Een Audi S4 Avant kopen? | Audi België
Audi S4 Avant dynamisch zijaanzicht

S4 Avant TDI

Vermogen

251

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

4,7

s

Koppel, maximaal

700

Nm

Een flexibele atleet

Zowel in het interieur als bij het exterieur accentueren S-specifieke elementen het atletische DNA van de Audi S4 Avant².

Rijplezier gegarandeerd

De Audi S4 Avant² is uitgerust met een V6-motor (gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 7,5–7,2 l/100 km; gecombineerde CO₂-emissie¹,²: 197–188 g/km) die 251 kW en een maximumkoppel van 700 Nm levert. De standaard mild-hybride technologie met de starter van de riemdynamo en de in de aandrijflijn geïntegreerde lithium-ionbatterij zorgt voor efficiëntie en rijcomfort.

Dynamisch bovenaanzicht Audi S4 Avant

Sportief exterieur

Door de standaard S-sportvering met strak afgesteld onderstel en dempers ligt de Audi S4 Avant² 23 mm lager dan het basismodel.

Zijaanzicht Audi S4 Avant

Onderscheidende kenmerken: S-specifieke elementen aan de voor- en achterzijde, zoals een speciaal radiatorrooster en de S-diffusor met omringende sierstrip, bepalen het sportieve karakter. Brandstofverbruik gecombineerd¹,²: 7,5–7,2 l/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹,²: 197–188 g/km.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁹ onder Thema's⁷,¹⁰ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁷ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi sfeerverlichting in de cockpitAudi sfeerverlichting in de cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Ruim en functioneel

De Audi S4 Avant² combineert de praktische ingesteldheid van een break met de dynamiek van een sportwagen. Het totale laadvermogen bedraagt maximaal 1.435 liter met de rugleuning van de achterbank neergeklapt.

Audi S4 Avant koffer

Een sportief en gepersonaliseerd interieur

Bij de sportzetels plus vooraan⁷ met ruitpatroon en S-logo kunt u de zithoogte, lengtepositie, zithoek en hoek van de rugleuning elektrisch aanpassen. De gevormde zijwangen verbeteren uw stabiliteit in de bochten.

Cockpit Audi S4 Avant

Audi exclusive⁵: Ook het interieur van de Audi S4 Avant² kunt u dankzij Audi exclusive⁵ een persoonlijke touch geven: bijvoorbeeld met de zetels en bekleding in Audi exclusive fijn nappaleder in jetgrijs/crimsonrood.

Oplossingen op maat

Originele Audi Accessoires⁶ maken u het leven makkelijker – bijvoorbeeld met het Dualfix i-Size kinderzitje voor kinderen vanaf de geboorte tot 105 cm. De stoel draait 360° zodat kinderen comfortabel kunnen in- en uitstappen; bovendien kan deze in voor- of achterwaarts gerichte positie geïnstalleerd worden.

Audi A4 allroad quattro met kinderzitje
Audi S4 Berline zijaanzicht

Audi S4 Berline

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 190–182 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,2–6,9 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,5–7,2 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 197–188 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁴Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.
⁵Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁶Originele Audi Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
⁷De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁸Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹¹Beschikbaar in bepaalde talen. Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.