Een Audi RS 4 Avant kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 229–218 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 10,1–9,7 l/100km

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 229–217 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,1–9,6 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Vermogen

331

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

4,1

s

Koppel, maximaal

600

Nm

Audi RS 4 Avant bovenaanzicht

Versnel richting nieuwe avonturen

De Audi RS 4 Avant² combineert de hoge prestaties van een sportwagen en de functionaliteit van een gezinswagen. Performance is an attitude.

Audi RS 4 Avant Voorzijde

Audi sfeerverlichting in de cockpitAudi sfeerverlichting in de cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi RS 4 Avant koffer
Audi RS 6 Avant Vooraanzicht

Audi RS 6 Avant

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 298–280 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 13,1–12,3 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerd brandstofverbruik¹: 10,1–9,6 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 229–217 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁴Niet in combinatie met carbon/zwart stylingpakket.
⁵Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁶Dinamica microvezel is een ademend microvezelmateriaal, vervaardigd met een aandeel gerecycleerde polyestervezels en verwerkt PET.
⁷Alcantara is een niet-geweven materiaal van microvezel.
⁸De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
⁹Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹¹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹²Beschikbaar in bepaalde talen. Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.