Een Audi A4 Avant kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 183–125 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,1–4,8 l/100km

Achteraanzicht van de A4 Avant

Sportief design, hoge functionaliteit

De Audi A4 Avant onderscheidt zich door zijn sportiviteit, kwaliteit, digitale technologie en flexibiliteit.

Focus op sportiviteit - het exterieur

De Audi A4 Avant maakt vooraan indruk met zijn brede Singleframe-radiatorrooster en opvallende, brede luchtinlaten. Achteraan is er de aparte diffuser met geïntegreerde trapeziumvormige uitlaatpijpen.

Meer dynamiek: competition edition plus⁶

Accentueer het sportieve karakter van de Audi A4 Avant. De versie competition edition plus⁶ omvat opvallende zwarte designelementen en het zwarte stylingpakket plus en S line. Het sfeerverlichtingspakket plus en instap-ledverlichting met logoprojectie zorgen voor een bijzondere lichtsfeer.

Rijgedrag op maat

Handgeschakelde versnellingsbak, S tronic met 7 versnellingen of Tiptronic met 8 versnellingen, met voorwiel- of quattro-aandrijving: voor elke motorversie is er de juiste overbrenging. Verschillende krachtbronnen zijn voorzien van milde hybride-technologie, die het brandstofverbruik kan verminderen door energie terug te winnen.

Klassevol en uniek

In het interieur van de Audi A4 Avant wordt de breedte van de wagen geaccentueerd door o.a. de doorlopende ventilatieopening, met daarboven een sierlijst in chroom die zorgt voor een speciaal accent. De sportzetels plus vooraan⁶ met S-embleem en ruitpatroon bieden u een uitstekende ondersteuning.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁸ onder Thema's⁶,⁹ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁶ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi sfeerverlichtingAudi sfeerverlichting

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Oplossingen op maat

Met Audi Originele Accessoires¹⁰ vereenvoudigen het gebruik van de Audi A4 Avant nog verder. Bijvoorbeeld met de Dualfix i-Size-kinderzitjes, voor pasgeboren baby's tot kinderen van 105 cm. De zetel draait 360° zodat kinderen er makkelijk in en uit kunnen; en kan naar wens in een naar voor of achter gerichte positie worden geïnstalleerd.

Interieur Audi A4 Avant met kinderzitje

Audi exclusive⁵

Maak uw Audi A4 Avant even uniek als uzelf met Audi exclusive⁵. Met geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder en een breed scala aan koetswerkkleuren. Helemaal zoals u het wilt.

Audi A4 Berline

Audi A4 Berline

Gemiddeld brandstofverbruik*: 7,8–4,6 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 176–121 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,8–4,6 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 177–120 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
³Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁴Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
⁵Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁶De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁷Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹⁰Audi Originele Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.