Een Audi S4 Berline kopen? | Audi België
Zijaanzicht Audi S4 Berline

S4 Berline

Vermogen

251

kW

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

4,6

s

Koppel, maximaal

700

Nm

Zijaanzicht Audi S4 Berline

Sportiever dan ooit

Tal van specifieke S-elementen in het exterieur en interieur onderscheiden de Audi S4 Berline² van het standaardmodel.

Ervaar wat sportiviteit betekent

Onder de motorkap van de Audi S4 Berline² bevindt zich een 3-liter V6 TDI-motor (gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 7,2–6,9 l/100 km, gecombineerde CO₂-uitstoot¹,²: 190–182 g/km). Dankzij 251 kW en een maximumkoppel van 700 newtonmeter acceleert hij van 0 naar 100 km/u in amper 4,6 seconden. De maximumsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/u. De standaard mild-hybridetechnologie met beltstarter en Li-ion batterij zorgt voor efficiëntie en rijcomfort.

S4 Berline van bovenaf

Bewonder zijn sportieve karakter

Aan de voorzijde vallen het Singleframe-radiatorrooster met honingraatstructuur en inzetstukken in mat aluminiumzilver op, een look die wordt doorgetrokken in de zijdelingse luchtinlaten. De sideskirts zijn uitwerkt in seleniumzilver. De wagen is standaard uitgerust met 18"-velgen.

Achteraanzicht Audi S4 Berline

Sportieve achterzijde: U merkt meteen dat de Audi S4 Berline² een sportief model is. Aan de achterzijde is er bijvoorbeeld de speciale S-diffuser met omlijsting in mat aluminiumzilver, alsook de vier S-uitlaatsierstukken in chroom.

Nog meer dynamiek: competition edition plus⁸

De competition edition plus⁸ benadrukt het sportieve karakter van de Audi S4 Berline². Met opvallende zwarte designelementen en het zwarte stylingpakket plus. Het sfeerverlichtingspakket plus en instap-ledverlichting met logoprojectie zorgen voor een bijzonder aangename sfeer.

Zijaanzicht Audi S4 Sedan

Leg duidelijke accenten: Maak een unieke eerste indruk met matrix-ledkoplampen met dynamische richtingaanwijzers en RS-specifieke donkere sierlijsten. De voorspoiler onder het radiatorrooster in honingraatlook en de inlegplaatjes en zijdelingse luchtinlaten in glanzend zwart zorgen voor opvallende details.

Voel de sportiviteit

Bij de sportzetels plus vooraan⁸ met ruitpatroon en S-logo kunt u de zithoogte, lengtepositie, zithoek en hoek van de rugleuning elektrisch aanpassen. De gevormde zijwangen verbeteren uw stabiliteit in de bochten. Het lederen sportstuur in driespaaksdesign met vlakke onderkant en multifunction plus⁸ is voorzien van het S-embleem en S-specifieke contrasterende stiksels.

Persoonlijk en buitengewoon

Knappe foto's of beroemde cinemahelden: selecteer uw favoriete beeld in uw myAudi-app⁹ onder Thema's⁸,¹⁰ en stel dit in als achtergrondafbeelding in de MMI. Blikvangereffect: het sfeerverlichtingspakket plus⁸ past de kleur automatisch aan het motief aan.

Audi sfeerverlichting in de cockpitAudi sfeerverlichting in de cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi exclusive⁴

Maak uw Audi S4 Berline² even uniek als uzelf met Audi exclusive⁴. Met zorgvuldig geselecteerde inlegplaatjes, gekleurd leder en een breed scala aan bijzondere koetswerkkleuren. Precies zoals u het wilt.

Oplossingen op uw maat

Met Originele Audi Accessoires⁵ kunt nog meer bijzondere kenmerken toevoegen aan uw Audi S4 Berline². Geniet van oplossingen op maat met een fascinerend design en een hoge functionaliteit.

Audi A4 Avant kinderzitje
Audi S4 Avant Zijaanzicht Achteraanzicht

Audi S4 Avant

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 197–188 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,5–7,2 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,2–6,9 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 190–182 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.
³Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁴Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
⁵Audi Originele Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
⁶Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁷Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
⁸De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
⁹Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹⁰Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹¹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.