Audi S4 Berline > Audi A4 > Audi België

Sportiever dan ooit.
De Audi S4 Berline.

Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 7,1–6,8 l/100km (NEDC: 6,1–6,1 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 186–178 g/km (NEDC: 160–160 g/km)
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De Audi S4 Berline drukt zijn stempel met zijn sportieve design: tal van specifieke S-elementen in het exterieur en het interieur onderscheiden hem duidelijk van het standaardmodel. De krachtige en toch efficiënte motor brengt de wagen in amper 4,8 seconden van 0 naar 100 km/u.

Download alle
00:00 | 00:00
AS4_L_191004.jpg
AS4_L_191004.jpg
  • Tal van specifieke S-elementen onderscheiden de Audi S4 Berline¹ van het basismodel.

  • De zijdelingse luchtinlaten in mat aluminiumzilver zijn typisch voor de Audi S4 Berline¹.

  • Ook de beugel rond de S-diffuser is in mat aluminiumzilver uitgewerkt.

  • De Audi S4 Berline¹ wordt standaard geleverd met 18"-velgen.

  • Onder de motorkap van de Audi S4 Berline zit een V6 TDI-motor van 255 kW (347 pk) (gecombineerd brandstofverbruik*: 6,2-6,3 l/100 km, gecombineerde CO₂-uitstoot*: 163-164 g/km).

  • Door de standaard S-sportvering ligt de Audi S4 Berline¹ 23 millimeter lager dan het basismodel.

  • In het interieur vinden we onder meer de standaard S-sportzetels met ruitvormige stiksels en S-embleem.

  • Dankzij de optionele Audi virtual cockpit met hoge resolutie ziet u de belangrijkste informatie, zoals de snelheid en het toerental, vlak voor u.

  • Met de optionele MMI navigatie plus met MMI touch hebt u een groot deel van de diensten van Audi connect meteen binnen handbereik.

Zijn sportieve karakter in cijfers¹

Vermogen

255

kW

(347 pk)

Koppel

700

Nm

Acceleratie

4,8

seconden

van 0 tot 100 km/u

1
Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 7,1–6,8 l/100km (NEDC: 6,1–6,1 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 186–178 g/km (NEDC: 160–160 g/km)

Ervaar wat sportief betekent

Onder de motorkap van de Audi S4 Berline zit een V6 TDI-motor van 3 liter (gecombineerd brandstofverbruik*: WLTP: 6,9-7,1 l/100 km (NEDC: 6,1 l/100 km), gecombineerde CO₂-uitstoot*: WLTP: 180-186 g/km (NEDC: 160 g/km)). Dankzij 255 kW (347 pk) en een maximumkoppel van 700 newtonmeter acceleert u van 0 naar 100 km/u in amper 4,8 seconden. De maximumsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/u. De aandrijving met geïntegreerd mild-hybridesysteem van 48 volt met beltstarter en Li-ion-accu vormt de basis voor de nog verder verbeterde efficiëntie en het nog grotere rijgemak. Een van de voordelen: wanneer u het gaspedaal loslaat bij een snelheid van minder dan 160 km/u, kunt u de motor van de Audi S4 Berline¹ uitschakelen en naar de zogeheten vrijloopmodus schakelen om het brandstofverbruik te verminderen.

Audi S4 Berline

Voel de sportiviteit

De dynamische lijn wordt doorgetrokken naar het interieur van de Audi S4 Berline¹. Verlichte dorpellijsten met aluminiuminleg en S-embleem zijn standaard voorzien. Met de S-sportzetels met ruitvormige stiksels en S-embleem kunt u de zithoogte, de horizontale zitpositie, de zithoek en de hellingshoek van de rugleuning aanpassen. Dankzij de uitgesproken lendensteunen van de stoel blijft u in bochten mooi, onbeweeglijk zitten. Op het 3-spakige, met leder beklede sportstuur is eveneens het S-embleem aangebracht. Het stuur is verder afgewerkt met de contrasterende naden die bij de S-line horen. Bovendien is het aan de onderkant afgevlakt, voor extra comfort bij het instappen.

Audi S4 Berline

Toonaangevende technologieën

Dankzij een intuïtief bedieningsconcept met aanraakfunctie en interactie in natuurlijke taal biedt de Audi S4 Berline¹ u een groot gebruiksgemak. Maak uw infotainment nog persoonlijker met optionele technologieën zoals de digitale instrumentencluster Audi virtual cockpit plus. Op het 12,3 duims-display vlak voor u ziet u de belangrijke functies zoals de snelheid en het toerental helder en in full HD. Met optionele functies zoals de Audi connect key² en de Audi phone box² integreert u uw smartphone in uw wagen.

Audi virtual cockpit van de Audi S4 Berline
Meer informatie over het bedieningsconcept en infotainment
Audi S4 Saloon

Functioneel en verbluffend - verlichting

Een ander visueel element van de Audi S4 Saloon¹ is het vooruitstrevende lichtontwerp. Je herkent meteen het specifieke design van de standaard led-koplampen. De led-technologie zorgt verlichting met daglichtkwaliteit vanaf het moment dat je de lichten aanschakelt. Bovendien kun je kiezen voor de optie Matrix led-koplampen met dynamische verlichting en richtingaanwijzing. De Matrix led-technologie is een combinatie van een camerasysteem met led-lichtbronnen en precieze optische weergave. Op die manier kan het systeem aankomende voertuigen selectief afschermen terwijl de rest van het terrein goed verlicht blijft. Wanneer je het voertuig opent of afsluit, word je bovendien getrakteerd op een indrukwekkende lichtshow. Ook bij de led-verlichting achteraan kan je optioneel kiezen voor deze lichtshow en dynamische richtingaanwijzing.

Rijplezier gewaarborgd

De Audi S4 Berline¹ ligt 23 millimeter lager dan het basismodel, dankzij de standaard S-sportvering met strak afgesteld onderstel en demper. Optioneel is ook de S-sportvering verkrijgbaar met extra dempingcontrole die het voertuig elektronisch aanpast aan verschillende rijomstandigheden en die bovenop het grote comfort ook de rijdynamiek nog vergroot.

Audi S4 Saloon
1
Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 7,1–6,8 l/100km (NEDC: 6,1–6,1 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 186–178 g/km (NEDC: 160–160 g/km)
2
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.
3
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
4
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
5
Naargelang de beschikbaarheid per land. Hiervoor moet u zich vooraf registreren op myaudi.be. Er is een actieve WLAN-verbinding tussen de smartphone en Audi MMI nodig om onlinemedia te streamen.
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.