Condities > Audi A5 Cabriolet > Audi A5 > Audi België

Uw Audi A5 Cabriolet

Zomeractie 2019

1920x600-A1611717_large.jpg

De Audi A5 Cabriolet: ontsnap aan de routine.

Vouchers

Voucher t.w.v. € 3.250

  • Geldig tot en met 29/08/‌2019.

Download uw voucher om van de uitzonderlijke voordelen op onze accessoires te profiteren. Met deze accessoires kan u uw Audi A5 Cabriolet uitrusten zoals u er altijd al van hebt gedroomd.

Download uw voucher
A5 Cabriolet Pack Platinum

De Audi A5 Cabriolet: Pack Platinum Sport 40 TFSI 190 ch S tronic

  • Catalogusprijs: € 59.703*
  • Klantenvoordeel: € 7.558**
  • Nettoprijs: € 52.145

Profiteer van innovatieve Audi technologieën.

Geniet van dit aanbod
Meer weten over de Audi A5 Cabriolet Pack Platinum
Omvat naast de uitrusting van het Pack Business Plus: - Metaalkleur (behalve S line en à la carte kleuren) - Snelheidsregelaar (cruise control) - Milano leder - Verwarmbare zetels vooraan - Binnenspiegel met automatische dag/nacht functie - Buitenspiegels elektrisch verwarm-, verstel- en inklapbaar - Acoustic Parking System voor- en achteraan - LED-koplampen ook de volgende uitrusting: - Audi virtual cockpit - Audi Smartphone Interface - MMI Navigation Plus met MMI Touch - 3 jaar Audi Connect services - Multifunctiestuur Plus
1
* Aanbevolen catalogusprijs, incl. de prijzen van de individuele opties en de waarde van bijkomende uitrusting. Afgebeeld model voorzien van opties tegen meerprijs.
2
** Totaal klantenvoordeel bij aankoop van een nieuwe Audi A5 Cabriolet Pack Platinum bestaat uit de voordelen op de packs. Het voordeel op de packs is gelijk aan het verschil tussen de som van de aanbevolen catalogusprijs van de opties waaruit het pack is samengesteld en de Zomeractie 2019 prijs van de packs.