Een Audi A5 Sportback kopen? | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: WLTP: 178–122 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 7,9–4,7 l/100km

Gecombineerde CO₂-emissie¹: 178-123 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,9–4,7 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

Vooraanzicht Audi A5 Sportback

Een echte atleet als familiewagen

In de Audi A5 Sportback steekt u met kop en schouders boven de massa uit.

Audi thema's interieurverlichtingAudi thema's interieurverlichting

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

A5 Coupé zijaanzicht

Audi A5 Coupé

Gemiddeld brandstofverbruik*: 7,7–4,7 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 175–124 g/km

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,7–4,7 l/100 km (WLTP); Gecombineerde CO₂-emissie¹: 175-122 g/km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP beschikbaar, niet volgens NEDC.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Let op: de systemen werken alleen binnen de systeemgrenzen en ondersteunen de bestuurder. De bestuurder blijft echter verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en dient op elk moment oplettend te zijn.
³Ga naar www.audi.be of neem contact op met uw Audi verdeler voor meer info over Audi connect.
⁴Audi Originele Accessoires® zijn tegen meerprijs verkrijgbaar bij AUDI AG. Accessoires worden niet meegerekend bij de berekening van het brandstofverbruik en de emissiecijfers van het voertuig. Daarom kunnen accessoires pas na de eerste registratie worden gemonteerd.
⁵Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
⁶De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
⁷Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁹Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹⁰Lichtmetalen velgen met glanzend gedraaide of glanzend gefreesde afwerking, evenals gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt in winterse rijomstandigheden. Om productieredenen biedt het velgoppervlak voor dergelijk gebruik niet voldoende corrosiebescherming en kan het permanent beschadigd raken door strooizout of dergelijke.
¹¹Beschikbaar in bepaalde talen. Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.