Audi S4 Berline > Audi België

Audi S4 Berline

Een sportief understatement.

Audi presenteert het nieuwe topmodel van de A4-reeks: de nieuwe Audi S4 Berline. Er wordt voortgeborduurd op de succesformule van de S-modellen: soevereine quattro-performance, een decent design en de nieuwste techniek voor aandrijving, onderstel en infotainment.

De highlights van de Audi S4 Berline

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten.

  • AS4_161001_1_844x475-min-v2.jpg
    Zomeractie 2018

    € 1.500 geldig op packs en opties bij bestelling van een Audi S4 Berline met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 3.000 incl. BTW. Aanbieding niet cumuleerbaar.

    Geldig tot en met 30/07/‌2018 bij uw Audi verdeler.

    Downloaden

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi S4 Berline

Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.