Audi A4 Avant > Audi België

Audi A4 Avant

a4-avant-black-1400X438.png
Black Edition

Audi A4 Avant Voorsprong is intens

Krachtiger, zuiniger, intelligenter. De nieuwe Audi A4 bekoort dankzij een vooruitstrevende synthese van technologie en schoonheid. De als optie beschikbare innoverende virtual cockpit met een helder LCD-scherm van 12,3 duim en het 3D-geluidssysteem van Bang & Olufsen Sound zorgen voor aantrekkelijke accenten in het interieur en bepalen nieuwe normen in het segment. Naast zijn koffervolume van 505 liter, biedt de Audi A4 Avant ook een automatisch openende achterklep aan als optie.

Salonvoorwaarden 2018

Verlengd tot en met 1 maart bij uw Audi verdeler

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten. Niet geldig op de Business Edition.

 • 563x317_0003_AA4_A_151009.jpg
  Salonvoorwaarden 2018

  € 2.000 geldig op packs en opties bij bestelling van een Audi A4 Avant met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 2.000 incl. BTW.

  € 3.000 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi A4 Avant met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 6.500 incl. BTW.

  Verlengd tot en met 1 maart 2018 bij uw Audi verdeler.

  Downloaden

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi A4 Avant

Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.