Audi S4 Avant > Audi A4 > Audi België

Een flexibele atleet.
De Audi S4 Avant.

Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 7,4–7,1 l/100km (NEDC: 6,2–6,2 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 192–184 g/km (NEDC: 162–162 g/km)
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De Audi S4 Avant combineert een grote dynamiek met de elegantie en veelzijdigheid van een stationwagen. Zowel in het interieur als aan het exterieur accentueren de specifieke S-elementen zijn atletische DNA. Dankzij de 255 kW (347 pk) sterke motor voelt u zijn vermogen op de weg perfect aan. Met zijn royale laadvermogen kan de Audi S4 Avant alledaagse transporttaken met gemak aan.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AS4_A_191004.jpg
1920x1080_AS4_A_191004.jpg
  • Het optionele glazen panoramadak brengt meer licht in het interieur van de Audi S4 Avant¹ en schept een aangename sfeer.

  • De Audi S4 Avant¹ combineert het praktische gebruiksgemak van een stationwagen met de dynamiek van een sportauto.

  • De Audi S4 Avant¹ combineert het praktische gebruiksgemak van een stationwagen met de dynamiek van een sportauto.

  • De 3.0 TDI-motor van 255 kW (347 pk) (gecombineerd brandstofverbruik*: 6,3 l/100 km, gecombineerde CO₂-uitstoot*: 165-166 g/km) genereert een koppel van 700 newtonmeter.

  • De opvallende en typerende led-achterlichten maken van de Audi S4 Avant¹ een ware blikvanger.

  • U kunt het interieur van de Audi S4 Avant¹ aanpassen aan uw eigen wensen, bijvoorbeeld met de speciale leerpakketten van Audi exclusive (foto).

  • Het totale laadvolume van de Audi S4 Avant¹ bedraagt tot 1495 liter wanneer de rugleuning wordt neergeklapt.

  • Met de optionele MMI navigatie plus met MMI touch hebt u een groot deel van de diensten van Audi connect meteen binnen handbereik.

  • Dankzij de optionele Audi virtual cockpit met hoge resolutie ziet u de belangrijkste informatie, zoals de snelheid en het toerental, vlak voor u.

Personaliseer de sportiviteit - het exterieur

Het zijaanzicht geeft het sportieve karakter van de Audi S4 Avant¹ bijzonder goed weer. Door de standaard S-sportveringmet strak afgesteld onderstel en dempers ligt deze wagen 23 millimeter lager dan het basismodel. Zowel voor- als achteraan onderscheidt hij zich van het basismodel door zijn specifieke S-elementen, zoals het speciale radiatorrooster en de S-diffuser met bijbehorende beugel. Voor de wielen hebt u de keuze uit een breed aanbod: in zijn standaardconfiguratie wordt de Audi S4 Avant¹ geleverd met 18"-velgen. De wagen op de foto is uitgerust met optionele 19"-velgen in gegoten aluminium en het sterontwerp van Audi Sport met 5 spaken. Kies uit acht lakkleuren of kies voor een persoonlijke toets met de individuele Audi exclusive-koetswerkkleuren.

Audi S4 Avant

Krachtig en efficiënt - de motor

Rijplezier gegarandeerd met de Audi S4 Avant, dankzij de 3.0 TDI-motor (Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 7,4–7,1 l/100km (NEDC: 6,2–6,2 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 192–184 g/km (NEDC: 162–162 g/km)). De V6-motor levert 255 kW (347 pk) en haalt een maximumkoppel van 700 newtonmeter. Naast zijn prestaties maakt de Audi S4 Avant¹ ook indruk door zijn efficiëntie en rijcomfort, die hij dankt aan de aandrijving met geïntegreerd mild-hybridesysteem van 48 volt met beltstarter en Li-ion-accu. Een van de voordelen: wanneer u het gaspedaal loslaat bij een snelheid van minder dan 160 km/u, kunt u de motor uitschakelen en naar de zogeheten vrijloopmodus schakelen om het brandstofverbruik te verminderen.

Audi S4 Avant

Sportief en individueel - het interieur

De dynamische lijn wordt doorgetrokken naar het interieur van de Audi S4 Avant¹. Verlichte dorpellijsten met aluminiuminleg en S-embleem zijn standaard voorzien. Met de S-sportzetels met ruitvormige stiksels en S-embleem - eveneens standaard - kunt u de zithoogte, de horizontale zitpositie, de zithoek en de hellingshoek van de rugleuning aanpassen. Dankzij de uitgesproken lendensteunen van de stoel blijft u in bochten mooi, onbeweeglijk zitten. Op de foto ziet u een speciaal designpakket van Audi exclusive. U ziet onder meer zwarte zetelhoezen in fijn nappaleder met contrasterende stiksels in crescendorood. Die geaccentueerde naden komen overigens terug in deurarmsteunen, op de middenconsole en in de bekleding van de versnellingspook.

Audi S4 Avant
Meer informatie over het opslagconcept

Toonaangevende technologieën

Dankzij een intuïtief bedieningsconcept met aanraakfunctie en interactie in natuurlijke taal biedt de Audi S4 Avant¹ u een groot gebruiksgemak. Maak uw infotainment nog persoonlijker met optionele technologieën zoals de digitale instrumentencluster Audi virtual cockpit. Op het 12,3 duims-display vlak voor u ziet u de belangrijke functies zoals de snelheid en het toerental helder en in full HD. Met optionele functies zoals de Audi connect key² en de Audi phone box² integreert u uw smartphone in uw wagen.

Audi virtual cockpit Audi S4 Avant
Meer informatie over het bedieningsconcept en infotainment

Opvallend en functioneel - de verlichting

De Audi S4 Avant¹ wordt standaard geleverd met koplampen met ledtechnologie. Zo krijgt u verlichting met daglichtkwaliteit zodra ze worden ingeschakeld. Met de led-achterlichten kunt u optioneel kiezen voor een dynamische richtingaanwijzer en een dynamische lichtshow wanneer u het voertuig vergrendelt of ontgrendelt. Vooraan zijn optioneel ook Audi Matrix-ledkoplampen verkrijgbaar met dynamische richtingaanwijzers en dynamische lichtshow.

Audi S4 Avant
1
Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 7,4–7,1 l/100km (NEDC: 6,2–6,2 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 192–184 g/km (NEDC: 162–162 g/km)
2
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.
3
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
4
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
5
Naargelang de beschikbaarheid per land. Hiervoor moet u zich vooraf registreren op myaudi.be. Er is een actieve WLAN-verbinding tussen de smartphone en Audi MMI nodig om onlinemedia te streamen.
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.