Een Audi S4 Berline kopen? | Audi België
Audi S4 Limousine TDI

Audi S4 Berline TDI

Sportiever dan ooit.
De Audi S4 Berline TDI

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,2–6,9 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 190–182 g/km
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De Audi S4 Berline TDI² drukt zijn stempel met zijn sportieve design: tal van specifieke S-elementen in het exterieur en het interieur onderscheiden hem duidelijk van het standaardmodel. De krachtige en toch efficiënte motor brengt de wagen in amper 4,8 seconden van 0 naar 100 km/u.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-AS4_D_191005.jpg
1920x1080-AS4_D_191005.jpg
  • Het radiatorrooster met honingraatstructuur is voorzien van inserts in mat aluminium zilver.

  • De Audi S4 Berline TDI² wordt standaard geleverd met 18" lichtmetalen velgen.

  • Tal van specifieke S-elementen onderscheiden de Audi S4 Berline TDI² van het basismodel.

  • De zijdelingse luchtinlaten in mat aluminiumzilver zijn typisch voor de Audi S4 Berline TDI².

  • Ook de beugel rond de S-diffuser is in mat aluminiumzilver uitgewerkt.

  • Onder de motorkap van de Audi S4 Berline TDI² zit een V6 TDI-motor van 255 kW (347 pk) (gecombineerd brandstofverbruik¹: WLTP: 7,1–6,9 l/100km (NEDC: 6,1–6,1 l/100 km): gemiddelde CO₂ emissie¹: WLTP: 186–179 g/km (NEDC: 160–160 g/km)).

  • Door de standaard S-sportvering ligt de Audi S4 Berline TDI² 23 millimeter lager dan het basismodel.

  • Een hoogtepunt in het interieur zijn de optionele sportzetels voorin plus met ruitpatroon en S-embleem.

  • Het display met hoge resolutie van de optionele Audi virtual cockpit plus bevindt zich recht voor u en geeft u alle belangrijke informatie zoals snelheid en motortoerental.

Aanschouw zijn sportieve karakter

Dat de Audi S4 Berline TDI² een sportief model is, blijkt uit heel wat elementen: zo zijn er aan de achterzijde de speciale S-diffuser met speciale beugel in mat aluminiumzilver en de vier S-uitlaten in chroom. Aan de voorzijde heeft het Singleframe-radiatorrooster een honingraatstructuur gekregen en inlegstukken in mat aluminiumzilver, een design dat ook volledig wordt doorgetrokken in de zijdelingse luchtinlaten. De sideskirts zijn uitwerkt in glanzend seleniumzilver. De wagen is standaard uitgerust met 18"-velgen in aluminium. Maar u kunt ook kiezen uit de brede waaier aan opties die Audi Sport te bieden heeft, zoals velgen tot een doorsnee van 19".

Dynamisch zijaanzicht Audi S4 Berline

Ervaar wat sportief betekent

Onder de motorkap van de Audi S4 Berline TDI² zit een V6 TDI-motor van 3 liter (gecombineerd brandstofverbruik*: 6,2-6,3 l/100 km, gecombineerde CO₂-uitstoot*: 163-164 g/km). Dankzij 251 kW (341 pk) en een maximumkoppel van 700 newtonmeter acceleert u van 0 naar 100 km/u in amper 4,8 seconden. De maximumsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/u. De aandrijving met geïntegreerd mild-hybridesysteem van 48 volt met beltstarter en Li-ion-accu vormt de basis voor de nog verder verbeterde efficiëntie en het nog grotere rijgemak. Een van de voordelen: wanneer u het gaspedaal loslaat bij een snelheid van minder dan 160 km/u, kunt u de motor van de Audi S4 Berline TDI² uitschakelen en naar de zogeheten vrijloopmodus schakelen om het brandstofverbruik te verminderen.

Zijn sportieve karakter in cijfers

Vermogen

251

kW*

(341 pk)

Koppel

700

Nm*

Maximum

Versnelling

4,8

S*

0 tot 100 km/u

* Gecombineerd brandstofverbruik¹: WLTP: 7,1–6,9 l/100km (NEDC: 6,1–6,1 l/100 km); gemiddelde CO₂ emissie¹: WLTP: 186–179 g/km (NEDC: 160–160 g/km)

Voel de sportiviteit

De dynamische lijn wordt doorgetrokken naar het interieur van de Audi S4 Berline TDI². Verlichte dorpellijsten met aluminiuminleg en S-embleem zijn standaard voorzien. Met de S-sportzetels met ruitvormige stiksels en S-embleem kunt u de zithoogte, de horizontale zitpositie, de zithoek en de hellingshoek van de rugleuning aanpassen. Dankzij de uitgesproken lendensteunen van de stoel blijft u in bochten mooi, onbeweeglijk zitten. Op het 3-spakige, met leder beklede sportstuur is eveneens het S-embleem aangebracht. Het stuur is verder afgewerkt met de contrasterende naden die bij de S-line horen. Bovendien is het aan de onderkant afgevlakt, voor extra comfort bij het instappen.

Kleuren en velgen

Combineer verschillende lakafwerkingen en velgen om een Audi S4 Avant TDI² volledig volgens uw wensen te creëren.
N6N6_V99_Pyramid_AU49x_A4_Limo_007_01.jpg
Turboblauw Turboblauw
Daytonagrijs (pareleffect) Daytonagrijs (pareleffect)
Gletsjerwit, metaalkleur Gletsjerwit, metaalkleur
Mythoszwart, metaalkleur Mythoszwart, metaalkleur
Tangorood, metaalkleur Tangorood, metaalkleur
18" lichtmetalen velgen in 5-Y-spakendesign 18" lichtmetalen velgen in 5-Y-spakendesign
19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5 spaken V-Star-design 19" lichtmetalen velgen Audi Sport in 5 spaken V-Star-design
19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 5 spaken Torsio-design 19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 5 spaken Torsio-design
19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 5 spaken Rotor-design 19" lichtmetalen Audi Sport velgen in 5 spaken Rotor-design
19" lichtmetalen velgen in 5-Y-spakendesign 19" lichtmetalen velgen in 5-Y-spakendesign
MMI display Audi S4 Berline

Ervaar de digitale mogelijkheden

Met de optionele MMI navigatie plus met MMI touch hebt u een groot deel van de Audi connect⁴-diensten meteen binnen handbereik. U krijgt toegang tot nuttige digitale diensten op het vlak van infotainment, navigatie, beveiliging en service. Zo kan u in real time geïnformeerd blijven over de verkeerssituatie, interessante bestemmingen in uw buurt of de actuele brandstofprijzen. De Google Earth™⁶-navigatietool bevat informatie over het terrein, straatnamen en bedrijven. U bedient het systeem eenvoudigweg via het spraakgestuurde systeem en het 10,1 duims grote centrale display.

Audi virtual cockpit in de S4 Berline

Baanbrekende technologieën

Voor infotainment kunt u kiezen uit optionele technologieën zoals de Audi virtual cockpit plus. Het 12,3-inch full HD-scherm bevindt zich recht voor u en biedt een overzicht van de voornaamste functies. Optionele functies zoals de Audi connect-sleutel⁴ en de Audi phone box⁵ integreren uw smartphone in de wagen.

Child seat Audi S4 Sedan
 

U beschikt over de juiste oplossingen

Audi Originele Accessoires⁶ biedt u tal van manieren om nog meer aspecten toe te voegen aan uw Audi S4 Berline TDI². Profiteer van aangepaste oplossingen met een fascinerend design en een hoog niveau van functionaliteit.

Audi exclusive

Maak uw Audi S4 Berline TDI² inspirerend uniek - met Audi exclusive⁷. Met geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder en aangepaste lakafwerkingen in een breed scala aan kleuren. Helemaal zoals u het wilt.

Cockpit Audi S4 Berline
 
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Gecombineerd brandstofverbruik¹: WLTP: 7,1–6,9 l/100km (NEDC: 6,1–6,1 l/100 km); gemiddelde CO₂ emissie¹: WLTP: 186–179 g/km (NEDC: 160–160 g/km)
3
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
4
De optionele comfortsleutel is een voorwaarde voor de Audi connect-sleutel.
5
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.
6
Audi Originele Accessoires zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij Audi AG. Bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig wordt geen rekening gehouden met de accessoires. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
7
Audi exclusive is een optie die aangeboden wordt door Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of ga naar www.audi.com voor gedetailleerde informatie over de standaard- en optionele uitrusting.