A5 Cabriolet > Audi A5 > Audi België

Ontdek wat pure emoties zijn.
De Audi A5 Cabriolet

Gecombineerd brandstofverbruik*: WLTP: 5,7-7,8 l/100 km (NEDC: 4-6,2 l/100 km)
Gecombineerde CO₂-uitstoot*: WLTP: 148-203 g/km (NEDC: 106-163 g/km)
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Geniet van opperst rijplezier waar geen maat op staat. De dynamiek van de Audi A5 Cabriolet voelt u aan alles: zijn gemoderniseerde designtaal, zijn progressieve technologieën en zijn krachtige motoruitvoeringen (gecombineerd brandstofverbruik in l/100 km*: 4,0-6,2; gecombineerde CO2-uitstoot in g/km*: 106-143).

Een pareltje – vanuit elk perspectief

Onderga de overweldigende rijsensatie van de nieuwe Audi A5 Cabriolet, vooral met het dak open. Uiterlijk valt hij op dankzij zijn sportieve uitstraling, van welke kant u hem ook bekijkt. De brede luchtinlaten en chromen afwerking geven de voorkant een sportievere en meer afgelijnde look; aan de zijkant onderstrepen de geaccentueerde dorpels centraal zijn atletische uiterlijk. De uitgesproken wielkasten zuigen de aandacht naar de optionele 20-duimswielen in gegoten aluminium. Achteraan stelen de horizontale sierlijst in mat aluminium zilver op de diffuser en de trapezevormige uitlaten de show.

Diffusor und Endrohre des Audi A5 Cabriolet

Geniet met al uw zintuigen

Geniet van puur rijplezier in de Audi A5 Cabriolet. Wanneer het dak gesloten is, gaat het naadloos op in de rest van het design. De koffer heeft een volume van 370 liter. Het stoffen dak kunt u tijdens het rijden in 15 seconden openen en in 18 seconden weer sluiten, en dat bij een snelheid tot 50 km/u.

Audi A5 Cabriolet
Audi A5 Cabriolet

Baden in het licht

Koplampen met ledtechnologie zijn standaard bij de Audi A5 Cabriolet. Optioneel kunt u ook kiezen voor Matrix-ledkoplampen met Audi laserlight. Dat vormt bij snelheden vanaf 70 km/u een aanvulling op het ledgrootlicht. Doordat het bereik bijna dubbel zo groot is als dat van het ledgrootlicht, gaat de veiligheid er aanzienlijk op vooruit. Nog inbegrepen in het verlichtingspack zijn de dynamische verlichtingseffecten van de Coming and Leaving Home-functie en de dynamische richtingaanwijzers.

Aansluitingen? Digitaal en persoonlijk

Met de optioneel verkrijgbare Audi phone box kunt u uw smartphone⁴ in een handomdraai aansluiten op de Audi A5 Cabriolet. Zo tilt u de kwaliteit van uw inkomende en uitgaande oproepen naar een hoger niveau en kunt u bovendien uw toestel draadloos opladen. De Audi connect key stelt u zelfs in staat om uw Audi A5 Cabriolet af te sluiten of te ontgrendelen via uw smartphone⁴ – dus zonder dat u de fysieke sleutel nodig hebt.

Audi phone box

Compromissen? Niet nodig

Aan de binnenkant van de Audi A5 Cabriolet creëren de uitgesproken horizontaal gestileerde elementen, de hertekende middenconsole en de deurlijst met glaslook een fascinerend ruimtegevoel. Het progressieve interieur wordt verder aangevuld door kwaliteitsmaterialen, geavanceerde infotainmentfuncties en de optionele ledsfeerverlichting. De designselectie Okapibruin en het S line-designpakket zorgen nog voor extra visuele toetsen in het interieur.

Audi A5 Cabriolet
Audi A5 Cabriolet

Discrete rijhulpsystemen

De optionele rijhulpsystemen⁵ bieden u innovatieve steun wanneer u onderweg bent in uw Audi A5 Cabriolet. Zo gaat er bijvoorbeeld een waarschuwingsledlampje branden om u er voor u uitstapt op te wijzen dat er andere weggebruikers langs achteren naderen.

De beste rijstijl? Gevarieerd

De dynamische stuurinrichting van de Audi A5 Cabriolet resulteert in een onweerstaanbaar sportief en comfortabel rijgedrag: de stuurverhouding en stuurkracht van het voertuig worden voortdurend aan de rijsnelheid aangepast. In combinatie met Audi drive select ervaart u een rijgevoel dat beantwoordt aan uw voorkeuren: met de modi dynamic, comfort, auto, individual en efficiency kunt u uw rijstijl op elk ogenblik aanpassen. Om de efficiëntie te verhogen, beschikken de meeste TFSI- en TDI-motoren (gecombineerd brandstofverbruik*: WLTP: 5,7-7,8 l/100 km (NEDC: 4-6,2 l/100 km); gecombineerde CO₂-uitstoot*: WLTP: 148-203 g/km (NEDC: 106-163 g/km)) ook over een 12V Mild Hybrid-systeem. Quattro vierwielaandrijving met ultratechnologie, voor een buitengewoon dynamisch rijgedrag, is ook beschikbaar op bepaalde motoren.

Audi A5 Cabriolet
1
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
2
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
3
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.
4
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.