie en interactie in natuurlijke taal biedt de Audi A4 Avant u een groot gebruiksgemak. Maak uw infotainment nog persoonlijker met optionele technologieën zoals de digitale instrumentencluster Audi virtual cockpit plus. Op het 12,3 duims-display vlak voor u ziet u de belangrijke functies zoals de snelheid en het toerental helder en in full HD. Met optionele functies zoals de Audi connect key¹ en de Audi phone box¹ integreert u uw smartphone in uw wagen.

Audi A4 Avant
Meer informatie over het bedieningsconcept en infotainment

Krachtige motoren

We leveren de Audi A4 Avant met verschillende motoropties¹. U kunt kiezen voor de 2.0 TFSI-benzinemotor van 110 kW (150 pk), 140 kW (190 pk) of 180 kW (245 pk). Die laatste variant is uitgerust met de ultratechnologie die de quattro-vierwielaandrijving in amper enkele milliseconden inschakelt wanneer de rijomstandigheden dat vereisen, waardoor een optimale tractie en rijdynamiek op elk moment gegarandeerd zijn. De 2.0 TDI-dieselmotor levert 140 kW (190 pk), de grotere 3.0 TDI 170 kW (231 pk). Sommige van die varianten hebben een mild-hybridesysteem van 12 volt met beltstarter en Li-ion-accu. Dankzij die technologie kunt u de motor bijvoorbeeld tijdens het rijden uitschakelen en in de zogeheten vrijloopmodus rijden, wat het verbruik vermindert.

¹ Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 8,6–5,1 l/100km (NEDC: 7,2–3,8 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 195–135 g/km (NEDC: 166–100 g/km)

Zijkant Audi A4 Avant

Subtiele rijbijstand

Laat u bijstaan door de rijhulpsystemen⁵ in uw Audi A4 Avant. Maak uw keuze uit de optionele voorgeconfigureerde pakketten met verschillende accenten, zoals de Pack Assistance Tour. Dat combineert systemen voor lange afstanden, zoals de file-assistent. Het ondersteunt ook uw stuurgedrag tot een snelheid van 65 km/u en zorgt zo voor een bijzonder comfortabele en natuurlijke rijervaring. Het systeem herkent rijstrookmarkeringen, gebouwen aan de rand van de weg, voertuigen op andere rijstroken en meerdere voertuigen vóór u. De bochtenassistent, die ook deel uitmaakt van de Pack Assistance Tour, herkent voertuigen die van links komen en kan kritieke remsituaties tegengaan.

Audi A4 Avant Break
Koplamp Audi A4 Avant

Functioneel en opvallend - verlichting

Nog een visueel kenmerk van de Audi A4 Avant is het vooruitstrevende lichtontwerp. De standaard ledkoplampen zijn door hun specifieke signatuur meteen herkenbaar. Dankzij de ledtechnologie krijgt u verlichting met daglichtkwaliteit zodra u ze inschakelt. Optioneel kunt u voor de Matrix-ledkoplampen met dynamische verlichting en dynamische richtingaanwijzers kiezen. De Matrix-ledtechnologie combineert een camerasysteem met ledlichtbronnen en minutieuze optische technologie. Zo kan het systeem tegemoetkomende voertuigen selectief afschermen en tegelijk andere delen van de weg toch helder blijven verlichten. Wanneer u het voertuig vergrendelt of ontgrendelt, geven de koplampen een indrukwekkende lichtshow. Achteraan kunnen de ledlichten optioneel ook zo'n indrukwekkende lichtshow geven en kunt u dynamische richtingaanwijzers krijgen.

Exclusief uiterlijk

Voor de carrosserie hebt u de keuze uit twaalf schakeringen: van klassiek Ibiswit tot opvallend Tangorood. Daarnaast bieden wij u nog meer mogelijkheden met de Audi exclusive-kleuren, zoals Javagroen.

Audi A4 Avant break
1
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.
2
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
3
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
4
Naargelang de beschikbaarheid per land. Hiervoor moet u zich vooraf registreren op myaudi.be. Er is een actieve WLAN-verbinding tussen de smartphone en Audi MMI nodig om onlinemedia te streamen.
5
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.