Audi A5 Coupé > Audi A5 > Audi België

Street Art.
De nieuwe Audi A5 Coupé
Geloof uw ogen.

Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 8,3–5,0 l/100km (NEDC: 7,2–3,8 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 195–132 g/km (NEDC: 164–98 g/km)
Contacteer uw Audi verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

De Audi A5 Coupé maakt indruk. Vanaf het allereerste moment. Zijn gesofisticeerde design is het summum van elegantie. Zijn krachtige motor ondersteunt zijn dynamische sportiviteit. En zijn uiterst geavanceerde technologieën beloven een ongeëvenaarde rijervaring. Gelooft u in liefde op het eerste gezicht?

Download alle
00:00 | 00:00
  • Een diffusorinzetstuk met trapeziumvormige uitlaatpijpen geeft de achterkant van de Audi A5 Coupé een bredere look.

  • De "edition #1" van de Audi A5 Coupé die hier is afgebeeld, is uitgerust met bijzonder sportieve elementen zoals standaard 20-duimswielen.

  • Het brede en vlakke Singleframerooster met honingraatstructuur geeft de Audi A5 Coupé zijn karakteristieke voorkant.

  • Met de optionele Audi connect key kunt u de wagen vergrendelen en openen met uw smartphone¹.

  • Krachtige motoren (gecombineerd brandstofverbruik*: 3,7-5,9 l/100 km; gecombineerde CO2-uitstoot*: 98-142 g/km) in de Audi A5 Coupé staan garant voor onvervalst rijplezier.

  • Het horizontaal gestroomlijnde interieur van de Audi A5 Coupé valt op door zijn kwaliteitsmaterialen en tal van digitale technologieën.

  • In de optionele Audi virtual cockpit plus recht voor u krijgt u een duidelijk overzicht in hoge resolutie van de belangrijkste voertuiggegevens.

  • Het 10,1 duim grote MMI touch-aanraakscherm geeft tijdens het bedienen ervan haptische feedback.

  • Met de optionele Audi phone box kunt u uw smartphone¹ draadloos opladen.

Een pareltje – vanuit elk perspectief

De Audi A5 Coupé is één brok sportiviteit – en dan hebt u er nog niet eens mee gereden. Dat heeft hij niet het minst te danken aan de nieuwe designtaal van de elegante driedeurs, met zijn brede luchtinlaten en chromen afwerking, die de voorkant van een sportieve edge voorzien. In het zijaanzicht onderstrepen de geaccentueerde dorpels zijn atletische uiterlijk; de uitgesproken wielkasten trekken de aandacht naar de optionele 20” velgen in gegoten aluminium. Achteraan stelen de horizontale sierlijst in mat aluminium zilver op de diffuser en de trapezevormige uitlaten de show. U kunt de Audi A5 Coupé verder personaliseren met dank aan de Advanced of S line-designpakketten. Het hier afgebeelde voertuig is de 'edition one', een bijzonder sportieve versie van de Audi A5 Coupé, met exclusieve karaktertrekken.

Das Audi A5 Coupé in der Frontansicht

Baden in het licht

Koplampen met ledtechnologie zijn standaard bij de Audi A5 Coupé. Optioneel kunt u ook kiezen voor Matrix-ledkoplampen met Audi laserlicht. Dat vormt bij snelheden vanaf 70 km/u een aanvulling op het ledgrootlicht. Doordat het bereik bijna dubbel zo groot is als dat van het ledgrootlicht, gaat de veiligheid er aanzienlijk op vooruit. Nog inbegrepen in het verlichtingspack zijn de dynamische verlichtingseffecten van de Coming and Leaving Home-functie en de dynamische richtingaanwijzers.

Audi A5 Coupé mit Matrix LED-Scheinwerfer

Een compromis sluiten? Waarom zou u.

De horizontaal gestileerde elementen in het interieur van de Audi A5 Coupé creëren een wonderbaarlijke zee aan ruimte. De exclusieve materialen en het infotainmentsysteem met state-of-the-art Audi technologie vervolledigen het luxegevoel binnenin. En voeg daar nog de vernieuwde middenconsole, deurafwerking met glazen look en optionele ledsfeerverlichting aan toe. Pas het interieur aan naar uw wens met de designkleur Okapibruin en het S line-designpakket.

Das Innenraumkonzept im Audi A5 Coupé
Mann öffnet die Fahrertür und die Ausstiegswarnung leuchtet rot

Discrete rijhulpsystemen

De optionele rijhulpsystemen⁴ bieden u innovatieve steun wanneer u onderweg bent in uw Audi A5 Coupé. Zo gaat er bijvoorbeeld een waarschuwingsledlampje branden om u er voor u uitstapt op te wijzen dat er andere weggebruikers langs achteren naderen.

Stem uw rijstijl af op uw persoonlijkheid

De dynamische stuurinrichting van de Audi A5 Coupé past de stuurverhouding en -kracht van uw wagen voortdurend aan uw rijsnelheid aan. Resultaat: een onweerstaanbaar sportieve en comfortabele rijervaring. Voel u één met de weg: met de modi dynamic, comfort, auto, individual en efficiency past u uw rijstijl op elk ogenblik aan. Om de efficiëntie te verhogen, beschikken de meeste TFSI- en TDI-motoren (Gecombineerd brandstofverbruik*/¹: WLTP: 8,3–5,0 l/100km (NEDC: 7,2–3,8 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie*/¹: WLTP: 195–132 g/km (NEDC: 164–98 g/km)) ook over een 12V mild hybrid-systeem. De quattro vierwielaandrijving met ultratechnologie, voor een buitengewoon dynamisch rijgedrag, is ook beschikbaar op bepaalde motoren.

Das Audi A5 Coupé in der Topansicht
1
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.
2
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
3
Google en het Google-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Google Inc.
4
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.