A4 Berline > Audi A4 > Audi België
A4 Saloon

Audi A4 Berline

Een uitdrukking van sportiviteit.
De Audi A4 Berline.

Gecombineerd brandstofverbruik*: 4,9-6,8 l/100 km

Gecombineerde CO₂-uitstoot*: 125-155 g/kmDankzij een nieuwe designtaal en een haast volledig nieuwe carrosserie komt het sportieve karakter van de Audi A4 Berline meer dan ooit tot uiting: hij oogt dynamisch en krachtig, maar is tegelijkertijd oogstrelend en heel esthetisch. Een hoogwaardig en functioneel vormgegeven interieur, innovatieve technologie op het gebied van digitalisering, infotainment- en rijhulpsystemen en krachtige motoren maken het plaatje helemaal af.

Download alle
00:00 | 00:00
  • Aan de voorzijde vormen het indrukwekkende Singleframe-radiatorrooster en de brede luchtinlaten een combinatie die kracht uitstraalt.

  • Met zijn bijna volledig nieuwe carrosserie ziet de Audi A4 Berline er sportiever uit dan ooit tevoren.

  • Opvallende designelementen aan de zijkant: brede spatborden, opvallend afgewerkte dorpels en grote aluminium velgen.

  • Het in reliëf uitgewerkte diffuseroppervlak met de trapeziumvormige uitlaatpijpen geeft de achterzijde een sportieve afwerking.

  • Voor de motoren (gecombineerd brandstofverbruik*: 4,9-6,8 l/100 km, gecombineerde CO₂-uitstoot*: 125-155 g/km) hebt u de keuze uit drie benzine- en twee dieselvarianten.

  • In de Audi A4 Berline kunt u de hulp inschakelen van optionele rijhulpsystemen.

  • De optionele Matrix-ledkoplampen zijn ontworpen als dynamische verlichting en hebben ook dynamische knipperlichten.

  • Het interieur van de Audi A4 Berline biedt een zee van ruimte, met optionele functies zoals het Ambiente-lichtpakket.

  • Zet uw digitale leven van alledag voort in de Audi A4 Berline met toonaangevende technologieën zoals MMI navigatie plus met MMI touch.

Genereus en topkwaliteit - het interieur

In het interieur van de Audi A4 Berline ervaart u een royale ruimte en worden de verschillende elementen gecombineerd tot een design dat helderheid combineert met veel ruimte. Zo benadrukt het doorlopende luchtrooster de breedte van het voertuig, terwijl de verchroomde strip erboven een hoogwaardig accent toevoegt. Het ruime opbergvak in de middenconsole is een heel praktische bergruimte. De standaard binnenverlichting omvat leeslampjes die u vooraan kunt gebruiken om beter te zien. Met een van de optionele Ambiente-lichtpakketten schept u een extra aangename sfeer. Een bijzonder kenmerk van de Audi A4 Berline is ons modulaire lijnconcept. Dat geeft u meer flexibiliteit in de configuratie, want nu kunt u verschillende designpakketten voor interieur en exterieur met elkaar combineren.

Audi A4 Berline

Toonaangevende technologieën

Dankzij een intuïtief bedieningsconcept met aanraakfunctie en interactie in natuurlijke taal biedt de Audi A4 Berline u een groot gebruiksgemak. Maak uw infotainment nog persoonlijker met optionele technologieën zoals de digitale instrumentencluster Audi virtual cockpit plus. Op het 12,3 duims-display vlak voor u ziet u de belangrijke functies zoals de snelheid en het toerental helder en in full HD. Met optionele functies zoals de Audi connect key¹ en de Audi phone box¹ integreert u uw smartphone in uw wagen.

Audi A4 Berline
Meer informatie over het bedieningsconcept en infotainment

Krachtige motoren

We leveren de Audi A4 Berline met verschillende motoropties¹. U kunt kiezen voor de 2.0 TFSI-benzinemotor van 110 kW (150 pk), 140 kW (190 pk) of 180 kW (245 pk). Die laatste variant is uitgerust met de ultratechnologie die de quattro-vierwielaandrijving in amper enkele milliseconden inschakelt wanneer de rijomstandigheden dat vereisen, waardoor een optimale tractie en rijdynamiek op elk moment gegarandeerd zijn. De 2.0 TDI-dieselmotor levert 140 kW (190 pk), de grotere 3.0 TDI 170 kW (231 pk). Sommige van die varianten hebben een mild-hybridesysteem van 12 volt met beltstarter en Li-ion-accu. Dankzij die technologie kan de motor bijvoorbeeld tijdens het rijden worden uitgeschakeld en in de zogeheten vrijloopmodus rijden, wat het verbruik vermindert.

¹ Gecombineerd brandstofverbruik*: 4,9-6,8 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot*: 125-155 g/km.

Audi A4 Berline

Subtiele rijbijstand

Laat u bijstaan door de rijhulpsystemen⁵ in uw Audi A4 Berline. Maak uw keuze uit de optionele voorgeconfigureerde pakketten met verschillende accenten, zoals het rijhulppakket voor in de stad. Dat combineert systemen voor stadsverkeer, zoals de parkeerhulp plus en de achteruitrijcamera. De uitstapwaarschuwing, die ook in dit pakket zit, merkt op wanneer er weggebruikers van achteren naderen en waarschuwt u indien nodig met een ledsignaal om de deur niet te openen. De Audi A4 Berline is standaard uitgerust met Audi pre sense city, dat u visuele en akoestische waarschuwingen kan geven bij een dreigende aanrijding bij een snelheid tot 85 km/u, inclusief de mogelijkheid om het rempedaal te laten vibreren.

Functioneel en opvallend - verlichting

Nog een visueel kenmerk van de Audi A4 Berline is het vooruitstrevende lichtontwerp. In de standaarduitrusting zitten koplampen met ledtechnologie. Zo krijgt u verlichting met daglichtkwaliteit zodra u ze inschakelt. Optioneel kunt u voor de Matrix-ledkoplampen met dynamische verlichting en dynamische richtingaanwijzers kiezen. De Matrix-ledtechnologie combineert een camerasysteem met ledlichtbronnen en minutieuze optische technologie. Zo kan het systeem tegemoetkomende voertuigen selectief afschermen en tegelijk andere delen van de weg toch helder blijven verlichten. Wanneer u het voertuig vergrendelt of ontgrendelt, geven de koplampen een indrukwekkende lichtshow. Achteraan kunnen de ledlichten optioneel ook zo'n indrukwekkende lichtshow geven en kunt u dynamische richtingaanwijzers krijgen.

Audi A4 Saloon
1
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.
2
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
3
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
4
Naargelang de beschikbaarheid per land. Hiervoor moet u zich vooraf registreren op myaudi.be. Er is een actieve WLAN-verbinding tussen de smartphone en Audi MMI nodig om onlinemedia te streamen.
5
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.