Audi A5 Cabriolet > Audi A5 > Audi België

Audi A5 Cabriolet

Met de komst van de nieuwe Audi A5 Cabrio is de A5-familie van de nieuwe generatie helemaal volledig. In deze middenklasser met open dak kunnen tot vier personen genieten van een heel intens rijplezier. Het volautomatische akoestische dak kan tot een snelheid van 50 km/u worden geopend of gesloten.

Download alle
00:00 | 00:00
  • Het brede spoor en de lange wielbasis van 2.765 mm liggen mee aan de basis van het sportief uitgebalanceerde onderstel. De spoorbreedte bedraagt 1.587 mm vooraan en 1.568 mm achteraan. Voor de vooras wordt een geoptimaliseerd vijfarms-ophanging gebruikt. Achteraan vervangt een vijfarms-ophanging de trapezoïdale ophanging van het vorige model. Adaptieve schokdempers zijn beschikbaar als optie. Deze schokdempers worden geïntegreerd in het Audi drive select systeem waardoor de bestuurder zelf kan kiezen tussen een dynamische, dan wel eerder comfortabele rijervaring. De nieuwe elektromechanische stuurbekrachtiging zorgt voor een optimaal rijgevoel en nog preciezere stuurkwaliteiten. De nieuwe A5 Cabrio beschikt optioneel ook over een dynamische stuurinrichting, waarvan de werking wordt aangepast in functie van de snelheid en de stuurhoek.

  • Dankzij het fundamenteel nieuwe weergave- en bedieningsconcept inclusief natuurlijke spraakbediening en zoekfunctie met vrije tekstinvoer kan de bestuurder alle functies moeiteloos en intuïtief bedienen. De microfoons die standaard in de veiligheidsgordels vooraan zijn ingewerkt garanderen een optimale stemkwaliteit, zelfs bij rijden met open dak. Als alternatief voor de standaard analoge ronde instrumenten is ook de Audi virtual cockpit beschikbaar die over heel wat display-mogelijkheden beschikt. Het 12,3-duims grote TFT-scherm met hoge resolutie zorgt voor een gedetailleerde weergave. Het optionele head-up display projecteert alle relevante informatie in de vorm van overzichtelijke symbolen en cijfers op de voorruit in het directe gezichtsveld van de bestuurder, zodat hij geconcentreerd kan blijven op het verkeer.

  • Videos

Een optimale bescherming tegen rijgeluiden

De traditionele soft top past perfect en levert een optimale bescherming tegen rijgeluiden dankzij een heel efficiënte isolatie. De nieuwe one-touch openingsfunctie maakt het standaard akoestische dak nog praktischer. Om het dak volautomatisch te openen - in amper 15 tellen, 18 seconden voor het sluiten - volstaat het om één keer aan de bedieningshendel te trekken, en dit tot een snelheid van 50 km/u.

A5 Cabriolet Specificaties

Kofferruimte

380

liters

Dak opent zicht in

15

seconden

Rijassistentiesystemen

30

Tot

Aan de buitenkant: stevige schouderlijn en een traditionele soft top

Meer weten over de buitenkant

Interieur: ruim en functioneel

Meer weten over de interieur

Infotainment en Audi connect: maximaal verbonden

Het MMI navigatiesysteem, met MMI-aanraakfunctie, zorgt voor een hoogstaand infotainmentaanbod. Het 8,3-duimsscherm beschikt over een resolutie van 1.024 x 480 pixels. Naast een DVD-lezer en een flashgeheugen van 10 Gb beschikt dit hoogstaande systeem ook over twee multimedia kaartlezers, een AUX IN-ingang en een USB-verbinding met laadfunctie.

Meer weten over infotainment en Audi connect
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.