Audi A5 Cabriolet > A5 > Audi België

Audi A5 Cabriolet

De nieuwe Audi A5 Cabriolet

Met de komst van de nieuwe Audi A5 Cabrio is de A5-familie van de nieuwe generatie helemaal volledig. In deze middenklasser met open dak kunnen tot vier personen genieten van een heel intens rijplezier. Het volautomatische akoestische dak kan tot een snelheid van 50 km/u worden geopend of gesloten.

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • 563x317_ACA_D_161026.jpg
  Zomeractie 2018

  € 2.000 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi A5 Cabriolet met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 2.000 incl. BTW.

  Geldig tot en met 03/09/‌2018 bij uw Audi verdeler.

  Downloaden
Galerij

Leer de nieuwe Audi A5 Sportback van alle kanten kennen. Hier vindt u video's en foto's, ook om te downloaden.

Ontdek meer

Highlights

Een optimale bescherming tegen rijgeluiden

De traditionele soft top past perfect en levert een optimale bescherming tegen rijgeluiden dankzij een heel efficiënte isolatie. De nieuwe one-touch openingsfunctie maakt het standaard akoestische dak nog praktischer. Om het dak volautomatisch te openen - in amper 15 tellen, 18 seconden voor het sluiten - volstaat het om één keer aan de bedieningshendel te trekken, en dit tot een snelheid van 50 km/u.

Schrijf u in om op de hoogte te blijven van de laatste updates
over de Audi A5 Cabriolet

 • 600x600_AA5_D_161053.jpg
  Infotainment en Audi connect: maximaal verbonden

  Het MMI navigatiesysteem, met MMI-aanraakfunctie, zorgt voor een hoogstaand infotainmentaanbod. Het 8,3-duimsscherm beschikt over een resolutie van 1.024 x 480 pixels. Naast een DVD-lezer en een flashgeheugen van 10 Gb beschikt dit hoogstaande systeem ook over twee multimedia kaartlezers, een AUX IN-ingang en een USB-verbinding met laadfunctie.

  Een LTE-module maakt het mogelijk zich te verbinden met de online Audi connectdiensten, en dit gratis gedurende drie jaar. Ook de eerste vijf updates van de kaarten voor het navigatiesysteem zijn gratis. In de multimediamodule is ook een wifitoegangspunt geïntegreerd waardoor de passagiers hun mobiele apparatuur met het internet kunnen verbinden.

  De Audi smartphone interface integreert iOS- en Android-smartphones in een specifiek daarvoor ontwikkelde omgeving in de MMI. De Audi phone box koppelt de smartphone aan de voertuigantenne en zorgt zo voor een optimale ontvangstkwaliteit. Bovendien laadt hij de smartphone via inductie draadloos op volgens de Qi-standaard. Het Bang & Olufsen Sound System beschikt dankzij een tweede woofer over een nieuwe 3D-klank en versterkte bassen. Het maakt de ruimtelijke dimensie van hoogte beleefbaar en geeft de bestuurder het gevoel in een concertzaal te zitten. De versterker van het systeem levert een vermogen van 755 watt via 19 luidsprekers.

  Meer weten
 • 600x300_ACA_D_161026.jpg
  Aan de buitenkant: stevige schouderlijn en een traditionele soft top

  Voor het design van de nieuwe Audi A5 Cabrio lieten de ontwerpers zich inspireren door de vloeiende lijnen van de Coupé. De achterruit is nu iets vlakker waardoor het sportieve karakter van de A5 Cabrio wordt benadrukt, net als door de korte overhangen en de lange motorkap met dynamische uitstulping. Met een lengte van 4.673 mm is de nieuwe A5 Cabriolet 47 mm langer dan zijn voorganger.

  De voorzijde wordt gedomineerd door de driedimensionale Singleframe-radiatorrooster, dat voortaan merkbaar vlakker en breder is. De golfvormige schouderlijn – een stijltrekje dat typisch is voor de hele A5-familie – benadrukt de elegantie van de nieuwe A5 Cabrio. De duidelijk gespierde wielkasten benadrukken dan weer het quattro-DNA van het model. Aan de achterzijde zorgen horizontale lijnen er voor dat de breedte van de nieuwe Audi A5 Cabrio in de verf wordt gezet, al is die wel iets compacter dan haar voorganger.

  Het derde remlicht is stijlvol geïntegreerd in de omlopende sierlijst van het deksel van het dakcompartiment. De ledachterlichten en de optionele led- of Matrix-ledkoplampen met dynamische richtingaanwijzers voor- en achteraan brengen zijn hoogtechnologische karakter ook in het donker tot uiting.

 • 600x300_ACA_161019.jpg
  Interieur: ruim en functioneel

  Dankzij de grotere afmetingen, een met 14 mm verlengde wielbasis en compactere zetels beschikken bestuurder en passagiers over meer ruimte. Vooraan werd de ruimte ter hoogte van de schouders verhoogd met 26 mm. Achteraan is de beenruimte 18 mm groter geworden.

  Met het dak dicht is de bagageruimte nu 380 liter groot. Het vak dat plaats biedt aan de soft top zakt automatisch wanneer het dak open is, en komt omhoog bij een gesloten dak. Zo biedt de bagageruimte altijd een maximum aan ruimte. De achterbank is in 50:50-verhouding gedeeld, de rugleuning kan via hendels in de koffer eenvoudig naar voren worden geklapt. Het kofferdeksel van de A5 Cabrio kan nu standaard automatisch worden geopend via de afstandsbediening of door een eenvoudige druk op de deurknop aan bestuurderszijde. Als optie biedt Audi ook een bewegingssensor aan voor het openen van het kofferdeksel: de in de achterbumper ingewerkte sensor reageert op een voorwaartse voetbeweging en indien ook de aanwezigheid van de optionele sleutel wordt gedetecteerd, zal het kofferdeksel zich automatisch openen.

Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.