A5 Cabriolet 2020 > Audi A5 > Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
The Audi A5 Cabriolet

Audi A5 Cabriolet 2020

Ontdek wat pure emoties zijn.
De Audi A5 Cabriolet

Geniet van opperst rijplezier waar geen maat op staat. De dynamiek van de Audi A5 Cabriolet voelt u aan alles: zijn gemoderniseerde designtaal, zijn progressieve technologieën en zijn krachtige motoruitvoeringen.
(gecombineerd brandstofverbruik in l/100 km*: 3,7-5,4; gecombineerde CO2-uitstoot in g/km*: 98-143)
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Opmerking: de Audi A5 Cabriolet 2020 kan nog niet geconfigureerd worden.

Een pareltje – vanuit elk perspectief

Onderga de overweldigende rijsensatie van de nieuwe Audi A5 Cabriolet, vooral met het dak open. Uiterlijk valt hij op dankzij zijn sportieve uitstraling, van welke kant u hem ook bekijkt. De brede luchtinlaten en chromen afwerking geven de voorkant een sportievere en meer afgelijnde look; aan de zijkant onderstrepen de geaccentueerde dorpels centraal zijn atletische uiterlijk. De uitgesproken wielkasten zuigen de aandacht naar de optionele 20-duimswielen in gegoten aluminium. Achteraan stelen de horizontale sierlijst in mat aluminium zilver op de diffuser en de trapezevormige uitlaten de show. Het stoffen dak kan tot snelheden van max. 50 km/u in 15 seconden geopend en gesloten worden.

Side and rear view Audi A5 Cabriolet

Compromissen? Niet nodig

Aan de binnenkant van de Audi A5 Cabriolet creëren de uitgesproken horizontaal gestileerde elementen, de hertekende middenconsole en de deurlijst met glaslook een fascinerend ruimtegevoel. Het progressieve interieur wordt verder aangevuld door kwaliteitsmaterialen, geavanceerde infotainmentfuncties en de optionele ledsfeerverlichting. De designselectie Okapibruin en het S line-designpakket zorgen nog voor extra visuele toetsen in het interieur.

The Audi A5 Cabriolet

De beste rijstijl? Gevarieerd.

De dynamische stuurinrichting van de Audi A5 Cabriolet resulteert in een onweerstaanbaar sportief en comfortabel rijgedrag: de stuurverhouding en stuurkracht van het voertuig worden voortdurend aan de rijsnelheid aangepast. In combinatie met Audi drive select ervaart u een rijgevoel dat beantwoordt aan uw voorkeuren: met de modi dynamic, comfort, auto, individual en efficiency kunt u uw rijstijl op elk ogenblik aanpassen. Om de efficiëntie te verhogen, beschikken de meeste TFSI- en TDI-motoren (gecombineerd brandstofverbruik in l/100 km*: 3,7-5,4; gecombineerde CO2-uitstoot in g/km*: 98-143) ook over een 12V Mild Hybrid-systeem. Op bepaalde motoren is ook quattro vierwielaandrijving met ultratechnologie beschikbaar, voor een buitengewoon dynamische rijervaring.

Side view Audi A5 Cabriolet

Zie wat anderen niet zien

De standaard Audi ledkoplampen voor- en achteraan in het nieuwe, puristische design imponeren met hun intelligente, adaptieve verlichting. En dankzij de optionele Audi laserverlichting met groter bereik behoudt u ook over langere afstanden het overzicht in de Audi A5 Cabriolet. Opvallend zijn de dynamische lichtsequenties van de coming/leaving home-functie van de optionele Matrix-ledkoplampen en de dynamische richtingaanwijzers.

Rear view Audi A5 Cabriolet
1
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
2
Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.