Een Audi A5 Sportback kopen? | Audi België
Audi A5 Sportback

Audi A5 Sportback

Street Art.
De nieuwe Audi A5 Sportback
Geloof uw ogen.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,0–4,7 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 182–122 g/km
Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

In de Audi A5 Sportback steekt u met kop en schouders boven de massa uit. Deze ideale familiewagen oogt als een echte atleet en maakt dat ook waar met zijn sportieve rijervaring. Zijn hoogwaardige Audi laserlichten zet zijn sprekende persoonlijkheid nog meer in de verf. Het interieur ademt luxe en ruimte, en is met de Audi virtual cockpit voorzien van geavanceerde technologie. En aangezien de mobiliteit van morgen vandaag al begint, is de Audi A5 Sportback ook beschikbaar in CNG.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_AA5_SB_191004-opt.jpg
1920x1080_AA5_SB_191004-opt.jpg
 • Brede zijdelingse luchtinlaten en het brede en diepe Singleframerooster domineren de voorkant van de Audi A5 Sportback.

 • De Audi A5 Sportback laat zijn sporen na.

 • Van opzij gezien vallen vooral de elegante lijnen op.

 • Opvallende ledachterlichten en trapeziumvormige uitlaatpijpen geven de achterkant dan weer een karakteristieke look.

 • Technologieën ter ondersteuning van de rijdynamiek, zoals het optionele dynamische sturen in combinatie met krachtige motoren (Gemiddeld brandstofverbruik<a href="#nemo-fn_eec-global-disclaimer" class="audi-j-footnote-reference" target="_self"><sup class="audi-footnote-anchor__text">*</sup></a> 8,0–4,7 l/100km | Gemiddelde CO<sub>2</sub> emissie : WLTP: 182–122 g/km) staan in voor een emotionele rijervaring.

 • Bij de verlichtingstechnologie kunt u ook kiezen voor de optionele Matrix ledkoplampen met Audi laserlight.

 • De ledachterlichten sluiten naadloos aan bij de horizontale lijnen van de Audi A5 Sportback.

 • De dakkoffer is een handige extra uit ons optionele assortiment Originele Audi Accessoires².

 • Kenmerkend voor de optionele instap-LED uit het gamma van Originele Audi Accessories² zijn de speciale logoprojectie en verhoogde helderheid.

 • Het sfeerverlichtingspakket plus is maar één van de items uit de optionele uitrusting voor uw interieur.

 • De optionele Audi virtual cockpit plus geeft u de belangrijkste voertuiginformatie in hoge resolutie en direct in uw blikveld.

Verbluffend design – buitengewone rijervaring

Vanaf de eerste oogopslag maakt de Audi A5 Sportback indruk: zijn sportiviteit is onmiskenbaar, vanuit elke hoek. Daarmee onderscheidt de nieuwe designtaal van de sportieve vijfdeurs zich van de rest. De brede luchtinlaten en chromen afwerking laten de voorkant nog scherper lijken. In zijaanzicht onderstrepen de geaccentueerde dorpels zijn atletische uiterlijk, terwijl zijn uitgesproken wielkasten de aandacht trekken naar de optionele 20” lichtmetalen velgen. Achteraan stelen de horizontale sierlijst in mat aluminium zilver op de diffuser en de trapezevormige uitlaten de show. Wilt u het nog exclusiever? Kies er dan voor om uw Audi A5 Sportback verder te personaliseren met een van de Advanced of S line-designpakketten.

Audi A5 Sportback rear

100% digitaal gebruiksgemak

Geniet van een betere belkwaliteit en laad uw smartphone draadloos op dankzij de optioneel verkrijgbare Audi phone box⁵. Of sluit en open uw Audi A5 Sportback simpelweg met uw Audi connect key³ en uw Android smartphone⁴ – dus zonder dat u de fysieke sleutel nodig hebt.

Audi phone box

Leef zonder compromissen

De Audi A5 Sportback voelt niet alleen ruimer aan: hij is het ook, met meer plaats in de kofferruimte en op de achterbank. Ideaal als u op zoek bent naar wat extra plaats voor uw gezin of uw hobby. Dat gevoel van ruimte wordt visueel onderstreept in het interieur door de horizontaal gestileerde elementen, de hertekende middenconsole, de deurlijst met glaslook en de kwalitatieve materialen. Met de designselectie Okapibruin en het S line-designpakket kunt u het interieur nog meer aan uw eigen smaak aanpassen. Vooral het ultramoderne infotainmentsysteem en de optionele ledsfeerverlichting geven het interieur van de Audi A5 Sportback zijn progressieve elegantie.

Interieur Audi A5 Coupé

Kijk nog verder

De Audi Originele Accessoires² geven u de mogelijkheid om uw Audi A5 Sportback volledig naar uw hand te zetten. Maak uw keuze uit de vele oplossingen op maat, die behalve praktisch ook mooi om te zien zijn. Denk bijvoorbeeld aan de ski- en bagagekoffer waarin u al uw extra bagage gemakkelijk kwijt kunt.

Audi A5 Sportback dakkoffer
Chauffeur opent deur van de A5 Sportback

Discrete rijhulpsystemen

De optionele rijhulpsystemen⁸ bieden u innovatieve steun wanneer u onderweg bent in uw Audi A5 Sportback. Zo gaat er bijvoorbeeld een waarschuwingsledlampje branden om u er voor u uitstapt op te wijzen dat er andere weggebruikers langs achteren naderen.

Voel u één met de weg

De dynamische stuurinrichting van de Audi A5 Sportback past de stuurverhouding en -kracht van uw wagen voortdurend aan uw rijsnelheid aan. Resultaat: een onweerstaanbaar sportieve en comfortabele rijervaring. Voel u één met de weg: met de modi dynamic, comfort, auto, individual en efficiency past u uw rijstijl op elk ogenblik aan. Voor bepaalde TFSI- en TDI-motoren (Gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,0–4,7 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 182–122 g/km) is de quattro vierwielaandrijving ook beschikbaar met ultratechnologie, die de aandrijfkracht verdeelt wanneer de rijsituatie vraagt om meer dynamiek en efficiëntie. Het 12V Mild Hybrid-systeem verhoogt ook de efficiëntie van de meeste krachtige motoren.

Audi A5 Sportback
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Originele Audi Accessoires zijn voor een meerprijs verkrijgbaar bij Audi AG. De berekening van het brandstofverbruik en de uitstoot van de wagen gebeurt zonder rekening te houden met accessoires. Daarom worden die pas na de registratie gemonteerd.
3
De optionele comfort-sleutel is een vereiste voor de Audi connect-sleutel.
4
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
5
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.
6
De optionele comfort-sleutel is een vereiste voor de Audi connect-sleutel.
7
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler (de vereisten omvatten: Android-besturingssysteem, NFC-technologie en een veilig element dat in de smartphone is geïntegreerd.
8
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.