Een Audi S4 Berline kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 190–182 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,2–6,9 l/100km

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 190–182 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,2–6,9 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Vermogen

251

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

4,6

s

Koppel, maximaal

700

Nm

Zijaanzicht Audi S4 Berline

Sportiever dan ooit

Tal van specifieke S-elementen in het exterieur en interieur onderscheiden de Audi S4 Berline² van het standaardmodel.

S4 Berline van bovenaf
Audi sfeerverlichting in de cockpitAudi sfeerverlichting in de cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi A4 Avant kinderzitje

Opmerking: Het beeld toont de Audi A4 Avant.

Audi S4 Avant Zijaanzicht Achteraanzicht

Audi S4 Avant

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 197–188 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,5–7,2 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,2–6,9 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 190–182 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁴Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁵Audi Originele Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
⁶Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁷Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
⁸De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
⁹Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹¹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.