A5 Coupe 2020 > Audi A5 > Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
The Audi A5 Coupé

Audi A5 Coupé

Een eyecatcher?
U spot hem nu al op de weg.
De Audi A5 Coupé

Nieuwe elementen vooraan, op de flanken en achteraan verlenen de Audi A5 Coupé een gesofisticeerd uiterlijk, lager en breder dan ooit. Onder de motorkap vindt u state-of-the-arttechnologie en krachtige motoren.

Gecombineerd brandstofverbruik in l/100 km*: 5,0 - 6,9
Gecombineerde CO2-uitstoot in g/km*: 131 - 179
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Opmerking: de Audi A5 Coupé 2020 kan nog niet geconfigureerd worden.

Een pareltje – vanuit elk perspectief

De Audi A5 Coupé is één brok sportiviteit – en dan hebt u er nog niet eens mee gereden. Dat heeft hij niet het minst te danken aan de nieuwe designtaal van de elegante driedeurs, met zijn brede luchtinlaten en chromen afwerking, die de voorkant van een sportieve edge voorzien. In het zijaanzicht onderstrepen de geaccentueerde dorpels centraal zijn atletische uiterlijk; de uitgesproken wielkasten trekken de aandacht naar de optionele 20” velgen in gegoten aluminium. Achteraan stelen de horizontale sierlijst in mat aluminium zilver op de diffuser en de trapezevormige uitlaten de show. U kunt de Audi A5 Coupé verder personaliseren met dank aan de geavanceerde en S line-designpakketten. Het hier afgebeelde voertuig is de 'edition one', een bijzonder sportieve versie van de Audi A5 Coupé met exclusieve features.

Front view Audi A5 Coupé
Meer over het lichtdesign

Aansluitingen? Digitaal en persoonlijk

Met de optioneel verkrijgbare Audi phone box kunt u uw smartphone³ in een handomdraai aansluiten op de Audi A5 Coupé. Zo tilt u de kwaliteit van uw inkomende en uitgaande oproepen naar een hoger niveau en kunt u bovendien uw toestel draadloos opladen. De Audi connect key stelt u zelfs in staat om uw Audi A5 Coupé af te sluiten of te ontgrendelen via uw smartphone³ – dus zonder dat u de fysieke sleutel nodig hebt.

The Audi A5 Coupé

Compromissen? Niet nodig

De horizontaal gestileerde elementen binnen in de Audi A5 Coupé creëren een wonderbaarlijke zee aan ruimte, die verder wordt onderstreept door de exclusieve materialen en het infotainmentsysteem met state-of-the-art Audi technologie. Voeg daar nog de vernieuwde middenconsole, de deurafwerking met glazen look en de optionele ledsfeerverlichting aan toe. Bovendien kunt u het interieur naar wens aanpassen met de designkleur Okapibruin en het S line-designpakket.

Interior design in the Audi A5 Coupé

De beste rijstijl? Gevarieerd.

De dynamische stuurinrichting van de Audi A5 Coupé resulteert in een onweerstaanbaar sportief en comfortabel rijgedrag: de stuurverhouding en stuurkracht van het voertuig worden precies aan de rijsnelheid aangepast. In combinatie met Audi drive select ervaart u een rijgevoel dat beantwoordt aan uw voorkeuren: met de modi dynamic, comfort, auto, individual en efficiency kunt u uw rijstijl op elk ogenblik aanpassen. Om de efficiëntie te verhogen, beschikken de meeste TFSI- en TDI-motoren (gecombineerd brandstofverbruik in l/100 km*: 3,7-5,4; gecombineerde CO2-uitstoot in g/km*: 98-143) ook over een 12V mild hybrid-systeem. Quattro vierwielaandrijving met ultratechnologie, voor een buitengewoon dynamisch rijgedrag, is ook beschikbaar op bepaalde motoren.

Rear view Audi A5 Coupé
1
Meer informatie over Audi connect vindt u op www.nl.audi.be/connect of bij uw Audi verdeler.
2
Google en het Google-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc.
3
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler.