Een Audi RS 4 Avant kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 229–218 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 10,1–9,7 l/100km

Vermogen

331

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

4,1

s

Koppel, maximaal

600

Nm

Audi RS 4 Avant bovenaanzicht

Versnel richting nieuwe avonturen

De Audi RS 4 Avant² combineert de hoge prestaties van een sportwagen en de functionaliteit van een gezinswagen. Performance is an attitude.

De ideale wagen voor vooruitstrevende families

Wie houdt van plezier aan het stuur, zal volop genieten van de Audi RS 4 Avant². Zijn hoge prestaties en zijn design maken hem tot de perfecte reisgezel.

Gespierd exterieurdesign

De opvallende RS-voorzijde met het Singleframe en het radiatorrooster met honingraatstructuur, alsook de RS-specifieke voorbumper met opbouwdelen benadrukken de gespierde look van de Audi RS 4 Avant². Aan de achterzijde bepalen de RS-specifieke bumper en de opvallende diffuser de sportieve look. Het velgdesign en de verbrede wielkasten zorgen voor opwinding, evenals de RS-designpakketten voor het interieur⁸ in grijs of rood.

Audi RS 4 Avant Voorzijde

Klaar voor sportieve hoogtepunten

Met de sportieve uitrusting RS competition plus⁸ toont de Audi RS 4 Avant² in één oogopslag zijn dynamische karakter. Dit ervaart u ook dankzij het sportdifferentieel en het RS-sportonderstel pro.

Een vooruitstrevend interieur, en zoveel meer

In het interieur zorgt het driespaaks lederen sportstuur met multifunction plus⁸ en afgeplatte onderkant voor het sportieve karakter. Net als de sportzetels plus vooraan en de bekleding en sierlijsten in zwart fijn nappaleder met honingraatpatroon in crescendorood⁸.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app¹¹ onder Thema's⁸,¹¹ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁸ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi sfeerverlichting in de cockpitAudi sfeerverlichting in de cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Krachtig als een sportwagen, functioneel als een Avant

Onder zijn gespierde carrosserie biedt de Audi RS 4 Avant² meer dan voldoende plaats. Praktische features zoals de standaard in 3 delen (40:20:40) neerklapbare achterbank bieden veel bagageruimte. Om comfortabel te kunnen inladen, opent u de kofferklep in combinatie met de comfortsleutel³ en de sensorbediening⁴ eenvoudig met een voetbeweging⁵. Een opberg- en bagageruimtepakket³ zorgt voor orde in de koffer, net als het railsysteem met bevestigingsset⁸.

Audi RS 4 Avant koffer

Audi exclusive⁵

Maak uw Audi RS 4 Sportback² even uniek als uzelf, dankzij Audi exclusive⁵. Met exclusieve inlegplaatjes, gekleurd leder en een breed gamma aan gepersonaliseerde koetswerkkleuren. Precies zoals u het wenst.

Audi RS 6 Avant Vooraanzicht

Audi RS 6 Avant

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 298–280 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 13,1–12,3 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,1–9,6 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 229–217 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁴Niet in combinatie met carbon/zwart stylingpakket.
⁵Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁶Dinamica microvezel is een ademend microvezelmateriaal, vervaardigd met een aandeel gerecycleerde polyestervezels en verwerkt PET.
⁷Alcantara is een niet-geweven materiaal van microvezel.
⁸De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
⁹Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹¹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹²Beschikbaar in bepaalde talen. Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.