Een Audi S4 Avant kopen? | Audi België
Audi S4 Avant

Audi S4 Avant TDI

Een flexibele atleet.
De Audi S4 Avant TDI

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,5–7,2 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 197–188 g/km
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De Audi S4 Avant TDI² combineert een grote dynamiek met de elegantie en veelzijdigheid van een stationwagen. Zowel in het interieur als aan het exterieur accentueren de specifieke S-elementen zijn atletische DNA. Dankzij de 251 kW (341 pk) sterke motor voelt u zijn vermogen op de weg perfect aan. Met zijn royale laadvermogen kan de Audi S4 Avant TDI² alledaagse transporttaken met gemak aan.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-s4-avant-exterior-AS4_A_191001_1.jpg
1920x1080-audi-s4-avant-exterior-AS4_A_191001_1.jpg
  • Daytonagrey pareleffect is een van de vele afwerkingen waaruit u kunt kiezen.

  • De Audi S4 Avant TDI² combineert het praktische gebruiksgemak van een stationwagen met de dynamiek van een sportauto.

  • Bij het kiezen van een koetswerkkleur kunt u ook gebruikmaken van het uitgebreide Audi exclusive³-assortiment.

  • De 3.0 TDI-motor van 255 kW (347 pk) (gecombineerd brandstofverbruik¹: WLTP: 7,4–7,0 l/100km (NEDC: 6,2–6,2 l/100 km); gemiddelde CO₂ emissie¹ : WLTP: 192–184 g/km (NEDC: 163–162 g/km)) genereert een koppel van 700 newtonmeter.

  • Het optionele glazen panoramadak brengt meer licht in het interieur van de Audi S4 Avant TDI² en schept een aangename sfeer.

  • U kunt het interieur van de Audi S4 Avant TDI² aanpassen aan uw eigen wensen, bijvoorbeeld met de speciale leerpakketten van Audi exclusive.

  • Het totale laadvolume van de Audi S4 Avant TDI² bedraagt tot 1.435 liter wanneer de rugleuning wordt neergeklapt.

  • Dankzij de optionele Audi virtual cockpit met hoge resolutie ziet u de belangrijkste informatie, zoals de snelheid en het toerental, vlak voor u.

  • Met de optionele MMI navigatie plus met MMI touch hebt u een groot deel van de diensten van Audi connect⁴ meteen binnen handbereik.

Personaliseer de sportiviteit - het exterieur

Het zijaanzicht geeft het sportieve karakter van de Audi S4 Avant TDI² bijzonder goed weer. Door de standaard S-sportveringmet strak afgesteld onderstel en dempers ligt deze wagen 23 millimeter lager dan het basismodel. Zowel voor- als achteraan onderscheidt hij zich van het basismodel door zijn specifieke S-elementen, zoals het speciale radiatorrooster en de S-diffuser met bijbehorende beugel. Voor de wielen hebt u de keuze uit een breed aanbod: in zijn standaardconfiguratie wordt de Audi S4 Avant TDI² geleverd met 18"-velgen. De wagen op de foto is uitgerust met optionele 19"-velgen in matgrijs titanium⁵ gegoten aluminium en het sterontwerp van Audi Sport met 5 spaken. Kies uit twaalf lakkleuren of kies voor een persoonlijke toets met de individuele Audi exclusive³-koetswerkkleuren.

Krachtig en efficiënt - de motor

Rijplezier gegarandeerd met de Audi S4 Avant TDI, dankzij de 3.0 TDI-motor (gecombineerd brandstofverbruik¹: WLTP: 7,4–7,0 l/100km (NEDC: 6,2–6,2 l/100 km); gemiddelde CO₂ emissie¹ : WLTP: 192–184 g/km (NEDC: 163–162 g/km)). De V6-motor levert 251 kW (341 pk) en haalt een maximumkoppel van 700 newtonmeter. De standaard mild-hybride technologie met de starter van de riemdynamo en de in de aandrijflijn geïntegreerde lithium-ionbatterij zorgt voor efficiëntie en rijcomfort.

Sportiviteit in cijfers

Vermogen

251

kW*

(341 pk)

Koppel

700

Nm*

Maximum

Acceleratie

4,9

s*

0 tot 100 km/u

* Gecombineerd brandstofverbruik¹: WLTP: 7,4–7,0 l/100km (NEDC: 6,2–6,2 l/100 km); gemiddelde CO₂ emissie¹ : WLTP: 192–184 g/km (NEDC: 163–162 g/km)

Sportief en individueel - het interieur

Met de S-sportzetels met ruitvormige stiksels en S-embleem - eveneens standaard - kunt u de zithoogte, de horizontale zitpositie, de zithoek en de hellingshoek van de rugleuning aanpassen. Dankzij de uitgesproken lendensteunen van de stoel blijft u in bochten mooi, onbeweeglijk zitten. Op de foto ziet u een speciaal designpakket van Audi exclusive³. U ziet onder meer zwarte zetelhoezen in fijn nappaleder met contrasterende stiksels in crescendorood. Die geaccentueerde naden komen overigens terug in deurarmsteunen, op de middenconsole en in de bekleding van de versnellingspook.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakafwerkingen en velgen om een Audi S4 Avant TDI² volledig volgens uw wensen te creëren.
6Y6Y_V99_Pyramid_AU49x_A4_Avant_001_00.jpg
Daytonagrijs, pareleffect Daytonagrijs, pareleffect
Mythoszwart, metaalkleur Mythoszwart, metaalkleur
Turboblauw Turboblauw
Navarrablauw, metaalkleur Navarrablauw, metaalkleur
Tangorood, metaalkleur Tangorood, metaalkleur
18" lichtmetalen velgen in 5-Y-spakendesign 18" lichtmetalen velgen in 5-Y-spakendesign
19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 10 spaken Turbine-design 19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 10 spaken Turbine-design
19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 5 spaken Torsio-design 19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 5 spaken Torsio-design
19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 10 spaken V-design 19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 10 spaken V-design
MMI system Audi S4 Avant

Ervaar de digitale mogelijkheden

Met de optionele MMI navigatie plus met MMI touch hebt u een groot deel van de Audi connect⁴-diensten meteen binnen handbereik. U krijgt toegang tot nuttige digitale diensten op het vlak van infotainment, navigatie, beveiliging en service. Zo kunnen wij u in real time informeren over de verkeerssituatie, interessante bestemmingen in uw buurt of de actuele brandstofprijzen. De Google Earth™⁶-navigatietool bevat informatie over het terrein, straatnamen en bedrijven. U bedient het systeem eenvoudigweg via het spraakgestuurde systeem en het 10,1 duims grote centrale display.

Audi virtual cockpit Audi S4 Avant

Baanbrekende technologieën

Voor infotainment kunt u kiezen uit optionele technologieën zoals de Audi virtual cockpit plus. Het 12,3-inch full HD-scherm bevindt zich recht voor u en biedt een overzicht van de voornaamste functies. Optionele functies zoals de Audi connect key⁷ en de Audi phone box⁸ integreren uw smartphone in de wagen.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: WLTP: 7,4–7,0 l/100km (NEDC: 6,2–6,2 l/100 km); gemiddelde CO₂ emissie¹ : WLTP: 192–184 g/km (NEDC: 163–162 g/km)
3
Audi exclusive is een optie die aangeboden wordt door Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of ga naar www.audi.com voor gedetailleerde informatie over de standaard- en optionele uitrusting.
4
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
5
Van Audi Sport GmbH.
6
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
7
De optionele comfortsleutel is een voorwaarde voor de Audi connect-sleutel.
8
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.