Audi A5 Coupé > Audi België

Audi A5 Coupé

De nieuwe Audi A5 Coupé

Sportiviteit ontmoet elegantie. De nieuwe Audi A5 Coupé verlegt de norm. Het markante design werd gemoderniseerd en verder verfijnd. De nieuw ontworpen voorpartij met de optionele Audi Matrix-ledkoplampen heeft zelfs in stilstand een dynamisch effect. Ook technisch is de sportcoupé state of the art: Naast de nieuwe carrosserie maakt de Audi A5 indruk met een compleet nieuw ontwikkeld onderstel, krachtige aandrijftechnologieën en innovatieve infotainmentuitrustingen en bijstandssystemen.

Zomeractie 2018

Geldig tot en met 30/07/‌2018

* Aanbevolen catalogusprijs, incl. de prijzen van de individuele opties en de waarde van bijkomende uitrusting. Afgebeeld model voorzien van opties tegen meerprijs.
** Totaal klantenvoordeel bij aankoop van een nieuwe Audi A5 Coupé Sport Black Edition 1.4 TFSI 150 cv S tronic bestaat uit de voordelen op de packs (4.600 BTWi voordeel Pack Black Edition) en de voordelen Vouchers Zomeractie 2018 (€ 1.750 BTWi). Het voordeel op de packs is gelijk aan het verschil tussen de som van de aanbevolen catalogusprijs van de opties waaruit het pack is samengesteld en de nettoprijs van de packs.

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • 563x317_AA5_161002.jpg
  Zomeractie 2018

  € 2.000 geldig op packs en opties bij bestelling van een Audi A5 Coupé met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 2.000 incl. BTW.

  Geldig tot en met 30/07/‌2018 bij uw Audi verdeler.

  Downloaden

Buitengewoner, sportiever, opvallender

1920x1080_AA5_161006_1.jpg
1920x1080_AA5_161007_1.jpg
De uitrustingslijnen van de A5 Coupé

In de nieuwe Audi A5 Coupé is voldoende ruimte voor eigen ideeën. Zo kunt u hem bijvoorbeeld personaliseren met de uitrustingslijnen Design en Sport. Met de lijn A5 Design plaatst u elegante accenten, onder meer met het singleframe-radiatorrooster in titaniumzwart met lamellen in chroom, en extra differentiëringen in het interieur. De Audi design selection omvat bijzondere materialen en kleuren voor het interieur. De lijn A5 Sport legt de nadruk op het dynamische aspect, bijvoorbeeld met eindpijpsierstukken in chroom, de in koetswerkkleur gelakte diffusor of het optionele S line-sportpakket.

 • 563x317_AA5_D_161021_detail.jpg
  Audi connect

  De optionele MMI Navigatie plus brengt automatisch Audi connect en de nieuwe Audi connect-e-SIM, een vast in de auto geïnstalleerde simkaart, mee aan boord. Zo wordt de nieuwe Audi A5 Coupé via het LTE-netwerk met het internet verbonden. Bovendien kan als optie het pakket Audi connect emergency & service worden gekozen, dat diensten omvat als een automatische noodoproep bij een ongeval en een remote-functie. Met behulp van de MMI connect-app kunnen functies als het ontgrendelen van de wagen of het oproepen van de parkeerpositie met een smartphone worden uitgevoerd.

  Meer weten
 • 563x317_AA5_D_161026.jpg
  Sfeerverlichting

  Hoogwaardige materialen en stoffen in de meest uiteenlopende kleuren scheppen een feel-good-sfeer in het interieur. De horizontale architectuur creëert een uitgesproken ruimtegevoel. Desgewenst zet de sfeerverlichting het interieur met 30 instelbare kleuren op gepaste wijze in scène. De horizontale architectuur van het instrumentenpaneel en het doorlopende langwerpige ventilatierooster creëren een uitgesproken ruimtegevoel.

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi A5 Coupé

 • 563x317_AQUA_141001_ICC39L.jpg
  Audi exclusive

  Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!

  Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.